Ik ben superblij met Xynta. Ten eerste zijn ze telefonisch bereikbaar en nemen snel op. Ook per mail wordt er snel gereageerd. Super servicegericht, geduldig en kundig. Ik kan en wil niet meer zonde... Mehr ansehen
Ik ben erg tevreden over Xynta. Ten eerste zijn ze telefonisch bereikbaar. Vervolgens kunnen ze mij in Jip en Janneke taal uitleggen als het een technisch verhaal betreft. En hebben ze mij uit de bran... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij xYnta kunt u al meer dan 21 jaar terecht voor onder andere het claimen van uw eigen domeinnaam, een betrouwbaar en compleet onderkomen voor uw eigen website (Webhosting) en een binnen één werkdag kant-en-klaar aan u geleverde en door ons onderhouden server (Managed VPS).
Kapitein Luidingaflat 26, 3333CM, Zwijndrecht, Niederlande
- 0854006666
- info@xynta.nl
- www.xynta.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Tophost! Aanrader!
Heb sinds 2000 veel ervaring met webhosts op mogen doen. Geen webhost heeft dezelfde klasse van serviceverlening middels chatfunctie zoals Xynta.com dat heeft. Binnen no time krijg ik altijd weer assistentie. Tophost. Aanrader.
Xynta met de X van eXtra
Ik ben tevreden over Xynta. De hosting, de apps die beschikbaar zijn en absoluut niet te vergeten de snelle en klantvriendelijke servicedesk. Even vriendelijk en behulpzaam blijven ze ook als je een stomme fout hebt gemaakt, hun geduld op de proef stelt omdat je niet alles direct begrijpt. Ik vond de overgang naar de nieuwe systemen waarin je alles regelt niet altijd even makkelijk, maar de hulp die geboden werd maakte alles goed.
Zeer tevreden over de diensten en…
Zeer tevreden over de diensten en service van Xynta. Altijd goede support en snelle reacties, heel blij mee!!
Geweldige klantenservice
Ik ben sinds enkele jaren klant bij Xynta en neem verschillende diensten bij hen af voor eigen websites en websites van klanten. Hun advies en service is top. Altijd persoonlijke klantenservice en een vriendelijk team. Enorm fijne gedachte dat al onze sites bij een goede en betrouwbare Nederlandse hosting staan.
Wordt altijd prima geholpen
Wordt altijd prima geholpen. Ga zo door
Al jaren trouwe klant bij Xynta
Al jaren trouwe klant bij Xynta. Via verschillende bedrijven managed servers en hosting pakketten hier lopen. Axel en zijn team staat je altijd snel te woord en denken mee. Als je iets snel voor elkaar wilt hebben dan is de chat een uitkomst, hier krijg je vaak binnen 10 minuten een reactie en een oplossing.
Super snelle reactie en service!!
makkelijk incasso regelen
Het is makkelijk om op de site een incasso opdracht te geven.
Alle sterren
Snelste, beste hostingplatform. Niet zo log als de grote namen. Altijd snel persoonlijk contact en service. En technisch gewoon superieur.
Snelle, persoonlijke service
Xynta reageert snel en biedt echt goede en persoonlijke service. Vooral dat laatste is voor ons belangrijk, de betrokkenheid en de zorg dat problemen snel opgelost worden. Wij zijn er blij mee!
Een vijf sterren bedrijf met uitstekende service!
Ik ben inmiddels al weer enkele jaren klant bij Xynta en heb gaandeweg meerdere sites en domeinen naar deze provider overgeheveld, ook enkele sites van klanten. Ik heb er nooit spijt van gehad. Xynta is gegroeid, maar nog steeds betrokken bij mij als individuele klant. Al was ik in het weekend aan een site bezig, als ik hulp nodig had was geen moment te vreemd. Axel van Xynta heeft me zelfs op zondagen vriendelijk, geduldig en efficiënt uit de brand geholpen. Nu nog steeds worden vragen snel beantwoord en problemen persoonlijk opgelost. Xynta levert een service die vrij zeldzaam is, zeker aan kleine klanten zoals ik. Ze hebben een uitgebreide keuze aan pakketten en de prijs is prima. De vijf sterren zijn dik verdiend.
Al tien jaar tevreden!
Inmiddels ben ik al ruim tien jaar een zeer tevreden klant bij Xynta. Al jaren verzorgen zij meerdere servers. Ze zijn erg betrokken en denken altijd mee in de beste oplossing. De service is voor mij van de grootste meerwaarde. Altijd snelle respons bij vragen of problemen.
Snelle en deskundige reactie en advies.
Al jaren klant bij Xynta (Managed VPS)
Al jaren klant bij Xynta (Managed VPS), altijd meedenkend en super snel in actie als er wat moet gebeuren / iets mis is. Sommige hosting partijen hebben een ticket systeem zonder chat. Ik denk dat Xynta de enige is die met een chat systeem werkt (wat voor mij ook ideaal werkt). Hierdoor krijg ik altijd snel reactie op mijn vragen.
Kortom: personeel met ervaring en weten zeker wat ze doen!
Uitstekende host
Xynta is een uitstekende host. Pro-actieve service, snelle reacties en deskundige en persoonlijke hulp.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.