Banner for Woonsquare - Leiderdorp

Woonsquare - Leiderdorp Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gisterenavond een hoekbank gekocht. Heel fijne service en goed geholpen. En een mooie verhouding in prijs- kwaliteit. Als de levering net zo voorspoedig loopt als de aankoop, dan ben ik voor 100% tevr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We kwamen alleen even kijken en zagen een mooi entree en een prachtige showroom en werden vriendelijk ontvangen, ons oog viel eigenlijk meteen al op iets wat we zochten, maar hebben nog heerlijk rusti... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft

Alle Bewertungen

2'552 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vriendelijke en enthousiaste verkoper

Wij zijn vriendelijk geholpen door Theo. Wij waren nog onzeker welke bank wij wilden hebben en hebben hier uitstekende hulp bij gekregen. Wij konden eerst rustig kijken zonder dat we gelijk opgejaagd werden door een verkoper. Theo heeft goed de tijd genomen om ons te adviseren en zo hebben wij samen de juiste bank uitgekozen. Theo was heel enthousiast en niks was te veel voor hem. Uiteindelijk een mooie bank uitgekozen en Theo heeft ons mooi alle stoffen en mogelijkheden uitgelegd. Daarna heeft hij ons geweldig geholpen met de verkoop en wij kunnen niet wachten op onze nieuwe bank!!

29. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste Celina, bedankt voor de uitgebreide en positieve review. Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop en het allerbeste voor 2026!

Goed geholpen door Gio.
Tot een mooie opstelling en kleur gekomen goed geadviseerd.

Prijs was top

29. Dezember 2025

Beste Ivo, goed om te lezen! Namens Gio ook veel plezier van uw nieuwe bank

Professionele hulp en advies

Professionele hulp en advies. Fijne samenwerking.

27. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Hi G, bedankt voor uw review!

Hele fijne mensen

Hele fijne mensen.
Je wordt begroet en medewerkers willen je graag helpen.
Koffie, thee en water wordt aangeboden.

27. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Hoi Raf, bedankt voor de review en jullie aankoop. Zo te lezen zijn jullie goed in de watten gelegd.

Vandaag geholpen door Theo

Vandaag geholpen door Theo. Hij heeft goed geluisterd naar wat wij zochten en wees meteen de goede stoel aan. Even proefzitten en wij waren tevreden. Bedankt voor je advies Theo.

26. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste Marinus, fijn dat Theo u heeft kunnen helpen aan de juiste fauteuil. Heel veel zitplezier alvast.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vriendelijk en vakkundig…

Super vriendelijk en vakkundig personeel. Zijn heel netjes geholpen.

26. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste Kelly, fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en bedankt voor het delen van jullie ervaring

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aardige verkoper

Aardige verkoper
Goed geadviseerd

22. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Hoi Corina, bedankt voor de review en alvast veel plezier er van.

Goede service is alles

Wij kwamen via een advertentie in de krant bij deze zaak terecht. Oneindig veel keuze. Keurig geholpen door Theo. Niet opdringerig. Open en eerlijk. Geen snelle verkoop praatjes.

17. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste heer en mevrouw Vlaanderen, uw ervaring willen wij elke klant meegeven, fijn dat u zo positief bent!

Goed geholpen door Alex

Goed geholpen door Alex! Super leuke bank gekocht! Heel blij mee!

5. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste Miranda, namens Alex en het gehele team bedankt en veel plezier van uw nieuwe bank!

Top winkel

Erg vriendelijk ontvangen met koffie/thee. Alle mogelijkheden worden rustig besproken en de tijd voor genomen! Zeker een aanrader om hier een bank of wat anders te kopen! Bedankt Alex voor de klantvriendelijkheid en de goede hulp met onze aankoop!

5. Dezember 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste Yvon, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Namens Alex alvast veel plezier van uw aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanochtend op de afgesproken tijd zijn allebei de stoelen opgehaald en twee nieuwe gekregen. Netjes uitgepakt en in de kamer gezet ook verpakkingsmateriaal meegenomen zoals afgesproken. Toppie

Aardig ontvangen fijn gesprek mee gehad. Twee stoelen besteld en geleverd door brenger. En toen...1stoel keurig in de doos, andere in het plastic.
Na uitgepakt te hebben is volgens mij de stoel uit de winkel, doorgezakt en beschadigd . Nog niets gehoord na indiening klacht.
Vandaag gebeld door woonsquare met de belofte dat ik twee nieuwe stoelen krijg, deze worden volgende week vrijdag bezorgd....ben dus in blijde afwachting

19. November 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste mevrouw Dangerman, nogmaals bedankt voor het prettige gesprek en dat wij het samen hebben kunnen oplossen. Wij gaan onze gemaakte afspraak nakomen en hopen dat u daar mee weer tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gezellige gesprekken, lekkere taart en mooie bank

Hele leuke dame die ons hielp aan een taartje, koffie en advies. Van gezellige gesprekken tot een mooie bank voor een goeie prijs.

29. November 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Hoi Amber, bedankt voor het delen van uw prettige ervaring. Wij vinden het ook belangrijk dat u op uw gemak bent. Fijn dat jullie zijn geslaagd!

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen, vriendelijk personeel en een erg mooie winkel.

28. November 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Bedankt voor uw positieve review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en spoedig geholpen door het…

Goed en spoedig geholpen door het personeel. Zeer vriendelijk, en geeft echt een gezellig huiselijk gevoel

22. November 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste Marjoleine, dat huiselijk gevoel is waar we voor staan! Bedankt voor het delen van jullie goede ervaring

Fijne winkel

Goede professionele hulp en er werd goed meegedacht over onze opties. Fijne winkel!

21. November 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Beste Willemijn, bedankt voor de review en heel veel plezier met uw aankoop

Snel levering

Snel levering.

6. November 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Hoi, bedankt voor uw review, het gaat inderdaad vaak wel sneller. Veel plezier van uw aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn en professioneel geholpen

Super fijn en professioneel geholpen door Theo. Mooie bank uitgezocht, we kunnen niet wachten tot hij er is!

15. November 2025

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp

Hoi Yasmin, samen met Theo wensen wij jullie enorm veel zitplezier!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr