Zleep Hotels Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg havde booket et værelse hos Zleep Hotel Copenhagen Arena denne weekend. Hotelværelse viste sig efter en solskinsdag at være helt forfærdelig varmt. Der var ingen aircondition, og der var kun mul... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zleep Hotels, Kolding. 5 stjerner for flot service hele vejen igennem. Vi havde booked 2 overnatninger, men grundet sygdom besluttede vi at tage hjem en dag tidligere. Uopfordret vi fik refunderet 1... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hotellet (Køge) var en stor byggeplads. Der er intet personale når man ankommer. Man tjekker ind på en automat. Der lugter af afløb/kloak på gangene og værelser. Der er VIRKELIG SLIDT og ulække... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zleep hotel Kolding Vi har haft en enkelt overnatning. Fine værelser, gav 700 for et dobbeltværelse med morgenmad. Ikke opdateret siden starten 90'erne vil jeg tro ift indretning osv. Toil... Mehr ansehen

1. Hotel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen til Zleep Hotels – en prisvenlig hotelkæde med et solidt udvalg af kvalitetsservices. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i. Vi tilbyder kvalitetsovernatninger til attraktive priser. På værelset kan du slappe af og samle energi til en ny dag. Her finder du blandt andet en seng af høj kvalitet, gratis WiFi og et fladskærms tv. I loungeområderne kan du nyde den hyggelige atmosfære med receptionens summen i baggrunden. Vi tilbyder et udvalg af både kolde og varme forfriskninger samt lidt til den lette sult. Hvad end du rejser med familien på weekendtur, er på forretningsrejse eller blot har brug for en enkel og hurtig overnatning vil Zleep Hotels altid være det bedste og ikke mindst prisbevidste valg.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opkast på vægen, afgørings pletter på bræddet

Opkast på vægen, afgørings pletter på bræddet og generel mangel på rengøring af værelserne, det er hvad der venter på Zleep Hotel Copenhagen Airport.
Vi havde booket et ophold på 4 dage på et værelse med en dobbeltseng, men inden vi gik til ro nåede vi at have 3 forskellige værelser.
Føste værelse: Indtørret opkast og pletter af afføring på vægen omkring wc'et.
Andet værelse: ingen dobbeltseng, wc'et er klæbrigt og der ligger lange hår på gulvet.
Tredje Værelse: Wc'et har pletter af afføring og generelt klæbrigt. Samt kemikalier der løber ned af vægen ved wc'et ( hotel chefen troede ikke at man bare kunne tørre dette af ) Bordventilator på værelset burde være sort men er nærmere grå af støv med bevoksning.
Oversengen hænger der flere brune spindelvæv.

Værst af alt er næsten det at når man gør opmærksomt på den mangelfulde rengøring bliver man fortalt at dette er et kendt problem på hotellet.

Efter første nat tog vi på tur rundt i København hvor vi igennem rejse agenturet fik klaget og de vendte tilbage med at vi villie få en lille refusion og at værelset ville være komplet rengjort når vi kom tilbage på hotellet.

Da vi kommer tilbage 4 - 5 timer senere er badeværelset stadigvæk ikke rengjordt ventilatoren har fået støvet tørret lidt rundt og spindelvæv var der stadigvæk.
Da vi igen tager fat i receptionen bliver vi fortalt at de ikke kan gøre noget og vi må tale med Hotel Chefen næste dag.

Vi endte med at afbryde vores ophold før tid da vi ikke magtede at få ødelagt mere af vores ferie på frustrationer over hotellet.

Da vi sidste dag fik Hotel chefen i tale, mente denne at dette skulle foregå midt i morgenmads buffeten, for os virker denne taktik som et forsøg på at få os til at bøje af.
Vi tilbød Hotel Chefen at hun kunne komme op på værelset for se hvad vi beskrev, men dette var hun ikke interesseret i.
Hendes begrundelse for at rengøring nok var under standard var at hotellet havde været fuldt belagt de sidste 2 måneder.
Så høj belægning er åbenbart ensbetydende med at rengøring er lige gyldigt.

Og ja vi har dokumenteret alt i billeder som hotellet er blevet forelagt.

21. September 2024

Kære Stig,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre, om din uheldige situation på vores værelser.

Som jeg har forstået på situationen, så har hotel chefen allerede været i kontakt med jer og refunderet summen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Clean and environmentally friendly.

Clean
And environmentally friendly

23. September 2024

Dear Gintare,
Thank you so much for your lovely review, and we can't wait to welcome you back on your next visit. 😊

Best regards, Bianca

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gode senge almindelig standard…

Gode senge almindelig standard morgenmad og imødekommende personale

22. September 2024

Kære Ulla,
Mange tak for din gode anmeldelse af vores hotel, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Terrible and dirty

Terrible and dirty, bathroom smelly with water all around got it booked by coincidence, never again.

18. September 2024

Antwort von Zleep Hotels

Thank you for your feedback. We sincerely apologize for the experience you had during your stay, and we hope you'll consider giving us another chance in the future.

Best regards, Bianca

Stod ikke til forventningene

Frokosten var i enkleste laget.
Vi opplevde å finne rommet vårt med døren åpen etter en dag ute. Vi aner ikke hvor lenge den stod åpen.

13. September 2024

Kære Regine,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger. Det er meget vigtigt for os at sikre, at alle vores gæster har en behagelig og tilfredsstillende oplevelse. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service.

Vh. Bianca

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var til firmafest hos Comwell i Køge og…

Var til firmafest hos Comwell i Køge og havde en fantastisk eftermiddag og aften der. Carglass.
Desværre havde Comwell ikke flere ledige værelser, men vores søde arrangør fik booket et værelse til mig på Zleep Hotel ca. 600 m. derfra.
Rigtigt fint hotel med pæne værelser og fred og ro til at sove. Smukt👍😊
Fin morgenbuffet med lækkert pålæg og noget så smart som en æggekoger, hvor man selv kunne koge sit morgenæg, som man ville have det. Super. Kan varmt anbefales!👍😊

8. September 2024

Kære Finn,
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du var tilfreds med vores services - og håber på at se dig igen :-)

God og flink service

God og flink service, gode glutenfri boller, dejlig bruser, og rigtig fint sted at have hund med på ferie.

6. September 2024

Kære Johanne,
Mange tak for din dejlige anmeldelse af vores hotel, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Prindsen Roskilde.

Virkelig dårligt hotel (Prindsen i Roskilde)

Vi fik et værelse på 3 sal, til 1400kr UDEN morgenmad, dette var for en enkelt overnatning, uden noget som helst.

(Et 5 stjernet hotel i Helsingør, kunne man have fået 600kr billigere, hvor kvaliteten er i top, der havde vi dog ikke mulighed for at overnatte, da vi var til bryllup i byen.)

Ydermere så stank værelset direkte af kloak, en ulidelig stank. Det var ikke muligt at ombytte værelset, få refunderet pengene, eller bare i det mindste få nedslag i prisen.
På værelset var der ikke engang glas, ikke noget at drikke, der var en halv rulle toiletpapir og brændemærker fra cigaretter på håndvasken på badeværelset.
Det var beskidt, skabslågerne på badeværelset var krakeleret. Det var rigtig uhumsk, og fugtigt miljø. Pletter på møbler, gulvtæppe, mm.
Til morgen i receptionen kunne man købe en kop kaffe, hvad der svarer til 2 dl maks, for 35 kr… det er sgu ikke i orden.
Vil ikke anbefale dette hotel overhovedet.
Alt for dyrt, og det ligner noget der er løgn. Også er det pænt sagt.
Er aller mest sur over at vi ikke engang kunne få et nedslag i prisen når man tænker på standen af værelset, det er under al kritik..

30. August 2024

Kære Celina,

Vi bestræber os altid på at blive bedre, derfor tager vi din oplevelse til efterretning og gør hvad vi kan for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi har prøvet at kontakte dig på mail, for at finde ud af en refundering.

Venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stunning view and nice hotel

Stayed at Zleep hotel Vejle in Denmark 🇩🇰
New hotel, the rooms were nice and clean.
The staff very friendly and helpful 😊
The view from the breakfast cafe on 11’th floor was stunning. Beautiful sight on the Vejle fjord.
I will be back 👍

27. August 2024

Dear Høegen,
Thank you so much for your lovely review! We're glad to hear that you enjoyed your stay at Zleep Hotel Vejle. It's wonderful to know that you found the rooms nice and clean, and that our staff made you feel welcome. We're also glad you enjoyed the stunning view of Vejle Fjord from the 11th floor—it truly is a special sight!

We can't wait to welcome you back on your next visit. 😊

Best regards, Anne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeres reception er vores absolutte bedste pausested i hverdagen!!!

Jeres reception er vores absolutte “pause i hverdagen” sted 🎶🎵🥂🍾☕️
Roen, lyden af summende glade mennesker, kanon go kaffe og idag smagte vi en flaske Blanc de Blances alkoholfri bobler, den var virkelig go, så ikke sidste gang vi skal gave den. Så tusind tak for igen i dag nogle hyggelige timer med fantastisk udsigt ☀️😎

23. August 2024

Hej :),
Mange tak for jeres flotte anmeldelse af vores hotel.
Vi er glade for, at stemningen, drikkevarerne og udsigten levede op til jeres forventninger.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang.
De bedste hilsner Anne, Zleep Hotels

The rooms are clean

The rooms are clean, the staff is friendly. But there is very much noise from the street until late at night, no air conditioning, the room is small and the bed too narrow for two people to sleep in it.

14. August 2024

Dear Petya,

Thank you for your feedback and the positive comments about our clean rooms and friendly staff. We truly appreciate your honesty.

We are sorry that the noise from the street affected your stay. Our hotel is located in the heart of Copenhagen, on one of the city’s most lively and busy streets, which can result in noise, especially in the evenings. We understand that this can be challenging for some guests.

Regarding the bed, we understand your concern. The beds in our small double rooms are unfortunately only 140 cm wide. We also offer larger rooms with wider beds, which may better suit your needs next time.

We hope to have the opportunity to welcome you again.

Best regards,
Anne, Zleep Hotels

Ikke den bedste oplevelse

Ikke den bedste oplevelse, så derfor er det ikke et sted vi vil anbefale gæster.

Vi kom med vores 1 årige og hund. Det var der altså ikke plads til. Der er simpelthen ikke plads til en rejseseng og vi havde bestilt på forhånd.
17kvm er ikke nok til 2 voksne og 1årig. Hunden fylder ikke meget.

Der var intet ordentligt loftlys i værelset, intet køleskab til babymad, ingen elkedel, krus eller glas.
Sengen skilte på midten så vi kunne ikke have vores bebs mellem os da han vågnede om natten. Vi var simpelthen bange for at han ville blive klemt.

10. August 2024

Hej Tine,
Tak for din feedback. Jeg er kede af at høre, at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger.
Vi har både dobbeltværelser med dobbeltseng og to enkeltsenge. Hvis I har booket et værelse med dobbeltseng, så beklager vi meget - der må være sket en fejl i systemet. Vi forstår godt at det ikke er optimalt med to enkeltsenge når man har et lille barn med. Vi håber at I en anden gang vil henvende jer i receptionen så problemet kan blive løst.
Ift. køleskab og elkedel, så er der ingen af vores hoteller der har disse på værelserne, vi beklager hvis der har været misledende info herom.
Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.
De bedste hilsner Anne, Zleep Hotels

Forskellige priser!

Forskellige priser alt efter, hvor du booker! Fik præcis samme ophold som et vennepar - samme weekend, samme morgenmad, ens værelser vedsiden af hinanden - deres ophold var bare 800 kr. billigere end vores.

26. Juli 2024

Hej Cecilie,

Forklaringen på det er, at vores priser er dynamiske og de ændrer sig alt efter dato, lokation osv.

Vh Bianca

Zleep Aalborg

Zleep Aalborg: vi havde lyst til at gå inden vi overhovedet havde set værelset. Uforskammet receptionist -hun var vist også træt af at være der.

Man får meget lidt for prisen!

Vælg Cabinn ved vandet i stedet - der kan man også få en el-koger på værelset.

7. August 2024

Kære Christian,

Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi beklager at I har fået en uheldig velkomst da I tjekkede ind på hotellet. Dette er ikke acceptabelt. Vi vil undersøge dette nærmere, og sørge for at dette ikke kommer til at ske igen.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.

VH Bianca

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zleep Vejle er helt klart mit…

Zleep Vejle er helt klart mit foretrukne sted at sove i området.
Komfortabelt, renligt, god morgenmad og bare god service. Altid.

Ser frem til at komme igen, igen og igen.

Bh
Daniel

6. August 2024

Kære Daniel,
Vi sætter stor pris på din feedback. Vi er glade for at du var tilfreds med dit ophold - og håber på at se dig igen :-)

Boede på Zleep Hotel Lyngby

Boede på Zleep Hotel Lyngby, fra 3-4 august 2024. Er meget spartansk værelse hvor der intet er. Ingen glas, intet til personlig forplejning udover sæbe. Morgenmaden er også meget skrabet, Vi betalte 1458 og det er simpelthen for dyrt, for et ophold man helst hurtigt vil glemme igen.

3. August 2024

Kære Lene,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger. Det er meget vigtigt for os at sikre, at alle vores gæster har en behagelig og tilfredsstillende oplevelse. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og vores priser.

Vh. Bianca

Ingen internet => ingen film

Selve værelserne er rigtig fine og der er god morgenmad, men roomservicen er for dovent. Vi har mange tomme flaske på vores værelse som ikke bliver taget og sengene bliver ikke redt ordenligt, nogle gange har dynen ligget halvt på gulvet, selvom den er blevet redt. Der har været rigtig mange problemer med chromecast og generelt internettet på hotellet, så det har været meget svært, næsten umuligt, at se film på værelset.
Hotellet var i Kongens Lyngby

1. August 2024

Hej Freja,
Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger. Hvis du oplyser os med hvilket hotel du overnattede på, sender jeg din henvendelse videre. Tak!

Vh Bianca

Zlerp Hotel Køge

Zlerp Hotel Køge
Fint ophold 19-22 juli 2024.
Fint værelse m.m.
Eneste minus var den sløve opfyldning til morgenmaden den første morgen.

20. Juli 2024

Kære Claus,

Standardværelse på Zleep Roskilde

Bookede standardsværelse på Zleep Roskilde 15.-19. juli 2024. Hotellet kan ikke være mere centralt placeret, supergod gratis parkering og meget venligt, imødekommende personale. Værelset på øverste etage var klaustrofobisk lille pga. skrå vægge og en meget mørk vægmaling, gør det ikke bedre. Dynerne ekstremt varme og værelset uden AC! Nattetemperaturerne var heldigvis lave, men under normale sommertemperaturer eller varmebølge, ville det været et h….! Det værste var dog “dobbeltsengen”, der var lille (et gæt 140-160 cm i bredden) og slidt. Når fruen rullede rundt, fik jeg en tur op i loftet. Mågerne larmer voldsomt og holder dig med selskab morgen og aften - (hotellet skal vel ikke klandres for det, det er kommunen, der skal håndtere det). Generelt virker hotellet slidt og trænger til en opgradering. Morgenbuffeten virker dyr (129,-/pr. person) ift. kvalitet. (Kan anbefale at smutte de 100 m over til Lagkagehuset og købe godt brød og kaffe togo eller ved bordene udenfor.
Rating på 3 stjerner og ikke 2, skyldes den centrale placering, gode P-forhold og venligt personale.

15. Juli 2024

Kære Ulrik,
Vi sætter stor pris på din feedback, og vi arbejder løbende på at forbedre vores service.

Bianca

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr