YourTablet Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de be... Mehr ansehen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

369 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte levering en supersnel contact

Prima webwinkel, artikel werd keurig de volgende dag geleverd in een goede verpakking. Tijdens het proces keurige emails met de status van de bestelling.

Klantenservice reageert ontzettend snel met duidelijke antwoorden.

Ging allemaal super

Ik heb nog even gebeld of het product op voorraad was.
Telefoon werd netjes opgenomen.
Artikel was voorraad en werd netjes binnen 24h geleverd zoals verteld.
Als het hoesje van de tablet ook nog netjes word na geleverd
zou ik zeggen 5 sterren niets op aan te merken dus.
(na levering was bekend voor het bestellen)

Levertijd

Over de klantenservice kan ik niet anders zeggen dan uitstekend !Jammer is wel dat men de grote hoeveelheid aanvragen via de Nuon aktie onjuist heeft ingeschat waardoor verzending met behoorlijke vertraging plaatsvindt.
Zelf op 6/12 besteld en tot op heden nog niets ontvangen.
Uitlevering zou nu voor de kerst plaatsvinden afwachten dus of het bestelde daadwerkelijk voor het aanstaande weekend binnen komt.

Bijzonder tevreden

Motorola Xoom en accessoires woensdagmiddag besteld en een dag later al in huis. Van de voortgang via email op de hoogte gehouden. Zeer snelle levering.
Een 'vergeten' accessoire na reclameren per mail als nalevering een dag later in huis. Klasse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prima, maar meer ook niet

Heb nu net de iPod ontvangen. Twee dingen zijn mij opgevallen en bijgebleven na de bestelling op yourtablet. De levering zou 3 - 7 werkdagen duren, het zijn er 8 geworden. Overal op de website staat 'geen verzendkosten', uiteindelijk moet je 6 EUR betalen om de iPad op te laten sturen. Alleen afhalen in Oss is gratis.....

Beste Freek,

U heeft meegedaan met een actie met speciale voorwaarden. Deze voorwaarden staan zeer duidelijk bij de actie zelf vermeld, dus dat u dacht dat het gratis verzenden zou zijn kan ik niet begrijpen. Voor de duidelijkheid; in onze normale webshop betalen klanten uiteraard geen verzendkosten, anders vermelden wij dat niet.

Onze excuses voor de een dag vertraging in de levertijd, maar als het goed is bent u ook daarvan op de hoogte gehouden per mail of per telefoon. Op werkdag 7 is uw iPad verstuurd i.p.v. geleverd en dat moet uiteraard beter.

Lange bezoektijd.

Wel een correcte levering, maar op het moment, dat er bekend is dat de standaard bezorgtijd wordt overschreden wordt dat niet bekend gemaakt.
Tijdens een telefoontje, over de navraag wanneer ik de bestelling ontvang, word ik vriendelijk en correct te woord gestaan. De dan gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.

Gewoon goed

Alles liep zoals je hoopt dat bij een internetbestelling verloopt. Was even schrikken dat er slechts een minieme manual was bijgevoegd in het Tjechisch, maar internet en de Applestore boden uitkomst.
Misschien toch goed om bij de aankondiging te vermelden dat je wel een gewone pc met usb nodig hebt om een Ipad aan de praat te krijgen (via iTunes, die ik vanwege de virusgevoeligheid al geruime tijd geleden van mijn PC verwijderd had.) Was dus toch nog wel even een karweitje voor ik met m'n aanwinst uit de voeten kon.

te lang (2 weken) gewacht op mijn bestelling

Alles is netjes afgeleveerd. Er werd wel gezegd dat mijn bestelling binnen 5 werkdagen afgeleveerd zou worden, maar het zijn 2 weken geworden. Jammer !!

Beste Miroslav,

Jammer om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. U heeft 8 werkdagen gewacht op het product i.p.v . de beloofde "3 tot 7 werkdagen" en dat is uiteraard te lang. Onze excuses.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service (en behandeling te woord).

Het bestellen ging goed.Alleen de aflevering duurde 2 dagen langer dan gepland. Na telefonisch contact bleek dit door de drukte van de december maand en de actie van nuon te komen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd gekeken wanneer het wel bezorgd kon worden en dat ging alsnog vrij snel. Het zou wel handig zijn als je eerder een mail zou krijgen als er vertraging is,want dan zou ik niet gaan bellen en rustig afwachten.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

moeizaam; ik heb hem nog steeds niet. veel gebeld

de telefoon werdd alleszins vriendelijk beantwoord maar
de levering is ti nu toe, zaterdag 10 dec 1700 uur uitgebleven

Beste B. Stoppelman,

Een collega zal aankomende maandag even contact met u opnemen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering en goede communicatie

Betrouwbaar adres voor internetdiensten. Snelle levering en uitstekende communicatie. Het aantal e-mails over de status van de bestelling en levering mag wat beperkter maar is zeker niet storend.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

na telefonisch contact, wisten we waar we aan toewaren

goed, De aantal werkdagen t.a.v. de bezorging liep uit. Na telefonisch contact hoorde wij dat de aanvraag, heel groot was. Dat jullie zelf ook op de bestelling wachten. Misschien eerder met de klant contact hierover opnemen, i.p.v dat de klant zelf belt. Later is er wel goed contact geweest.

Traag verhaal

Op 2 december Ipad besteld én betaald! Op 5 december bezorgkosten betaald, was mijn fout. Op 15 december nog niets gezien. Ik word nu toch wat onrustig. De 3 tot 7 werkdagen zijn volgens mij toch ruimschoots overschreden.
Jammer

Beste Astrid,

Ik zie dat u meedoet met de speciale Nuon actie. De Nuon actie staat los van de normale webshop(andere levertijden et cetera). Als het goed is bent u via een mailing op de hoogte gehouden van de status van de actie. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u dit kenbaar maken door te mailen naar nuon@yourtablet.nl.

YourTablet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr