Børnesko Hummel købt i Løgstør i juli 2024. Velcro allerede ødelagt i starten af oktober. Forretningen vil ikke erstatte skaden. Ubehagelig kundeservice og ingen mulighed for at tale med nogen fra ho... Mehr ansehen
Jeg bestilte 2 par sko på hjemmesiden. Fik løbende mails om, hvor langt ordren var og 2-3 dage efter både mail og sms om at min ordre kunne afhentes på det aftalte sted. Helt fantastisk god service, k... Mehr ansehen
Køb og modtagelse af det købte har indfriet alle forventninger. Sko og støvler blev "prøvet" og det ene par blev konstateret for lille i størrelsen. Intet problem, tænkte jeg, der er jo fri retur - så... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Lækre sko og støvler til hele familien. Se de mange smarte nyheder indenfor støvler, damesko, herresko og børnesko. Altid mange modesko hos zjoos.
Grenåvej 637, 8541, Skødstrup, Dänemark
- 6226 4094
- kundeservice@zjoos.dk
- www.zjoos.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lige så nemt som det skal være
Bestilte et par støvler (kunne ikke få dem i butikken) som kom med pakkeposten via min arbejdsplads blot få dage efter. Det var nemt :-). Kunne se på deres hjemmeside at evt. refundering mv. også ville være nemt at gå til - men det kan være ligemeget - for støvlerne er lige som de skal være! :-)
Hurtigt og nemt
Det var nemt og overskueligt st bestille. Varerne kom hurtigt - tilfredshed
Hurtigt og effektivt
Hurtig og effektiv betjening-intet at sætte fingeren på. Og oven i købet fik min dreng en lille bamse i gave, den vagte stor glæde
Super service, hurtig levering
Dejligt nemt.. Hurtig levering
Hurtig ekspedition
Det er fint at man kan handle hos Zjoos på nettet når nu butikken i Odder ikke kan/vil skaffe varen hjem og ikke en gang fortæller om muligheden om at handle has Zjoos på nettet,
hurtig og fejlfri levering
Jeg modtog skoene 2 dage efter bestilling, og alt var som beskrevet. Perfekt oplevelse.
Nemt, hurtigt og billigt.
Jeg fandt et par sko på restsalg.
Jeg bestilte levering til GLS shop som jeg alligevel kører forbi på vej på arbejde. Så ingen fragt betaling.
Jeg bestilte om søndagen og de var i GLS shoppen om tirsdagen. Trods jeg ikke havde betalt noget fragt overhovedet, var der retur seddel med, så jeg kunne sende dem retur, hvis jeg ville. Det er sku da service. :-)
Nemt at bestille og hurtig levering :o)
Meget overskuelig hjemmeside, hvor det er nemt, at finde det produkt man leder efter. Kan kun anbefales :o) Samtidig var det en hurtig levering.
Superhurtig levring som var gratis. Overraskende
Du kan roligt handle online med zjoos. Alt er ok og da skoene var for store afleverede jeg dem i en zjoos forretning og fik alle pengene retur i forretningen. Det er godt nok god kundeservice. Havde forretningen haft skoene havde jeg blot byttet til nummeret mindre her
nemt og bekvemt
dejligt nemt at handle og hurtig levering
God handelsoplevelse - dårlig forsendelse
Jeg oplevede ingen problemer med bestilling eller produkt. Til gengæld havde jeg bestilt til pakkeboksen, så jeg ikke var afhængig af at skulle forbi postbutikken på et bestemt tidspunkt. Men det kunne PostDanmark ikke finde ud af - og kom blot med dårlige undskyldninger for hvorfor pakkeboksen ikke var benyttet.
Alt gik som forventet og varen kom hurtigt
Jeg fandt den sko jeg gerne ville have på nettet og fik den leveret i min lokale butik. Det kostede ikke noget at få den sendt til butikken og havde fuld returret. Det var super nemt!
Gode tilbud hurtig levering
Købte er par lækre støvler som var på tilbud og de levede fuldt ud op til hvad jeg havde forventet ud fra billedet på siden
Flot og meget velfungerne hjemmeside.
Det kunne næsten ikke være nemmer at handle online.
Kunne dog godt bruge nogle bedre og flere billeder.
Perfekt
Det er første gang jeg køber sko over nettet - men ikke sidste. Skoene kom 2 dage efter bestilling, og var som de skulle være. Herligt.
Produkt, leveringstid og service er fantastisk fra Zjoos
Jeg håber du bare een gang vil prøve at handle med Zjoos så vil du aldrig købe sko og støvler hos andre forhandlere, jeg har aldrig oplevet større service og hurtighed.
mega køb
hej købte nye støvler i dag det var et , helt igennem et godt køb
ingen problemer med leveringen skoene kom til tiden. hej fra Alice
meget tilfreds , Hurtig levering, ingen problemer
Nemt og overskueligt at handle på websitet kan trygt anbefales til andre. Jeg vil helt sikkert handle der igen.
Hurtig ekspedition - også ved retur
Købte et par Ecco smutters som blev meget hurtigt leveret. Desværre synes jeg ikke at pasformen var så god, så jeg returnerede købet - også her har der været hurtig ekspedition. Sendte dem retur onsdag og har modtaget kreditnota i dag mandag. Super service - kan anbefales. Jeg vil ikke have nogen betænkeligheder ved at handle her igen.
Nem hjemmeside, hvor jeg hurtig fandt hvad jeg skulle bruge. Skoene var leveret et par dage efter. Så er det også altid dejligt med fri fragt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.