Woonboulevard Poortvliet Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ruime keuze. Maar sommige afspraken worden niet, of op de manier van Woonboulevard Poortvliet nagekomen. Toch blijft het voor mij een vertrouwd adres waar ik al meerdere keren een grote aankoop heb g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van het bezoek aan de winkel, tot aan het leggen van ons prachtige vinyl alleen maar positief!! Zeer vriendelijke, vakkundige medewerkers, goede afspraken, keurige levering en afwerking. Woonboul... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onder één dak vindt je alle woonwinkels van Nederland. Erg handig want vergelijken is zo erg makkelijk, De meubels zijn ruim tentoongesteld. De verkopers zijn niet opdringerig, je kunt rustig rond ki... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Unternehmen für Innenraumgestaltung
  5. Küchenmöbelgeschäft
  6. Polstergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen

Hervorragend

Alle Bewertungen

238 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

prima afhandeling van de klacht

10. Juli 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is altijd vervelend als er iets niet in orde is met uw aankoop maar wij zijn blij om te horen dat wij uw klacht samen met u naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Mochten wij u opnieuw van dienst kunnen zijn dan horen wij het graag.

De afspraken zijn goed.

De afspraken zijn goed.
Nette levering.

10. Juli 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak verlopen is en uw order naar tevredenheid bij u is geleverd.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Poortvliet kan je niet om heen

Gewoon goed behandeld bij binnenkomst. Koffie met gebak. Rondleiding op deze prachtige afdeling. Geen gevoel dat er iets aangesmeerd wordt. Fantastisch gevoel. Men denkt mee en handelt ernaar. Dikke pluim. Als je hier niet slaagd ligt het aan jezelf. Enthousiaste verkoper. Klasse!

9. Juli 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u blij en tevreden bent over de manier waarop u bij ons ontvangen bent en geholpen en geadviseerd bent door onze verkoopadviseur. Daar worden wij ook blij van!

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Maurice maakt het verschil

We komen al heel lang bij Weyts en hebben verschillende fauteuils en bankstellen gekocht. Alle keren zijn we door Maurice geholpen. Met zijn diepe productkennis en charme schetst Maurice ons een prachtig beeld hoe onze nieuwe aankoop zal staan in ons huis. Hij maakt voor ons altijd het verschil. Weyts mag trots zijn op Maurice en hem alle waardering doen toekomen.

15. April 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons en de mooie woorden over onze collega Maurice. Wij zijn erg blij om te horen dat u al vaker volledig naar tevredenheid geholpen bent door hem en hij ook nu weer precies wist waar u naar op zoek was.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop, zullen uw waardering zeker aan hem doorgeven en zien u graag een volgende keer weer terug.

Vriendelijke groet,

Ingrid, Weyts Interieur / Woonboulevard Poortvliet.

Kan niet beter

7. Juli 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tim heeft mij fantastisch geholpen met…

Tim heeft mij fantastisch geholpen met het samenstellen van een hoekbank, salontafels, fauteuil en eetkamerstoelen. Met goede adviezen, humor en meedenkend , thnx!

4. Juli 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling en de mooie woorden over onze collega Tim. Wat goed om te horen dat hij u fantastisch geholpen heeft, goed met u meedacht en u goed kon adviseren zodat u de juiste keuze kon maken.

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe interieur en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd correct en vakkundig geholpen

Altijd correct en vakkundig geholpen, afspraken worden nagekomen.

25. März 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Fijn om te horen dat wij u altijd goed hebben kunnen helpen en onze afspraken zijn nagekomen.

Alles goed verlopen chapau

Alles goed verlopen chapau

26. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Daar zijn we blij mee!

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens bij ons langs te komen.

Het is weer gelukt!

Bij het eerste bezoek goede info, technisch en praktisch.
Bij het 2e bezoek liep Verkoper Tim de benen uit zijn lijf.
Meedenken over verschillende mogelijkheden was eindeloos.
Verkoper was vriendelijk en had humor zonder een ander te benadelen.
Kortom, we hebben veel ervaring met Poortvliet en ook deze keer zijn we niet teleurgesteld.

25. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat u zich goed heeft kunnen laten informeren tijdens uw eerste bezoek aan ons en u daarna nogmaals langs bent gekomen en onze collega Tim u op een hele prettige manier verder heeft kunnen helpen en adviseren om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed en verder geen zorgen.

24. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat we u goed en naar tevredenheid geholpen hebben bij uw aankoop.

Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben en zien u graag nog eens terug.

Groot assortiment.

Groot assortiment.

22. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u te spreken bent over ons assortiment.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u nog eens terug te zien.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Poortvliet verhandeld contracten onder…

Poortvliet verhandeld contracten onder de naam all in house service wat eigenlijk oranje service is.

Laat je niet oplichten dit kost 300 euro. Klink allemaal heel handig maar zodra je afspraken wil maken met deze club begint de ellende.

Koop voor 300 euro een mooie meubel reiniger daar heb je meer aan .

16. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij werken samen met de firma Oranje en zij bieden de All in House service aan. Het spijt ons om te horen dat u niet naar tevredenheid geholpen bent bij uw servicemelding en wij zouden graag willen weten wat er aan de hand is en of wij u verder kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens kunnen inzien?

Alvast bedankt!

Klantvriendelijk en service gericht

Klantvriendelijk
Goede communicatie

16. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat wij u klantvriendelijk en servicegericht hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Goede Service

26. Mai 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop hier geen badkamer

Alles wat mis kan gaan met onze badkamer en wc, is misgegaan; na 8 weken nog steeds niet alles klaar, terwijl de planning was dat na 3 weken alles klaar zou zijn.

Het adviesgesprek was aangenaam, maar daarna is alles misgegaan.

Installatiebedrijf heeft heel slecht werk geleverd: leidingen niet aanleggen volgens tekening, afspraken niet nakomen, kastjes niet kunnen stellen, overal ligt gereedschap ook waar niet gewerkt wordt.
Personeel gedraagt zich over het algemeen ook niet heel beleefd en de belofte dat alles bezemschoon achtergelaten wordt, werd ook niet nagekomen.

Baderie Poortvliet heeft allerlei fouten gemaakt in de bestellingen (artikelen fout besteld, artikelen niet besteld, late leveringen van de nabestelde artikelen) en spreekt het installatiebedrijf nauwelijks aan op gemaakte fouten en op het zo snel mogelijk herstellen.

De verbouwing zou ongeveer 2,5 weken duren, inmiddels zijn we 8 weken verder en zijn we er echt klaar mee.
Reactie: uiteindelijk wordt het toch steeds opgelost? Nou, tot nu toe niet in ieder geval.

Het enige positieve in dit hele proces is de tegelzetter die het tegelwerk opnieuw kwam doen en echt prima tegelwerk heeft geleverd, zich fatsoenlijk gedroeg en zijn spullen netjes opruimde.

13. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons ontzettend om te horen dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens in kunnen zien? Wij zouden u graag verder willen helpen.

Alvast bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf ons eerste bezoek tot en met het…

Vanaf ons eerste bezoek tot en met het installeren echt een top prestatie geleverd door Woonboulevard Poortvliet.

3. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat wij u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen, vanaf de aankoop tot en met de levering bij u thuis.

Woongenot

Ik ben heel deskundig geholpen door Nicolette van Weyts Interieur! Nooit gedacht dat ik zulke mooie meubels zou hebben wat perfect bij mij past. Ook al is de ruimte die ik heb niet groot is er toch werkelijk een hele mooie combinatie gecreeerd van vorm, kwaliteit, kleur en soort materiaal. Het woongenot is daardoor nu van een hoog level! Dankjewel Nicolette!

10. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat onze collega NIcolette u zo goed geholpen en geadviseerd heeft. Wij hopen dat u veel plezier van uw nieuwe interieur zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.

Vriendelijek groet,

Service afhandeling

Het probleem met ons gordijn werd snel en goed opgelost.

10. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat we uw servicemelding snel en goed hebben kunnen oplossen voor u.

We hopen dat alles naar wens is en mochten wij opnieuw iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.

Ingrid, Woonboulevard Poortvliet.

Fijne winkel mooie bank

Mooie bank, kundige verkoooadviseur die onze wensen heel goed begreep en nette en snelle aflevering

2. Januar 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen vanaf de aankoop in onze winkel tot en met de levering bij u thuis.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De betreffende afdeling Montel in dit…

De betreffende afdeling Montel in dit geval nam mijn vraag heel serieus. Ik voelde me begrepen..

8. Juni 2026

Antwort von Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zich door onze collega's begrepen voelde en u goed geholpen bent. Dat is voor u belangrijk maar voor ons ook.

Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr