Product super snel geleverd! Product voldeed alleen helaas niet aan mijn verwachtingen omdat aantal kenmerken niet klopte met wat vermeld stond op de site. Mail gestuurd en gebeld, klacht prettig en c... Mehr ansehen
De service is prima geregeld. Wat geadviseerd wordt met de door de klant geplaatste bestelling geeft geen enkel probleem. U krijgt bericht digitaal over wanneer en ook het tijdstip is te volgen. Ben... Mehr ansehen
Goede service. Er was iets fouts gegaan bij het betalen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice zij heeft ons goed geholpen. Na de goede betaling te hebben gedaan kregen we de volgende dag o... Mehr ansehen
Über Zaklamp
Vom Unternehmen geschrieben
Zaklamp.com is één van de grootste online speciaalzaken van LED zaklampen, hoofdlampen en lantaarns. Ons assortiment bestaat uit Ledlenser, Coleman, Easy Camp en Maglite. Dankzij ons diverse assortiment hebben we voor elk doeleinde een juiste zaklamp. Kom je er alleen niet uit? We adviseren je graag!
Oostpolderweg 15A, 4413 NN, Krabbendijke, Niederlande
- 085-1044334
- info@mundo-recreatie.nl
- www.zaklamp.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede levering, iets te weinig info
De zaklamp die ik had gekocht was niet verpakt en samengesteld zoals bij andere winkels. Hierdoor leek het of het een gebruikt artikel was. na een email werd uitgelegd, dat de zaklamp uit een set was gehaald en als vergoeding, een extra set batterijen was toegevoegd. Ook de ontbrekende handleiding werd digitaal toegestuurd.
Goedkoop en dezelfde dag geleverd
Goed assortiment en de goedkoopste. Voor 13 uur besteld en dezelfde avond geleverd. Zeer tevreden klant.
Klant vriendelijk
Het artikel was niet leverbaar, e-mail adres achtergelaten, Kreeg bericht dat het artikel weer leverbaar is. 2 dagen later artikel in huis. Prima services
Toegankelijke service, maar met een paar slordigheden
Ik had een navraag gedaan of ik een hoesje bij mijn zaklamp kon bestellen, waarop ik een betaallink kreeg en de hoes bij mijn lamp in de doos kon worden meegestuurd. Uitstekende service in dit opzicht. Toegankelijk, bereikbaar en snel.
Blijkt echter dat de servicemedewerker niet zo scherp was om mij te vertellen dat er standaard al een tasje bijgeleverd was waardoor ik er nu twee geleverd heb gekregen, waarvan een bepaald niet gratis. En dat ook nog eens op het factuuradres in plaats van het verzendadres. Daar moet beter op gelet worden.
oranje opzetstuk
een prima passend oranje opzetstuk voor mijn zaklamp als verkeersrtegelaar te gebruiken.
Geleverd met lege batterij
Op tijd de lampen ontvangen en aan alle ringen proberen te draaien maar helaas ging de lamp niet schijnen.
Nieuwe batterij erin gedaan en dat was dus de oorzaak.
Hoofdlamp
Ik ben zeer tevreden, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Uitstekend!
Snelle service en goed materiaal! In een korte tijd nu al een aantal keer mijn onlangs bestelde zaklamp gebruikt en het werkt perfect.
Merkproduct voor de beste prijs in nl.
Levering was snel en informatie hierover prima. Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Blij met en tevreden over mijn LedLenser zaklamp en zaklamp.com
service!
Prima op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd zou worden
Snelle en nette levering
Goede webshop met mooie producten.
Snelle levering en deugdelijk verpakt.
Ben erg blij met de zaklampen.
Mooie zaklamp
Mooie zaklamp echter twee standen mogelijk groot of klein oppervlakte, er tussen in krijg je een soort aura te zien dit valt mij tegen. Maar voor de rest prima zaklamp mooi stuk licht komt er vanaf en de tas die je aan je riem kunt bevestigen is van goede kwaliteit en een groot voordeel is dat je niet eerst je riem erdoorheen moet halen kan gewoon bevestigd worden als de riem al door de lussen van de broek is.
Ik ben tevreden met de zaklamp kleine tegenvaller is zoals eerder aangegeven het "aura".
Snelle bezorging en prima prijs!
Snelle bezorging en prima prijs! Top product van ledlenser
prima prijs!
Kon hier de beste prijs vinden voor de ledlebser. Keurig de volgende dag bezorgd. Aanrader!
krachtige ledzaklamp
snel geleverd goed produkt
tevreden klant!
Netjes opgelost !!
Goede produktinformatie voorkomt teleurstellingen.
De zaklamp die ik had besteld was bedoeld als kado. Dat ziet er in de giftbox echt een stuk leuker uit dan los in een bruine verzenddoos. Alles is netjes opgelost. Gratis retour en geld terug. Hartelijk dank voor de service.
gewoon goed!
Vlotte en precieze levering! Heel prettig dat je weet wanneer de bezorger aan de deur staat.
Top afhandeling van bestelling
Per abuis het verkeerde artikel besteld tijdens het weekend en kort na de bestelling hierover een email gestuurd. Maandag email terug ontvangen dat ze het pakketje nog net vóór verzending konden tegenhouden en dat ze de bestelling hadden geannuleerd. Volgende dag geld terug op rekening ontvangen waarop ik het juiste artikel bestelde. Deze werd de volgende dag al in goede orde afgeleverd aan de deur.
Betere afhandeling van een internetaankoop kan een klant zich niet wensen, lijkt me dus Zaklamp.com heeft met vlag en wimpel vijf dikke sterren verdiend!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.