Banner for Woonsquare - Nieuwegein

Woonsquare - Nieuwegein Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

De Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige ervaring! We zijn al 1,5 jaar opzoek naar een bank en die hebben wij eindelijk samen met meneer Hairo samengesteld. Na zo een lange tijd voelen we ons eindelijk gehoord en zullen zeker terugk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg meedenkend in hun advies. In ons geval met jonge kinderen bijvoorbeeld. Om rekening te houden in stoffering keuze. En allemaal vrijblijvend, je krijgt alle tijd om zelf tot een keuze te komen. B... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ad van het filiaal in Nieuwegein was echt ontzettend behulpzaam en vriendelijk! Hij heeft ons super goed geholpen bij het uitkiezen van de bank en de poef. Heel fijn geadviseerd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Relax geholpen door verkoper Ad Nam alle tijd met allerlei kleurstalen voor de juiste kleur combinatie bank met de al gekochte eetstoelen . Ook de uitleg van de soorten stoffen duidelijk verteld .... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft

Alle Bewertungen

2'784 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Enorm goed geholpen door Ad

Enorm goed geholpen door Ad. Heeft ons goed advies gegeven over de verschillende mogelijkheden voor onze nieuwe bank. We zijn blij dat we hier onze nieuwe bank hebben gekocht!

8. August 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Noa, dat klinkt als een goede ervaring!
Fijn dat u zo blij bent met de nieuwe bank die u in onze woonwinkel in Nieuwegein bij Ad heeft gekocht.
Alvast veel plezier ervan en tot de volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel leuk geholpen door ad mooie bank…

Heel leuk geholpen door ad mooie bank gescoord en ik ben er super blij mee!

6. August 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Isa, fijn dat u goed bent geholpen door Ad in de woonwinkel in Nieuwegein. Ad biedt altijd een luisterend oor en eerlijk advies, wat dat betreft zijn wij net zo blij met hem als u met de nieuwe bank.

Veel plezier ervan en tot de volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

gm op 05 08 2026 een bank gekocht bij…

gm op 05 08 2026 een bank gekocht bij ad een vriendelijke verkoper goed klant gericht weet waar hij over praat goed advies gehad over de stoffen in verband met huisdieren

5. August 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service van Ad tijdens de aankoop van uw nieuwe bank.

Goed advies begint met luisteren naar de wensen en situatie van de klant. Mooi dat Ad u heeft kunnen informeren over de verschillende bekledingsstoffen en u heeft geadviseerd welke materialen het meest geschikt zijn voor een huishouden met huisdieren. Zo kunt u niet alleen genieten van een comfortabele bank, maar ook van een bekleding die goed aansluit bij uw dagelijkse gebruik.

Wij geven uw mooie complimenten graag door aan Ad. Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare Nieuwegein en wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe bank!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ad en mirza ,zijn zeer behulpzaam en…

Ad en mirza ,zijn zeer behulpzaam en vriendelijk en vakbekwaamheid, deal snel kunnen maken

5. August 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Wat fijn dat u zo ontzettend tevreden bent over uw aankoop en de behulpzaamheid van onze collega's. Veel plezier van uw aankoop bij Woonsquare Nieuwegein en graag tot ziens in onze woonwinkel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We wachten nog steeds op een lade van…

We wachten nog steeds op een lade van onze kast.We zijn zoet gehouden doordat woonsqare zei dat ze eind juli de lade zouden opsturen.Maar wat we horen horen we,maar geen lade.Schande.Hoelang moeten we nog wachten?Of moet de lade uit pakistan komen.Ik kan hier met mn pet niet bij hoor.Zitten al drie maanden te wachten.Over traag gesproken. in de winkel staat dezelfde kast.Laat me daar dan lade omwisselen.Dan praten we nergens meer over.Tot die tijd zal ik trustpilot informeren over jullie slechte service.Vandaag 21 augustus.En nog steeds geen nieuwe lade.Waar moet dat ding vandaan komen joh.Timboektoe?beetje vreemd.

5. Mai 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Rona, onze klantenservice zal u nogmaals op de hoogte stellen m.b.t. de besproken levertijd.

Wij verzoeken u vriendelijk om deze levertijd eerst af te wachten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lange levertijd. Geen coulance.

4 april complete woonkamer inrichting gekocht. 4 van de 5 meubels stukken staan op voorraad. Door leverings problemen van de bank stagneert de levering. Woonsquare om coulance gevraagd om een deellevering te doen. Helaas geen tegemoetkoming. 5 maanden in een leeg huis verblijven! Voor ons geen Woonsquare meer in de toekomst.

ordernummer is 10301464

3. August 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Monique, bedankt voor uw review.
Wij hebben uw ordergegevens opgevraagd via Trustpilot om met u mee te kunnen kijken en te bespreken of een oplossing mogelijk is.

Goede service en vriendelijk

Ad heeft ons bij WoonSquare Nieuwegein erg goed geholpen. Zijn uitleg en hulp was duidelijk. Ook kwamen ze heel goed tegemoet aan onze persoonlijke woonwensen. Wij zouden zeker nog een keer iets kopen.

1. August 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat Ad u zo goed heeft geholpen tijdens uw bezoek aan Woonsquare Nieuwegein. Duidelijke uitleg, persoonlijk advies en goed luisteren naar de woonwensen van onze klanten vinden wij ontzettend belangrijk.

Mooi dat u heeft ervaren dat er echt met u werd meegedacht om een oplossing te vinden die perfect aansluit bij uw interieur en persoonlijke situatie. Zo kunt u met vertrouwen een keuze maken waar u jarenlang plezier van heeft.

Wij geven uw mooie complimenten met veel plezier door aan Ad. Bedankt voor uw vertrouwen en uw aanbeveling. Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe meubels en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze woonwinkel in Nieuwegein.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de 2e keer een bank gekocht.

Voor de 2e keer een bank gekocht.
Super service en super aardig personeel.
Zeer zeker een aanrader.

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor uw review, wat fijn dat u dit keer weer kon slagen. Zoals u weet bent u altijd welkom, de koffie wordt vers voor u gezet!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Goede service

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor uw hartelijke review

Aardige medewerkers, leuke meubels

Aardige medewerkers, Ze hebben ons goed geholpen met een bank en stoelen uitkiezen, ze maken tijd voor je!

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u in onze woonwinkel bent geslaagd voor een bank en stoelen. Hopelijk tot de volgende keer!

Super service!

Fijne service en Hairo en zijn collega denken goed mee en geeft fijne tips! Aanrader om je meubels te kopen :)

29. Juli 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Bedankt voor uw hartelijke review en geniet van jullie aankoop, namens het gehele team in Nieuwegein!

Hairo Nieuwegein

Hairo, man wat ben je klantvriendelijk.

Helpt en denk mee, raad het juist wel of niet aan i.v.m. onze vragen en wensen.
Niets is teveel gevraagd.

Bij deze krijg jij inclusief de collega aan de balie een 5 sterren review.

Hairo, nogmaals dank.

Groet,
Martijn en Chantal

29. Juli 2026

Antwort von Woonsquare - Nieuwegein

Beste Martijn, hartelijk dank voor uw warme en uitgebreide review voor Hairo en de woonwinkel in Nieuwegein. Als u een nieuwe bank of meubels zoekt dan is dit filiaal altijd bereid om met u mee te denken en u te voorzien van eerlijk advies.

Fijn dat u dit benoemd en zo tevreden bent over het team!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr