Har nu bestilt hos YourKids to gange, begge bestillinger helt problemfri. Hjemmesiden er overskuelig (dog kunne der være større billeder og indgangen til hvert produkt, f.eks Boost, kunne foregå fra e... Mehr ansehen
Havde bestilt Bumle og Røde, men de må ha været på afveje, da de først kom efter 5 dage. Virksomheden får alligevel 5 stjerner, for beløbet blev først trukket fra kontoen da bilerne var sendt, og de k... Mehr ansehen
Her kan du stort set få alle bilerne fra Cars. Bestilte Delux pakken til min 4-årige søn bestående af 20 super flotte metalbiler. Her er bare alle modellerne fra filmen. Hurtig levering. Yourkids kan... Mehr ansehen
Jeg handlede ved Your Kids, da de var de eneste, som havde netop den bil, som jeg gerne ville have. Butikken er nem at navigere i og bilen var generelt billigere her end andre steder. Samtidig var po... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
En online legetøjsbutik med et stort udvalg af biler fra filmen Cars og mange andre spændende varer. Gratis fragt ved bestilling over 1.000 kr. (eksklusiv fragt, gælder kun ved forsendelser i Danmark)
Skottegården 32, 2. tv., 2770, Kastrup
- info@yourkids.dk
- www.yourkids.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfekt
Bestilling og efterfølgende ordrekvittering gik uden problemer.
Varerne blev leveret få dage efter. En god købsoplevelse.
Alt er godt
Nemt og ligetil. Ingen problemer overhovedet.
Perfekt
Fine priser, hurtig og ikke mindst GRATIS levering (det kunne lignende virksomheder lære meget af, istedetfor at kræve 60-70-80 kr.)
Super service generelt, er meget tilfreds med at handle med Yourkids!
Forrygende (for)løb
Perfekt mht. bestilling og levering. Hurtig og effektivt.
Da jeg bestilte hos Yourkids, var hjemmesiden nem og overskulig, jeg fandt hurtig hvad jeg søgte. Der var hurtig levering af varen og ingen porto.
super god
Hurtig levering selvom det var midt i sommerferien. Kan kun anbefales.
God handel!
Varen var som forventet, og jeg fik den tilsendt i løbet af kort tid, så alt i alt en god oplevelse!
kvikt og nemt
Alt fungere optimalt, hurtig forsendelse.
Fin hjemmeside! :)
Hej.
Det er en super god hjemmeside, jeg fik min ordre i dag,
og den var som den skulle være :)
grunden til 4 og ikke 5 stjerner, er at der varede 1 uge inden jeg fik pakken, men det skal lige siges jeg bestilte op til en weekend !:)
Helt klart et sted jeg godt kan handle igen, og anbefale til andre ! :)
Der er hurtig og sikker levering.
Et godt sted at handle, har som regel det man vil have.
Telefonisk kontakt i tlf. tiden og kontakt via mail har jeg dog oplevet som dårlig. De har ikke taget tlf. og ikke svaret på sms eller mail, så der får de kun 2 stjerner fra mig. Desværre. Ellers et sted jeg vil blive ved med at handle.
Det fungerer bare!
Vi har handlet med yourkids.dk flere gange, og det fungerer optimalt hver gang.
yourkids - my choice!
jeg synes i har en supergod side og ordrene kommer altid hurtigt. Jeg har efterhånden handlet en del hos jer da i er de eneste i landet der handler med Cars metalbiler.
Måske kunne jeg godt drømme om at hjemmesiden har tydeligere fotos af bilerne, men ellers er jeg - -og min 4 årige søn fuldt tilfredse.
Pålidlig og uden problemer
Såvel bestilling som modtagelse skete uden problemer af nogen art. Også hurtig levering.God og overskuelig hjemmeside.
Super udvalg og hurtig levering
Yourkids er et must for alle med drenge der elsker CARS. Super udvalg af biler og hurtig levering.
Yourkids leverer en førsteklasses service
Jeg oplever en perfekt levering og ordrebehandling - selv ved små bestillinger. Varen leveres på aftalt tidspunkt og betalingen trækkes først, når varen er afsendt.
Yourkids har fx. et second-to-none produktprogram indenfor Cars-serien.
Bestilte torsdag, varene kom mandag, super.
Alt var der til den aftalte pris.
fin kommunikation, klar besked
Det hele er gået fuldstændig som I havde sagt. Fint!
Post Danmark er IKKE gode til brevpakker!
Har købt Cars "King og Gray Hauler"
Fin information angående handlen, hurtig levering, som dog var ved at gå galt, da Post Danmark ikke "gider" ringe på, for at høre om man er hjemme. Pakken er for stor til at gå i en alm. postkasse.
Til gengæld "sparer" man jo lidt ved at sende varerne som brevpost.
Når behovet kommer, handler jeg gerne her igen.
Kaj Sørensen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.