ZENBYG Bewertungen 23

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Bjarke/Zenbyg til diverse opgaver i vores hus (alt fra etablering af mur og reparation af gulv til opsætning af skabe og køkken). Vi er yderst tilfredse med både resultaterne og Bja... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zimmermann
  2. Architekturdesigner
  3. Bauunternehmen
  4. Bauunternehmer
  5. Garten- und Landschaftspflege

Vom Unternehmen geschrieben

Byggeri med bevidsthed. Tømrervirksomhed med speciale i indretning, optimering af rum og realisering af gode idéer i tæt samarbejde med kunden. Specialist indenfor køkken, vinduer, istandsættelse af ældre boliger, energirenovering og energioptimering

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotteste køkken og god oplevelse fra A-Z

Vi kan klart anbefale Bjarke fra Zenbyg. Bjarke har bygget et virkelig flot og veludført forrammekøkken til os – baseret på IKEA-moduler, men tilpasset efter alle kunstens regler, så vi fik det maksimale ud af vores lille køkken. Resultatet er en unik og klassisk løsning med falsede låger og tidstypiske greb, som matcher vores ejendom rigtig fint. Samtidig er løsningen moderne med lysskinne og emhætte usynligt integreret i overskabe.

Der opstod et uheld på malerværkstedet, som gjorde at lågerne skulle retur, men det håndterede Bjarke roligt og professionelt – i bedste zen-ånd – og han tog sig af det hele.

Det er også værd at nævne, at Bjarkes priser er meget rimelige - og uden ham havde vi ikke kunnet realisere vores ønske om et klassisk køkken inden for vores budget.

Bjarke er detaljeorienteret, samvittighedsfuld og meget nem at tale med. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

23. November 2025

Antwort von ZENBYG

Kære Lars. Mange tak for de fine ord og for den gode feedback. Jeg er glad for at kunne hjælpe jer. Vi ses en anden gang. Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukt resultat og den bedst tænkelig proces

Zenbyg har hos os leveret det fineste forrammekøkken samt nye fronter til eksisterende badeværelsesmøbler. Ikke nok er det virkeligt smukt udført, hvor alt er tilpasset til mindste detalje. Men det har også været en fornøjelse at have Bjarke i huset. Alt er clearet og vendt med os undervejs, og kommunikationen har været upåklagelig - hvilket har givet en tryg og rigtig god proces.

Bjarke er enormt nidkær og dedikeret om sit arbejde og dialogen omkring det med os. Men han har også et super æstetisk øje, som har været ekstremt brugbart undervejs i processen, og som uden tvivl har bidraget til så fint et resultat.

Vi kan kun anbefale Zenbyg på det varmeste og vil uden tvivl rette henvendelse til Bjarke ifm. evt andre fremtidige projekter.

20. Juni 2025

Antwort von ZENBYG

Mange tak for de fine ord Laura. Jeg nød også vores samarbejde fra start til slut og at få lov til at bidrage til jeres smukke historiske hus. Jeg satte også stor pris på den gode kommunikation. Ha en god sommer. Mvh Bjarke

Kan varmt anbefale Zenbyg

Vi har brugt Bjarke/Zenbyg til diverse opgaver i vores hus (alt fra etablering af mur og reparation af gulv til opsætning af skabe og køkken). Vi er yderst tilfredse med både resultaterne og Bjarkes service.

Bjarke er super dygtig håndværker med øje for detaljen og helheden. Han kommer selv med super gode input til løsninger.

Han kommer altid til tiden og der er meget fint ryddet op, når han går.

Kan absolut anbefales.

1. April 2025

Mange tak for det Trine. Og vi ses jo snart igen til mere køkkenbyggeri 👍😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bjarke er top professionel og ærlig

Bjarke er top professionel med meget gode ideer, øje for detaljen, ordentligt og arbejdsomt så tiden bliver fornuftig brugt. Han er ærlig, nemt at arbejde med og meget sympatisk. Jeg er super tilfreds :-)

20. März 2025

Mange tak Maria. Det var en fornøjelse at hjælpe dig. Mvh Bjarke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har endnu engang benyttet mig af Zenbyg…

Har endnu engang benyttet mig af Zenbyg til større opgave (skift af sternbrædder, vindskededer m.m. på hele huset) - og endnu engang er opgaven løst hurtigt og med høj kvalitet. Varmeste anbefalinger herfra.

22. November 2024

Altid en fornøjelse Jacob. Vi ses snart igen. Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bjarke er en fantastisk håndværker

Bjarke er en fantastisk håndværker, med sans for æstetik og funktion. Alt blev leveret som lovet.
En stor anbefaling herfra.

21. Juni 2024

Antwort von ZENBYG

Tusind tak Sara. Fra en håndværker til en anden: jeg er også stor fan af din butik 😊

Det smukkeste badeværelse!

Zenbyg/ Bjarke har stået for totalrenovering af mit lille badeværelse i lejlighed på 1.sal i et gammelt hus. Han har fundet de bedste folk til at arbejde sammen med, så det er gået smidigt og hurtigt. Resultatet er SÅ flot!
Kommunikation omkring valg af materialer og interiør har været en fornøjelse, og alle i huset har været glade for Bjarkes rolige, venlige væsen. Allerstørste anbefaling til Zenbyg herfra!

1. Juli 2024

Antwort von ZENBYG

Tusind tak for den fine anmeldelse Hanne. Det var et rigtig godt projekt. Dejligt at bidrage til den gode stemning i Taarbæk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pålidelig, dygtig, behagelig fra start til slut

Fagligt både i håndværk men også ifm. forsikringssag og lidt dokumentationskrav har vi været så tilfredse, at 5 stjerner ikke rækker! Desuden er Bjarke en ekstrem pålidelig person, der holder sine aftaler - og kommunikerer klart og rettidigt. Det var en større sag med liftarbejde udefra og indvendigt arbejde, der også skulle være pænt visuelt. Alt blev løst med en grundig, målrettet og samtidig behagelig tilgang fra Bjarke.

6. Februar 2024

Antwort von ZENBYG

Mange tak for de fine ord Annette. Det var en fornøjelse at arbejde for jer. Mvh Bjarke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været helt utrolig tilfreds med…

Jeg har været helt utrolig tilfreds med Bjarkes arbejde. Som single kvinde kan man godt have brug for at sparre omkring sit projekt og det kan man med Bjarke!! Han tænker ud af boksen og effektuerer på fineste vis.
Derudover punktlig og god kommunikation
Mine allerbedste anbefalinger

22. Januar 2024

Antwort von ZENBYG

Mange tak Lise-Lotte. Det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe med at realisere gode ideer. Mvh Bjarke

The best

Working with Bjarke was a true pleasure from start to finish! He built 3 new items for my place, including a beautiful bookshelf and a complex storage solution. Detailed planning, creative ideas, patience with undecided customers :), reliable quotation, flawless execution (incl cleaning up after installation work), dedication to delivering top quality with attention to the last detail. On top of it, Bjarke is a fantastic human being, nice to have around. Very happy with the results!
Excellent craftsmanship!!

27. Oktober 2022

Antwort von ZENBYG

Dear Stephanie. Thank you so much for your kind words. I really feel like we got the best result on that task - a joint effort. It was challenging and totally worth it. I learnt a lot and would be happy to work for you again.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bliver ikke meget bedre :-)

Hurtig, effektiv og veludført arbejde, super flink og serviceminded - stor anbefaling herfra.

5. Oktober 2022

Antwort von ZENBYG

Tusind tak Anita. Det var sødt af dig at skrive. Tak for denne gang.

Nyt køkken

Kæmpe tak for det lækre køkken og alle de små detaljer som spiller. Bjarke fra Zenbyg er dygtig og let at samarbejde med.

20. September 2022

Antwort von ZENBYG

Tusind tak for den fine opgave Rasmus. Det var spændende at arbejde for dig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling af Bjarke/Zenbyg!

Bjarke/Zenbyg var byggeleder på etablering af et helt ny køkken til mig, samt ombygning af gammelt køkken til soveværelse og diverse andre små opgaver.
Bjarke er en virkelig dygtig og omhyggelig håndværker, og så er han ovenikøbet hurtig! Han er også pålidelig; laver planer der holder og kommer som aftalt. Han har gode og kreative ideer. Han kom bl.a. med et forslag til VVS'eren, som endte med at spare mig knap 30.000 kr på den regning!
Jeg vil klart anbefale Bjarke/Zenbyg til alle andre, og vil helt sikkert selv bruge ham fremover.

19. November 2020

Fantastisk arbejde!

Bjarke fra Zenbyg er bare helt fantastisk! Håndværket er i topklasse, han er meget punktlig og ordentlig og hjælper langt ud over det sædvanlige. Han har mange kreative løsninger og lytter virkelig meget til det, man ønsker. Da vi fik en levering fra IKEA, hvor de tabte alle skabene på jorden og alligevel afleverede det til os - og alle skabe havde skader - tog Bjarke dem alle med ud i IKEA og byttede det for os. Det er da, hvad man kan kalde ekstraordinær service. Jeg glæder mig til, at vi skal i gang med fase to af vores ombygning/renovering herhjemme og har allerede lavet en aftale med Bjarke om, at han selvfølgelig skal lave det for os.

19. Oktober 2020

Zenbyg er alletiders!

Zenbyg er alletiders! Fornuftige priser, tidsplaner som holder, virkelig flot arbejde! Bjarke har lavet flere opgaver i mit hjem, og han har både overblik og sans for detaljen. Han rådgiver om de bedste løsninger, er prisbevidst, omhyggelig og ordentlig - og en virkelig, virkelig dygtig håndværker. Jeg kan varmt anbefale Zenbyg!

17. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bookede Bjarke/Zenbyg til at lave…

Vi bookede Bjarke/Zenbyg til at lave alle de små-opgaver, man kæmper lidt med at få lavet. Alt fra finish i køkken, gang, stue og værelser.
Fra starten fik vi fantastisk og personlig service, fik forslag og et realistisk overslag. Zenbyg overholdt alle aftaler, og lidt til. Alt blev lavet til UG. Det var en fornøjelse at have Zenbyg i huset. Jeg vil fremover anbefale Zenbyg, for den høje håndværkerkvalitet, og rigtig gode service.

14. Februar 2019

Antwort von ZENBYG

Mange tak Julie. Det var en fin opgave og dejligt at kunne hjælpe jer i mål med de mange hængepartier.

Mvh
Bjarke/ZENBYG

Nyt køkken

Jeg fik lavet nyt køkken af Bjarke/Zenbyg og fik præcis det resultat, jeg havde ønsket mig. Han er en dygtig håndværker & super behagelig samarbejdspartner. Jeg kan kun anbefale Zenbyg på det varmeste.

8. April 2018

Antwort von ZENBYG

Tusind tak for de fine ord Lisbeth. Det betyder meget for mig at du har haft en god oplevelse.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr