YouMeFashion Bewertungen

2.6

Sämsta företaget någonsin. Får inte tag på dem varken via telefon eller mejl. Ena mejladress funkar inte. Har returnerat men hamnat hos KF och inget svar från Ivory Field.

Jag beställde en klänning för 12 veckor sedan som har fortfarande inte har fått hem. Leveransen skulle ta 4-7 veckor (+ 2 veckor vid högsäsong). Min kompis beställde också därifrån och hennes klänning... Mehr ansehen

Jag gick in i butiken för att hitta en klänning till ett bröllop, blev bemött på ett väldigt trevligt och bra sett, personalen hjälpte till och visade flera exempel på klänningar i butiken som var väl... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Välkommen till din närmaste klännings butik på nätet. Vi erbjuder det senaste inom Balklänningar, aftonklänningar och tärnklänningar online. Våran affärsidé är enkel, vi ska erbjuda det bästa inom högtidskläder med snabba leveranser och utan att det ska kosta en förmögenhet. För att hitta en klänning som inte bara förbättrar din figur men också matchar din personlighet, erbjuder vi ett brett urval med olika färger och stilar.

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Har nu väntat i cirka två veckor och …

Har nu väntat i cirka två veckor och dem svarar inte på deras medier - varken mail, instagram eller facebook. Beställde även en klänning förra veckan och har inte kommit än (trots att det står att leveransen är 1-3 dagar). Känner mig väldigt skeptiskt till detta och hoppas verkligen dem hör av sig, eftersom deras klänningar förövrigt verkar bra.

20. Oktober 2017

En mycket nöjd kund

Hej! Jag fick precis hem min måttsydda balklänning och jag ville bara skriva till er och tacka för den är verkligen perfekt! Jag älskar den och det precis en sån jag ville ha. Så ett stort tack till er för en perfekt klänning och mycket bra service!

MVH, en mycket nöjd kund!

2. August 2017

Jätte nöjd

Jag vill tacka så jättemycket för klänningen. Jag är verkligen så otroligt nöjd med den och den sitter perfekt! Jag kommer definitivt rekommendera eran hemsida till andra. Tack igen!
Med vänliga hälsningar
Adina

2. August 2017

Felsydd måttbeställd balklänning

Klänningen var jättefin och jag var så glad när jag såg den, tills jag fick se att min måttbeställda klänning för 2500kr var 6cm mindre under min bröst än vad jag skrev.
Mina mått är 69,83,81
Jag skrev 70,85,81,5 för att ha lite marginal
Klänningen har måttet 64,85,82
Vilket gör att jag inte får upp dragkedjan och dom tar absolut inte tillbaka den, detta förstör min bal då jag ändast är 155cm lång så måste jag specialbeställa långklänningar

28. April 2016

Fina klänningar och bra kundservice

Kan inget annat en rekommendera Youmefashion för deras enganemang och fina balklänningar. Hade råkat skriva ett mått fel men blev uppringd av dem, de misstänkte att just de måttet var fel. Tur det annars hade jag inte kunnat ha klänningen tills balen.

Blev positivt överaskad när jag sedan fick hem klänningen.

18. Oktober 2012

Snygga och prisvärda balklänningar!

Jag blev rekomenderad av en vän som köpt en balklänning från YouMeFashion. Blev jättenöjd med min klänning och kommer definitivt beställa här ifrån nästa gång! Trevligt bemötande på mailen och snabb leverans! Rekomenderas varmt!

13. Februar 2012

Snabba leveranser och bra kundservice

Fick min balklänning redan efter 2 veckor och var jätte nöjd med den. Hade massa frågor om storleken men fick svar snabbt från deras kundservice.

Om du letar efter balklänningar med snabba leveranser kolla in Youmefashion.

13. Februar 2012