Når jeg har købt varer på er det gået nemt og hurtigt at modtage dem. En gang har jeg oplevet manglende cashback, men efter at have gjort Yomoz opmærksom på problemet blev det hurtigt rettet. Yomoz... Mehr ansehen
Yomoz
Jeg har i juli 2010 købt telefon gennem yomoz på 3.dk. Cashback er aldrig kommet frem, trods fremsendelse af kvittering. Der er heller ikke kommet svar tilbage via deres kontakt mail, trods flere... Mehr ansehen
Jeg har ALDRIG ønsket at få mail fra jer. Jeg er overhovedet ikke interesseret i jeres side
Mange " køb-til-point" sider har en tendens til at underbetale deres brugere og det gør Yomoz overhovedet ikke. Når det gælder penge er Yomoz nok den bedste . Gælder det derimod tøj jamen s... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
yomoz - det er dine penge - tjen penge når du handler på nettet - vi deler med dig, hver gang du køber igennem os
Et udmærket site
Jeg har ikke benyttet Yomoz ret meget, men har kun positive ting at fortælle om sitet.
top nice
jeg har købt et fotografi fra sumo det var rigtigt godt jeg fik billedet et par dage efter
super hjemmeside
har ik købt noget endu men virker som en god side
ikke opdateret
oplever tit, at de tilbud der annonceres på siden, er forældede og ikke gælder mere.
Super-Duper
250 visitkort.
Jeg synes det var et knald godt tilbud. Lad os få flere lignende.
Kan det blive bedre, NEJ VEL
Jeg maner Yomoz er et site som giver alle lige chancer, det er bare at tage den. Også får man penge for det
God cashbacksite
Den er bare rigtig god. Kan varmt anbefale den til alle :d
virkelig god hjemmeside
jeg har købt et blad,det er en virkelig god service på denne side,så jeg vil godt anbefale denne hjemmeside til alle venner og familie.
skrevet af katrine.
Okay
Har ikke købt noget endnu, for der er ikke de sider jeg handler på
ok Site, men ikke altid det virker.
Købte gennem yomoz.dk og telia en mobil med abonnement, som skulle give 150,- tilbage. Men der skette intet. Så jeg kontaktede yomoz.dk, som fair nok oprettede en sag. Men her flere måneder senere, er der stadig ikke sket noget.
En måned for at behandle en sag er ok, men det er 3 ikke.
Ellers er yomoz.dk fint når tingene bare kører.
Cashback
Ingen tvivl Yomoz.dk er virkelig den bedste virksomhed der findes, andre virksomheder får du lidt point som du så kan anvende i deres internetshop, men kommer alligevel til at betale det samme som i forretninger
Pålidelig
Yomod.dk altid holder hvad de lover. Man får cashback alle de steder som de siger.
Suverænt cashback-site!
Jeg har benyttet mig af jeres gode aftaler med diverse magasiner og aviser. Der er virkelig store besparelser at hente. Derudover har jeg købt mange af mine studiebøger via saxo, hvor bøgerne faktisk er billigere end hos universitetets boghandel + man får en fin cashback. :)
udbetaling.
En rigtig god side, kan egentlig ikke klage alt er som det skal værer. så fortsæt endelig, men en ting, må man nok sige, jeres udbetaling, er nu alt for lang en ventetid, den kunne i nu godt gøre til en uge istedet. ellers ja. kanon side.
Fantastisk!!!!
Super fed side med masser af relevante tilbud. Som studerende er rabatter altid et plus på kontoen og her i finanskrisen, er det virkelig noget der varmer... Jeg har fået udbetalt min cashback hver gang og til tiden, så troværdigheden er ligeledes i top. :o)
***
Der er kun et vist udbud af virksomheder, der deltager. Jeg kunne godt tænke mig at der også var nogle gode rabatter på de virksomheder vi bruger i vores hverdag.
glimrende ide
en rigtig god måde at få cashback på
det virker !!!
dog burde der stå et sted at hvis man køber flere produkter hos samme virksomhed får man kun cashback 1 gang
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.