Let og enkelt bestilling til en yderst konkurrencedygtig pris (kampagnepriserne er værd at kigge efter). Fik en mail vedr. afsendelse af den bestilte notebook, og står nu her med den 2 dage før... Mehr ansehen
Zepto
Bestilte denne en mandag, men fortrød om onsdagen valget af processor. Kontaktede salgsafdelingen (telefonen blev svaret omgående) "det klarer vi". Jeg betalte merprisen og to dage efter lå der... Mehr ansehen
Købte for et år siden 3 stk. 3215W til en formidabel pris og de kører bare derudaf endnu. Da een af PC'erne blev syg af en sjat Cola i tastaturet solgte Zepto mig et nyt skærmkabel til under halvdele... Mehr ansehen
Baldersbuen 38, 2640, Hedehusene, Dänemark
- 70 204 304
- www.zepto.dk
Hurtig levering og god service!!
bestilte et Zepto Zview 32".
To dage efter ringede zepto, og vi aftalte en tid hvor de ville levere.
På dagen vi havde aftalt stod jeg med et nyt tv!!
God computer, god fjernsyn og god service..
Jeg har en efterhånden 4 år gammel 6615WD (udgået nu) som jeg aldrig har haft problemer med, og for nyligt fik jeg så også fat i en zView 32" tv som jeg også er ganske tilfreds med..
Eneste ulæmpe er at de to havde lidt svært ved at arbejde sammen i starten, trods samme fabrikat..
Dårlig service, tvivlende kvalitet og langsom reperationstid
Jeg købte i sin tid en Znote 6615WD af Zepto m. et 12-cell batteri til. Det vidste sig, at jeg ligesom mange andre måtte vente flere måneder på batteriet. Vær eneste gang jeg tog kontakt til dem, dukkede en ny undskyldning op for, hvorfor jeg skulle vente lidt længere. Det var først da jeg gjorde det klart for Zepto, at jeg havde udregnet hvor meget "midlertidig" kapital de havde skabt på at sælge batterier de ikke kunne levere, og at jeg vurderede, at det var noget offentligheden ville være interesseret i, at der skete servicemæssige fremskridt.
Siden har jeg oplevet, at på trods af, at jeg har passet godt på maskinen, opstår der flere og flere fejl og defekter, som Zepto's reperation tilsyneladende ikke er i stand til at finde. Jeg har ventet urimeligt lang tid på min service, både ved køb og reparation. Jeg har brugt kedelige mængder af tid og penge på at forsøge, at få svar fra deres telefonsupport, men sjældent er det lykkedes.
På trods af, at Zepto sælger laptops med "god" hardware (dvs. ikke nødvendigvis holdbar) til en lav pris, vil jeg fraråde at handle hos Zepto.
Bemærk venligst, at jeg ikke har nogen erfaring med Zepto's TV.
God computer - God service - God kvalitet
Jeg har købt op til flere ting fra Zepto, alt sammen er gået smertefrit. Jeg har først købt en bærbar, dernæst et sleeve og her for nylig har jeg skulle købe et nyt batteri. Dog var der en defekt i batteriet, men det var intet problem, da jeg blot skulle kontakte Zepto, hvor at retuneringen og tilsendelse af nyt batteri er sket inden for en acceptabel tidsgrænse. Er godt tilfreds med den service jeg har fået, da der sidder kompetente folk bag telefonerne hos support afdelingen.
Langsom reparation, ingen service
For nogle år tilbage var jeg en af de første til at bestille en Znote 6525WD (nu erstattet af 6625). Jeg var glad, og alt så ud til at være, som det nu engang skulle være. Det lignede et superkøb. Efter sigende var der op til 5 timers batterilevetid, grafikkortet var super, osv.
Problemerne begyndte dog hurtigt at melde sig. For det første blev leveringstiden konstant udskudt. Jeg fik nærmest dagligt e-mails om, at jeg nu skulle vente yderligere dage / uger. Til sidst kom den dog med posten. Andet problem meldte sig, da det viste sig, at computeren slet ikke levede op til produktspecifikationerne. F.eks. var de 5 timers batterilevetid skrumpet ind til maks. 1½ time. Det var noget, jeg kunne leve med, men det er klart, at det ikke ligefrem trækker helhedsindtrykket op.
Der gik ca. 1 år, før computeren begyndte at skabe sig. Skærmen begyndte at slukke af sig selv. Senere begyndte computeren også at genstarte af sig selv, og til sidst kunne den slet ikke starte op. Den røg til reparation, og det skulle senere vise sig at blive starten på et større problem: Jeg fik nemlig aldrig computeren at se igen. Der gik en uge, der gik to uger, og der gik tre uger, hvor det eneste, der stod på Zeptos reparationsservice, var "afventer reservedele". Mails blev ikke besvaret - i hvert fald ikke førend de fik besked om, at jeg ville ophæve købet, hvis ikke computeren var leveret tilbage til mig inden en uge (jf. Forbrugerstyrelsens regler). Det fik Zepto til at kontakte mig telefonisk og tilbyde mig en dårlige bærbar end den, jeg havde sendt ind, hvilket jeg naturligvis afslog. I stedet fik jeg - efter lidt diskussion - mine penge tilbage (hvilket trods alt er tilfredsstillende - derfor to stjerner i stedet for en).
Siden har jeg ikke haft noget med Zepto at gør. Men når det så er sagt, så har jeg hørt fra venner, at firmaet efterhånden er blevet mere professionelt. Det er derfor ikke helt umuligt, at ovenstående beretning blot er et dårligt minde fra fordums tid.
Laaaannngggg leveringstid
Har købt en bærbar med lidt problemer, (betalingen) de hævede pengene for sent på mit kredit-kort så pbs havde lukket adgangen, så de ville have at jeg betalte en gang til. Det kunne de så glemme alt om, ikke betale 2 gange for samme vare. Der kom godt nok fart over dem da jeg meddelte dem det, og 3.dage efter havde jeg min pc.
Jeg har også bestilt et tv, og det venter jeg så på. 4.uge er er vi inde i så nu har de fået en frist, ellers er der andre firmaer at handle med. Det virker som om de ikke har styr på ret meget.
God computer / dårlig service
Jeg stod og skulle bruge en ny bærbar til min eksamen da jeg ikke var sikker på den gamle kunne klare det ret meget mere.
Kontaktede dem for at høre om de kunne levere en ny inden jeg skulle op.
Det var der ingen problemer i lød svaret.
Så jeg måtte ud og låne en.
Bestod dog uden deres hjælp
Så 20 dage før jeg skulle op bestilte jeg en for de kunne jo levere den i løbet af få dage.
Bestille den og venter da der er gået 10 dage og jeg stadigvæk ikke har modtaget den, ringer jeg til dem for at rykke for den.
Får nu svaret at mit blue-ray drev er i rest ordre og de forventer at der går mellem 3 og 4 uger før de får dem hjem.
For dårligt at du lover noget for at få salget.
gode pc'er
Det er enkelt ved hjælp af hjemmesiden at sammensætte en bærbar pc efter egne ønsker. En stor fordel at der er klar besked om at zepto-maskinerne er testet til at virke med linux (Ubuntu). Dog burde man gøre opmærksom på at det kan være bøvlet at få deres eget trådløse netkort til at fungere. Jeg oplevede hurtig ekspedition og god kommunikation samt en pc som jeg gerne vil have den
Ganske okay
Jeg bestilte en kraftig bærbar pc på tilbud hos Zepto.
Leveringstiden var lidt lang, men forståelig da de køber delene hjem og samler dem selv.
At leveringen blev udskudt pga. leverandørsvigt, er ikke deres problem.
PC'en ankom dog før den forventede dato, og der har ikke været noget i vejen med den.
Jeg synes også siden samt dens mulighed for at ændre på opsætningen på maskinen fungerer godt.
Anbefales
Købte en laptop til en meget fin pris for ca ½ år siden. Ingen problemer med levering.
Jeg sendte den tilbage efter en uge, fordi der var nogle hardwarefejl, og tastaturet lavede ridser i skærmen. Fik den tilbage i tiptopstand og med en ny skærm efter få dage.
Der har ikke været problemer siden. Men tastaturet laver fortsat ridser i skærmen, og jeg gider ikke sende den ind igen.
Generelt vil jeg anbefale zepto; de laver fine computere til fine priser.
billige hurtige computere.
Dog er der ofte bøvl med dem.
De reparer dog altid uden at brokke sig, men det kan godt tage lang tid.
Nu er min comp. gået i stykker igen og jeg gider ikke at sende den ind mere.
livet er for kort til dårlige computere
No title
Folk skal købe fra Zepto.dk, men duskal være opmærksomme på, at deres RMA service er utrolig langsom, man skal derfor ringe til dem hver uge eller ellers glemmer de ens sag.
Husk de har op til en måned, hvilket de nogle gange glemmer.
Fin computer, fØrst uheldig service - siden god service
Nå, jeg er nødt til at revurdere min anmeldelse - til 4 stjerner!
I marts fik jeg hurtig hjælp til reparation af pc. Efter en kort snak fik jeg hurtig tilsendt pakkelabel og fik sendt pc'en afsted. Godt 14 dage efter havde jeg den tilbage - fuld funktionsdygtig. Det er super godt! Jeg kan fornemme at Zepto har forbedret deres service i forhold til min første oplevelse.
Min oprindelige kan findes herunder:
For knap et år siden manglede jeg et nyt batteri til min zepto, og i det tilfælde havde jeg meget dårlige erfaringer med deres hastigheder på deres supporttid. Jeg sendte en mail for over 7 dages ventetid, hvorefter jeg fik en opfordring per mail, at jeg kunne ringe, hvis det var en hastesag? En hastesag? Jamen selvfølgelig var det. Det tror jeg alle mennekser synes!!
Nå men jeg ringede... ventede over 10 min før telefonen blev taget. Nå men endelig fik jeg så fat i en flink ung mand, som så kunne oplyse mig om, at de ikke havde dens slags batteri, som min pc bruger længere. Og det er altså en zepto!! Og oven i købet kender de ikke andre forhandlere der sælger det. Service og support betyder meget for mig, så derfor får de 2 stjerner herfra i stedet for 5.
"Dejlig computer, god service og forholdvis hurtig levering. Desuden er deres website meget informerende.
Jeg køber næsten med sikkerhed også min næste pc hos Zepto. Kvaliteten er helt i top, i forhold til andre mærker på markedet."
No title
God webshop med en fremragende "byg selv" funktion. Har købt derinde 2 gange og med en leveringstid på 4-7dage begge gange. Fik svar på 1 mail jeg sendte dem efter 3timer. Har ingen problemer haft, men ideen er at vente til de har tilbud for det har de med en cirka 2 måneders interval.
No title
Lang leveringstid på 2 bærbar computere samt lang ventetid på flere rep. af defekt låg. på en gammel model, heldigvis er dette forbedret på deres nye modeller
No title
Gode priser, og nogenlunde kundeservice.
Har dog været ude for (én gang) at de har været lidt genstridige.
+Fine priser
+effektiv website
+normal effektiv kundeservice
+stort udvalg/bredt udvalg
- lagerstatus passer ikke altid
- i travle perioder svarer de ikke på e-mail i kundeservice
No title
Deres produkter er gode, rigtig gode. Leveringstiden overholdte de dog ikke.
Og deres RMA er til bundkarakter. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Både min bror og jeg købte bærbare fra Zepto, og de var også rigtig gode... i starten.
Nu, ½ år efter, dukker fejlene op hele tiden, og både min bror og jeg har problemer med skærmene på vores bærbare. Vi har dog også sendt begge til reperation, men vi fik begge samme svar, nemlig at de var selvforskyldt.
Zepto er gode, når de virker ordenligt, men det gør de bare aldrig. Jeg handler aldrig med Zepto igen.
No title
Hurtig, nem og pålidelig service.
Zepto er altid klar på kundeservice telefonen hvis man har spørgsmål, og det er rart som kunde.
No title
Har købt een laptop fornyelig hos dem. Er fuldt ud tilfreds. Leveringstiden passede dog ikke helt da de leverede efter 2 dage istedet for 7 dage (så det var i positiv retning)...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.