Yah.dk Bewertungen

3.7

Som sælger er yah god,men for køber er det et mareridt at scrolle utallige sider igennem,med mærker til under 5 kr. Kunne man ikke samle disse enkelt mærker på en planche. Der er jo ingen der køber et... Mehr ansehen

Flot Yah.dk! Det er kun sølle 2 MÅNEDER siden I som nye ejere, i min tidligere anmeldelse her på Trustpilot, forsikrede mig om at der bestemt IKKE skulle ændres på det gamle sites gratis tilgang... Mehr ansehen

Efter den hedengangne QXL, der blev opkøbt og ødelagt af folkene bag Lauritz.com skulle jeg finde et alternativ og her kom YAH ind i billedet. Jeg har også brugt andre auktionssider men må sige at YAH... Mehr ansehen

Har brugt YAH, i rigtige mange år, det hele fungere helt perfekt, deres sælgergebyr er billige, da jeg sælger en del vare (frimærker) under 9 kr. Deres Mail system fungere ret godt, de eneste probl... Mehr ansehen

1. Online-Auktionsservice
  2. Auktionshaus

Køb og sælg på Danmarks største online auktionsside. Vi har ingen indryknings- eller købsgebyrer og meget lave salgsgebyrer.

Akzeptabel

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super auktionsside

Alt virker bare perfekt,når først man får lært det forskellige (ret let) er der styr på det hele,der er plads til lidt forbedringer,men hvad kan man forlange af en gratis auktionsside.

15. Juli 2015

Super godt initiv :-)

Dejligt med en side der ikke pumper sælgere og købere for penge, den side skal nok vokse sig stor og stærk, men husk Yah.dk ... flyv ikke højere end vingerne bær'

12. Juli 2015

Godt alternativ til QXL

Jeg har lige oprettet mig og kan allerede nu sige, at det ser ud til at
være et super godt alternativ til QXL (som jo med den seneste "opdatering" er blevet dårligt grænsende til ubrugeligt).

Der er pt. ikke fantastisk meget liv i alle kategorier på yah.dk , men
det er jo blot et spørgsmål om at blive enige om at begynde
at bruge den.
Jeg ER i hvert tilfælde begyndt. :-)
Og så er siden gratis at bruge !!

12. Juli 2015

Super auktionsside!

God auktionsside der er overskuelig opbygget og med god søgefunktion og ingen skjulte gebyrer, som ikke optræder i prisoversigten.
Her kunne visse andre online auktioner lære noget.
Håber ikke Yah også en dag bliver overtaget af et eller andet sekunda auktionshus og efterfølgende ødelagt!

7. Juli 2015

SUPER auktionsside :):):)

Endelig en auktionsside hvor det er gratis at sælge/købe, jeg har flyttet mine auktioner hertil fra QXL, som er ved at grave et hul til sig selv med den nye side de har lavet, og som SLET IKKE fungerer, tag et kik på Facebook og se AL den kritik QXL får, jeg kan KUN anbefale at flytte auktioner hertil

5. Juli 2015

ingen problemer

Der er ikke så meget at sige, udover at det fungerer helt problem frit...
og gratis :-)

25. Januar 2012