Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te... Mehr ansehen

Standort
Standort wechselnVlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL
Gisterenavond een hoekbank gekocht. Heel fijne service en goed geholpen. En een mooie verhouding in prijs- kwaliteit. Als de levering net zo voorspoedig loopt als de aankoop, dan ben ik voor 100% tevr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We kwamen alleen even kijken en zagen een mooi entree en een prachtige showroom en werden vriendelijk ontvangen, ons oog viel eigenlijk meteen al op iets wat we zochten, maar hebben nog heerlijk rusti... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vlasbaan 17, 2352 AH, Leiderdorp, Zuid-Holland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Heel goed geholpen in de winkel zeer…
Heel goed geholpen in de winkel zeer vriendelijk personeel ,vooral de afhandeling met/en bezorgen was geweldig. Zeer vriendelijk ,netjes en snel .Top bezorgers . H.Straver

Prachtig winkel,mooi spullen,heel…
Prachtig winkel,mooi spullen,heel vriendelijk ze hebben zelf de banken bij elkaar geplaatst zo dat ik precies zie hoe mooi dit was..nou wat wil je nog,ik raad zeker aan om daar langs te gaan .

Hele relaxte sfeer
Hele relaxte sfeer. Theo hielp ons goed en liet ons ook op de momenten dat we wat extra bedenktijd nodig hadden. Hele prettige ervaring! En uiteindelijk ook geslaagd!

Goed geholpen door Justin
Goed geholpen door Justin. Hij heeft rustig de tijd genomen om verschillende banken en daarbij passende stoffen te laten zien. Gelijk geslaagd en ook nog een leuke korting gekregen.

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Zeer vriendelijk ontvangen. Theo heeft ons goed geadviseerd en geholpen.
We hebben een mooie bank uitgekozen!

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Na eerder teleurgesteld te zijn omdat…
Na eerder teleurgesteld te zijn omdat de klantenservice niet reageerde op mijn klacht ben ik nu heel tevreden hoe mijn klacht uiteindelijk is opgepakt en verholpen. De servicemonteur was uiterst vriendelijk en kundig. In 15 minuten was mijn klacht verholpen. Dank voor het eindresultaat. Kan weer heerlijk genieten van mijn bank.

Verkoper wil niet verkopen
Verkoper 1 was erg vriendelijk. We kwamen binnen met kinderen eind zaterdagmiddag. Verkoper 2 (met behoorlijke buik) vond het blijkbaar maar vervelend dat wij doorliepen en de kinderen op een bank lieten zitten. Let wel: Ze zaten gewoon, renden niet, schreeuwden niet, sprongen niet maar zaten op een bank. De verkoper sommeerde ze naar ouders te gaan en vond t geen speeltuin. Dit was wel in gehele zaak te horen. Prima; dan ben je ons kwijt.

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Prachtige bank gekocht en fantastische Mederwerkter
Wat een fantastische ervaring deze winkel 5 sterren waard ⭐️ onwijs mooie meubels voor je interieur. Toen wij binnenkwamen verwelkomde de lieve en vriendelijke Medewerkster Nicole ons, ze heeft ons zo leuk en warm geholpen en ze heeft heel erg met ons mee gedacht en hierin ook geadviseerd. Ik ben haar heel dankbaar en wij zijn heel blij met onze nieuwe aankoop, onze nieuwe bank wij zijn heel goed geslaagd. Nicole je bent een topper en ga zo door! Je hebt ons geïnspireerd en je bent een inspiratie voor anderen!

Prettig geholpen
Prettig geholpen, veel know-how en advies

Ruime keuze
Ruime keuze, vriendelijk personeel en een eerlijke prijs.

Goed geholpen
Goed geholpen. Gewezen op alle mogelijkheden. En niet onbelangrijk, heerlijke koffie.

Behulpzaam
Behulpzaam, snel en vriendelijk geholpen

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Super geholpen door Justin en Nicole…
Super geholpen door Justin en Nicole bij Woonsquare en een hele gave bank uitgekozen voor een hele nette prijs!
Erg tevreden en een aanrader!
Thomas en Eline

Kopen van bank
Goede uitleg
Vriendelijk

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Goede service met mooie banken

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Vanmiddag bij Woonsquare Leiderdorp…
Vanmiddag bij Woonsquare Leiderdorp geweest en na aanvankelijk aardig geadviseerd te zijn, kreeg het gesprek een dwingende wending om direct te tekenen voor de aanbetaling.
Toen wij zeiden het even in beraad te willen houden, omdat wij thuis nog de grote afmeting van de bank te willen bekijken hoe dat uitkomt in onze woonkamer, werd de verkoopster geïrriteerd en ronduit onbeschoft door herhaaldelijk op agressieve wijze te zeggen ; “Mag ik even uitpraten….” Terwijl zij zelf degene was die ons niet liet uitpraten !
Vervolgens besloten om direct het “gesprek” te beëindigen en naar buiten gelopen, alwaar de eveneens hondsbrutale “manager” achter ons aankwam en op luide toon alsnog de verkoop door te drukken. Toen hem duidelijk werd dat wij geenszins van plan waren om alsnog terug te keren naar binnen, schreeuwde hij ons nog een verwensing naar ons hoofd op een manier die echt alle perken te buiten gaat voor een zogenaamde manager van een meubelwinkel.
PS De zogenaamde inruilactie van oude meubels is gewoon een lokkertje, want daar zijn ze helemaal niet in geïnteresseerd. Ze geven zogenaamd 100€ of 200€ korting en willen jouw meubels helemaal niet hebben.
Dus TRAP ER NIET IN !
HELE SLECHTE ZAAK MET NOG SLECHTER ONBESCHOFT PERSONEEL !

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Super service voor een hele nette prijs voor een top product
Super service en correcte behandeling .
Duidelijke uitleg en instructie gekregen over het behandelen van de bank en de bijbehorende garantie van 5 jaar. En dit alles voor een hele nette prijs

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Fijne en duidelijke service.
Fijne en duidelijke service.

Geniaal geholpen
Geniaal geholpen, lekker grote winkel, ze zijn totaal niet opdringerig. Ze geven je lekker de ruimte.

Ontzettend fijn geholpen door Theo
Ontzettend fijn geholpen door Theo! Warm welkom en goed advies. Bedankt Theo (geniale gozer) ;)

Antwort von Woonsquare - Leiderdorp
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.