Velplanlagt 14-dages rundrejse i Egypten efter vores ønsker. Vores guider (Mohamed i Cairo, Fatma i Aswan og Rania i Luxor) var alle meget hjælpsomme og vidende - vi fik så meget at vide og nød der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk rejse til Egypten med Younes Rejser. Velplanlagt og højt serviceniveau (fx i forbindelse med ombookning af fly pga forsinkelser, så vi ikke gik glip af oplevelser). Venlige og vidende guide... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En varm tak til Younes Rejser for en helt igennem fantastisk tur til Egypten! Alt klappede fra start til slut – fly, transport, hoteller og oplevelser. Vi blev mødt med smil og professionalisme hel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sharm el Sheik inklVi er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Sharm el Sheik arrangeret af Younes Rejser. Alt var arrangeret helt perfekt og vi vil anbefale enhver at kontakte Younes Rejser t... Mehr ansehen
Unikke rejser du selv kan kombinere eller vælge ud fra vores fastlagte programmer, således at det bliver dine ønsker og behov der efterleves. Hos Younes Rejser har vi efterhånden 30 års erfaring i rejsebranchen. Vores ønske er at vores gæster skal have en dejlig rejse med masser af oplevelse og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden. Det er vigtigt for os at vores gæster får den rigtige rejse for dem og derfor skræddersyr vi rejsen efter behov og budget. Det er meget ærgerligt at betale en masse penge for en rejse, som ikke lever op til forventningerne. Derfor lægger vi vægt på at vores gæster hver især får en unik oplevelse på deres rejse. Det kan vi gøre fordi vores kontakter er så tætte, både på det personlige og på det forretningsmæssige plan. Vi kan lave arrangementer som mange andre ikke har mulighed for og fleksibiliteten for hvad kan lade sig gøre er stor. Vi er Dorthe og Osama Younes, og vi kombinerer dansk nærhed og egyptisk gæstfrihed. Vi tager os tid til at tale med dig på telefonen eller på kontoret i Dragør, så vi i fællesskab kan skabe rejser, du sent vil glemme. På vores hjemmeside kan du finde vores rejseforslag, men vi står altid klar til at sammensætte præcis det program, som passer dig bedst. Vores lokale guider udvælger vi efter både faglige og menneskelige kvaliteter. Vores gæster skal være i gode hænder, hvis der er behov for stort som småt, men selvfølgelig er vores guider uddannet, så de ikke kun har overfladisk viden, men er i stand til at svare på dybdegående spørgsmål. Ydermere ligger det vores guider på sinde at servicen skal være i top. Vi har ydermere den fordel, at vi via de gode relationer kan drage fordel af først at booke hoteller og flybilletter i det øjeblik, vi har fået bestilling fra gæsten. Derved bærer vi ikke risikoen ved at stå med et på forhånd aftalt antal hotelværelser og flybilletter, der skal sælges for at forretningen kan løbe rundt. Med disse værdier kan og skal Younes Rejser hverken ikke være de største eller billigste rejsearrangør. Men vi kan sammensætte din rejse efter dine behov, så du får den rejse der er unik for dig.
A. P. Møllers Alle 17, 2791, Dragør, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Younes rejser har arrangeret en rejse for min veninde og mig til Aswan, Abu Simbel og Luxor i Ægypten. Alle detaljer omkring turen gik perfekt med mange flotte detaljer. Vores guide var særdeles vidende og et utroligt behageligt menneske. Alt gik som efter et ur. Turen blev undervejs tilpasset os, så vi fik endnu flere oplevenser oven i købet. Det blev til besøg på mange templer og mange flotte lys og lyd shows.
Jeg er dybt taknemmelig for denne uforglemmelige oplevelse.
Vi kan absolut anbefale Yonesrejser som arrangør af en dejlig, spændende og interessant tur til Marokko.
Alt forløb, som det var lovet, og hotelpersonale, guider, chauffører m.fl.
var alle meget flinke og hjælpsomme.
Hotel Riad Al Madina i Essaouria var spøjst og fremmedartet (fra 1871) og i Marrakesh oplevede vi 1000ogeen nats stemning for alle pengene.....
Vældig dygtige guider og perfekt balance i dagsplanerne mellem udflugter og relax.
Rigtig skøn tur til Egypten med Nil-cruise og badeferie i Hurghada. Super god service og mad. Fantastiske guider både dansk og egyptisk. Da vi havde problemer med Sonesta-hotellet blev det løst uden tøven fra Danmark så vi blev flyttet til Mövenpick uden problemer. Her var alt tip-top i orden :-)
En vel gennemført tur med gode hoteller og guider
Denne rejse var bare god på alle punkter. super service af guider ,der bare var på hele tiden hvis i vil have en god rejse til Ægybten så køb den her ....Tak til Dorte og Osama 🌷🌷 samt alle guider nede i Ægybten🌷🌷
De varmeste hilsner fra Virum
Nadja,Kamilla ,Daniel ,karoline og Klaus
Har lige været ude at rejse med Younes Rejser og kan kun sige at det skal prøves. Vi valgte at tage på en Nilcruise fra Aswan til Luxor med guide. Ahmed vores guide var top professional og man finder ikke mange mennesker der ved så meget om Egypten og alt dens historie. Udover det var båden lækker og ren. Vi sejlede med Radamis II og service var i top.
Giv dig selv den oplevelse.
Grundig information inden afrejse. Guide under mellemlanding i Cairo. Modtaget i Aswan og guidet under Nilkrydstogtet af 2 fantastiske guider Anni og Fatma. Dejligt hotel i Hurghada. Første gang vi rejste med Younes Rejse - kan bestemt anbefales.
Vi rejser normalt ikke med guide, så det var en positiv oplevelse. Alt fungerede lige fra vi blev mødt i lufthavnen og til vi blev afleveret i lufthavnen igen. Hotel og båden var super, og det har været en dejlig oplevelse at sejle på Nilen, og specielt turen i luftballon.
Egypten har dejligt vand - det røde hav - men det er ikke nok for at vende tilbage.
Da jeg ikke ønsker at tale dårligt min rejse til Ægypten med Younis Rejser vil jeg udelade at omtale: rejsekomfort, hotelstandarder, rengøring, mad , all inklusive, ægyptisk imødekommenhed, turistvenlighed, servicemindness. Ja, kort sagt alt andet.
Ved bestilling og inden ferien leverede Younes et højt serviceniveau (sammenlignet med andre rejseselskaber).
På ferien var alt indenfor rammerne af det vi havde købt og forventet. Faktisk var der en smule for højt serviceniveau med guide (altså, efter vores smag, lidt for mange "møder" med info om muligheder for ture etc.).
Absolut eneste lille udfordring var manglende kontakt - som lovet - fra den lokale guide ift. hjemrejsetidspunkt, men dette blev hurtigt løst via sms med Younes i DK.
Helt underbar resa. Allt fungerade till 100% och boende, mat och upplevelser överträffade våra förväntningar.
Ett extra plus till vår guide på alla utflykter vid Nilen. Hon var fantastiskt duktig och våra tempel besök blev därför extra intressanta.
Med Younes Rejser som arrangør blev rejsen til Egypten helt perfekt.
Alt var tilrettelagt på bedste vis, og al logistik var helt på plads.
Hvis jeg kunne give flere stjerner fik Younes dem . en rigtig god ferie med 4 dage på krydstogtbåd MS RADAMIS, hvor alt var klart til os ,der var en ovenikøbet mad kl. 01,30 da vi ankom ,efter 4 dage ombord hvor alt var perfekt. kørte vi til Hurghada hvor vi på et lækkert hotel , lækker mad fin service , alt i alt flot tur hvor alt klappet . Så det er ikke sidste gang vi rejser med Younes . og oven i alt det gode jeg kan sige vil jeg så lige tilføje at det var en billig tur . så det var også et plus til , med venlig hilsen fra de 2 søstre Jette og Jytte Jytte Søndergaard
Agenten på lineren var absolut i klasse top ti med pil opad,ham havde vi megen gjæde af.Ham,der fulgte os i bussen til Hurghada,talte så gebrokkent engelsk,at det var MEGET svært at forstå.Agenten i Hurghada glemte at give Lis besked om,hvornår vi skulle køre fra hotellet lørdag morgen.Da Lis fredag aften ringede til hende,fik vi først een besked,og ca 20 min. senere rettede hun tidspunktet i en SMS.Det virkede rodet.
Lis,Ilse og Karen
Cruise på Nilen, fantastisk tur, super service overalt - både på hotellet og båden. Dygtig tur-guide. Ingen grund til at frygte, at man ikke bliver taget vel imod af egypterne, de er venlige og imødekommende, faktisk taknemmelige over, at man ikke holder sig borte pgra terrorfrygt.
Hvis man har problemer med at holde varmen ud, så er årstiden ikke den rette; men med masser af mineralvand, solhat og skygge går det glimrende.
En fantastisk vel tilrettelagt rundrejse til Egypten.
Jeg kan på det varmeste anbefale Younes Rejser.
Younes rejser fik arrangeret en rigtig fed tur til Dubai, kan helt klart anbefales. Super service
Rejsen var yderst velorganiseret, og alt blev gennemført professionelt og perfekt. Guiderne var på plads alle steder, og vi blev fulgt helt til dørs alle steder. Guiderne var alle virkelig dygtige og vidende, og udflugterne veltilrettelagte.
Skibet på Nilen var flot med gode kahytter og et dejligt soldæk, god og venlig betjening og fin forplejning.
Eneste minus var hotellet i Hurghada, der var alt for stort (mere end 1000 gæster, heraf hovedparten russere), meget larmende og med direkte dårlig forplejning. Et meget mindre hotel havde klart været at foretrække. Heldigvis boede vi i en fin bungalow lidt væk fra larmen. Beliggenheden var fin med god strand og snorkelmuligheder.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.