Znappi

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

købte et vægbeslag til mit fladskærms tv! Hjemmesiden var super overskuelig, bestillingen gik nemt og uden at oprette profil og meget andet irreterende. fik besked allerede dagen efter om at bestilli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og service til 5 stjerner. Jeg bestilte en digital udeantenne som modtager et perfekt billede, i en stue(bare monteret i stuen), som en antennemand havde dømt et umuligt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte Triax C-HD 207CX DVD-C boks til kabel-tv, og Triax IR øje til fjernbetjening. jeg modtog varen dagen efter, der manglede cencoren til IR øje, jeg kontaktede firmaet hvor de ville sende vare... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg fik den korrekte vare til den annoncerede pris. Men jeg ville gerne have haft en mail med besked om hvornår varen forventedes leveret - og ikke bare måtte opdage det når det var sket. Leveringen... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Marktplatz

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

znappi.dk er din genvej til billige antenne- og elartikler. Vi sælger digitale modtagere, digitale antenner, kabler, stik, stikdåser og HDMI udstyr. Prisen er i bund og kvaliteten i top.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtigt levering

Znappi holdt hvad de lovede.. Hurtig levring.
To arbejdsdage efter bestilling af satelitmodtager ankom pakken m. postdk

26. September 2010

Super firma!

Købte en Strong DVB-T-boks og -indendørsantenne hos Znappi.dk for nogle uger siden, og modtog varerne to dage efter. De var solidt og sikkert pakket ind, så jeg vil til hver en tid anbefale Znappi.dk :)

21. September 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb af antenne til campingvong

Antenne UFO 120 og power inserter. Levering modtaget dagen efter bestilling. Havde problem ved monteringen, men fik kvalificeret hjælp og tilbud om ombytning af antenne. Det viste sig ikke at være nødvendigt. Men en fin service

21. September 2010

God og hurtig ekspedition

Varerne kom indenfor få dage og da jeg returnerede den ene vare, fik jeg hurtigt pengene retur - kan derfor varmt anbefale Znappi !

17. September 2010

Antennekøb

Har købt en udendørs antenne. hurtig levering og hurtig returekspedition uden problemer, da der var en transportbeskadigelse. Ny vare leveret uden omkostninger. Bruger gerne firmaet igen - det var oven i købet meget billigt ift alm. butikspris.

13. September 2010

God Handel

Mine vare kom på 2 dagen med posten omkring ved 18 tiden, udemærket - handlen er gået godt hele vejen igennem.

9. September 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilt antenne, fået leveret antenne

Bestilte antenne den ene dag, og to dage efter afhentede jeg pakken på posthuset. Postdamen var sur fordi der ikke stod husnummer på adresselablen. Hvordan så postbudet kunne aflevere besked om pakke i det rigtige hus, kunne hun ikke forklare.
Fint at handle hos Znappi, men postvæsnet trænger til et smil.

3. September 2010

Znappi - Det dur

Købte en stue-antenne hos Znappi.dk. Da jeg ikke kunne få den til at fungere skrev jeg en mail til deres support. Samme dag modtog jeg mailen, hvor informationer i den hjalp mig.

2. September 2010

Perfekt service

Har haft problermer med et CI modul, som blev returneret og udskiftet samt "pairet" med Canal Digitals kort. Perfekt kundebehandling, fem stjerner herfra.

2. September 2010

Fantastisk

Alletider handel - hurtig og meget venlig betjening - god kommunikation/hjælp fra sælger og ikke at forglemme meget hurtig levering
;-)
Kan varmt anbefales

26. August 2010

Sat LNB

Købte en LNB ved Znappi. Blev leveret til tiden og til en rimelig pris. Virkede 100%

23. August 2010

det er nemt og hurtig

det er nemmere ,hurtig og billiger at købe hos Znappi end at køre byen rundt,og opdage at selv di
der sælger antennen ikke føre en antenne strømforsyning

19. August 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt handel, - fin pris og hurtig levering

Jeg bestilte en Triax 88cm. Europa-parabol via firmaets hjemmeside, og leverancen skete allerede 2 dage efter. Det kan være et problem at undgå beskadigelse af emballagen ved store forsendelser med Post Danmark, men heldigvis var varen OK. Jeg kan trygt anbefale firmaet til andre købere.

18. August 2010

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr