Een konden eerst al lekker op ons gemak alle potentiële banken uitproberen. Daarna heeft de verkoper ons verder goed geholpen. We voelden ons thuis. Enige jammere is de wat lange levertijd. Maar ja da... Mehr ansehen

Standort
Standort wechselnVideostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
Zo'n beetje de enige meubelzaak waar ze nog open en eerlijk zijn. Na een paar hele nare ervaringen bij andere woonwinkels besloten wij toch maar langs Woonsquare in Almere te gaan. Wat on... Mehr ansehen
I had a frustrating experience with Woosquare. The sales process was great, but the service post-purchase has been terrible. Despite a promised two-week delivery, I’m now facing a total delay of o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen. Geen pokerface. Een warme welkom van Ilse.ilse liet ons lekker rondkijken en bood ons later iets te drinken aan. Ook gevraagd naar wat onze smaak is en wa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Mijn man en ik zijn op 8 augustus naar…
Mijn man en ik zijn op 8 augustus naar de Woonsquare Almere geweest. Voor onze eerste woning zijn we opzoek geweest naar een mooie comfortabele bank. Wij zijn zeker geslaagd en zijn onder de indruk van de geweldige service. Met name Ilse heeft ons op een zeer vriendelijke manier geholpen en gaf deskundig uitleg. Heel erg bedankt. Wij komen hier zeker vaker terug❤️.

Antwort von Woonsquare - Almere
Mooie zaak,fijn geholpen ,mooi bankstel…
Mooie zaak,fijn geholpen ,mooi bankstel gekocht,we zijn zeer tevreden

Antwort von Woonsquare - Almere
goede service en fijne mensen om mee te…
goede service en fijne mensen om mee te praten.
goede kennis van zaken.

Antwort von Woonsquare - Almere
Pretig geholpen door de verkoper

Antwort von Woonsquare - Almere
Goed geholpen in het filiaal Almere …
Goed geholpen in het filiaal Almere door Akin.
We waren niet zo tevreden over ons vorige bankstel maar is opgelost en nu zeer goed geholpen aan onze nieuwe bank.

Antwort von Woonsquare - Almere
8 april 4 relax stoelen gekocht..we…
8 april 4 relax stoelen gekocht..we hebben nog niks...krijg een email over een oorlog dat ze nog geen onderdelen hebben...nou dit is een leuke smoes weer...ze weten nog steeds niet wanneer ze worden geleverd..als we ze niet meer willen kost ons dat geld..
Een verschrikkelijk service

Heel fijn geholpen door Akin
Heel fijn geholpen door Akin, fijn meegedacht met alle mogelijkheden. Mooie bank gekocht waar we jaren plezier van gaan beleven!

Heel fijn geholpen door Akin
Heel fijn geholpen door Akin. Goed advies ontvangen en uiteindelijk een fijne en weloverwogen keuze kunnen maken!

Prettig en kundig geholpen
Prettig en kundig geholpen. Duidelijke uitleg en gepast advies.

Aanrader!
Vier jaar geleden hebben we hier een bank gekocht, en vandaag weer. Beide keren zijn we door Sjaak geholpen, wat een toppertje! Net zoals de vorige keer hebben we weer goed advies gekregen, en dacht hij met ons mee. Een echte aanrader deze winkel!

Antwort von Woonsquare - Almere
Zeer slechte opvolging en communicatie
Na mijn vorige review 2 weken terug, 1 mailtje van woonsquare mogen ontvangen voor de ordernr en zoals verwacht 0 verdere communicatie. SCHANDE!
Zeer slechte opvolging en communicatie. Een bankstel van circa €3.500 gekocht, beschadigd geleverd en maanden later nog steeds niet correct opgelost. De eerste reparatie kon niet doorgaan omdat de verkeerde hoes was geleverd. De vervangende hoes bleek vervolgens opnieuw beschadigd. Ondanks meerdere toezeggingen moeten wij telkens zelf contact opnemen en wachten we nog steeds op een concrete oplossing. Ook een verzakking van de bank is nooit daadwerkelijk onderzocht. Inmiddels zijn we maanden verder en is het vertrouwen in Woonsquare volledig verdwenen. Voor een aankoop van deze waarde is deze manier van omgaan met klanten absoluut niet acceptabel.

Antwort von Woonsquare - Almere
Ilse heeft me fantastisch geholpen
Ilse heeft me fantastisch geholpen. Ze heeft meegedacht wat de beste bank is in mijn situatie en ook in oplossingen gedacht toen we er bijna niet uit zouden komen.

Fijne binnenkomst
Fijne binnenkomst, werden snel geholpen en de winkel zag er netjes uit! Hele leuke en gezellige medewerkers ook!

Antwort von Woonsquare - Almere
Vlotte en juiste bediening!!
.vlotte bediening, juiste informatie, snelle afhandeling
Wat wil je nog meer?

Antwort von Woonsquare - Almere
Akim heeft ons heel goed geholpen
Akim heeft ons heel goed geholpen , ik had heel veel vragen hij had heel veel geduld!!

Prima.
Bij binnenkomst vrolijke en vriendelijk begroeting...Goed advies en fijn geholpen door Ilse.

Antwort von Woonsquare - Almere
Heel goed geholpen door Akin!
Heel goed geholpen door Akin!
Een mooie bank gekocht voor een mooie prijs.

Iris
Iris heeft ons goede tips en uitleg gegeven bij het kiezen van onze bank en kasten.

Antwort von Woonsquare - Almere
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.