Woodstein Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til Woodstein 😄 Kan varmt anbefales.🥰 Vores søn på 6 år har bygget med bedstefar, mor og far. Det er et hit hver gang. 👏😃Super spændende at eksperimentere og fine hæfter til med teori og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Konceptet er rigtig fedt. Dog er de for mange fejl og mangler ifht til prisen. På det første sæt vi fik manglede samlevejledning og alle andre dokumenter. Det lykkedes at få den samlet efter e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fejllevering af ordre. Bestilte 2 stk af deres Adventskalender, men modtog kun 1, hvor fejlen ligger eller hvordan de vil tackle denne sag opdateres senere, men indtil videre fåe de kun en stje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været kunder siden første byggeprojekt, vi elsker det ! Det er en glædelig overraskelse hver måned at se hvad der kommer. Byggeinstrukserne er nemme, ellers er det QR kode til byggevejledning.... Mehr ansehen

1. Spielwarenhersteller
  2. Spielwaren- und Spielehersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Helt geniale byggesæt - hver måned!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Konceptet er ret fint - men lider desværre af "børnesygdomme"

Konceptet er ret fint. De første to pakker nød de små virkelig. Ikke mindst den pakke med raketten var underholdene for dem. Derefter kom en "katapult", hvor en del var skåret forkert, så den kunne ikke samles. Det var lidt bøvlet, men efter lidt frustration over ikke at kunne samle delene, skar jeg det til, så det virkede. Ved næste pakke skrev Woodstein ud om produktionsfejl. Med fejl i 2 ud af de 4 modtagne pakker besluttede jeg at afmelde abonnementet., men jeg håber, at Woodstein får styr på processerne og får success med konceptet.

23. Juni 2022

Kære Asmus

Øv hvor ærgerligt at du har oplevet fejl på 2 ud af de 4 byggesæt. Det er ikke i orden. Vi prøver hele tiden at forbedre vores produktion, så vi undgår at udsende defekte byggesæt.

Jeg håber alligevel at I har haft det sjovt og at det har været lærerigt med de byggesæt som fungerede.

Rigtig god sommer til jer.

Opfindsomme hilsner,

Super genialt

Super genialt. Intet mindre.. min snart 9 årige dreng spørger næsten hver dag hvornår næste sæt kommer..
Vi elsker det!

18. Juni 2022

Hej Christina,
Tusinde tak for din fine anmeldese! Det er fantastisk at høre, at I venter spændt på vores byggesæt :-)
Vi glæder os mægtigt til at sende næste måneds byggesæt til jer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fedt sæt vi har modtaget

Super fedt sæt vi har modtaget. Vi har lige samlet det, og skudt raketten af. Det er super sjovt og lærerigt. Det var let at gå til i samarbejde mellem voksen af barn og der er mange timers eksperimenteren i sættet endnu. Det får mine bedste anbefalinger.

14. Juni 2022

Hej Mai,
Tusind tak for de meget fine ord. Det sætter vi stor pris på!
Det glæder mig meget, at det har være sjovt og lærerigt for jer.
Vi ser frem til at sende jer endnu flere fede byggesæt!

Opfindsomme hilsner,
Christoffer

Mega flot vandraket

Vi fik et flot projekt sendt klart til at samle, det var en vandraket.
Der var nemme instruktioner og god forklaring på videnskaben bag hvordan det fungerer.
Vi udvidede vores raket lidt med at skifte pumpen ud for en Cykel/bil-pumpe. Det var sku fedt!!
Min søn og jeg legede med den hele weekenden.

6. Juni 2022

Hej Guðmundur
Mange tak for den gode anmeldelse.
Lyder som en hel perfekt weekend, hvis vi skulle sige det. Vi håber I bliver ligeså glade for det næste projekt :D

Sjovt

Sjovt samlesæt for både børn og voksne

4. Juni 2022

Hej William
Tak for din anmeldelse!

Helt fantastisk idé

Helt fantastisk idé. Godt byggesæt, som gør læring underholdende og forståeligt. Min søn på 8 år er vild med det (og det er jeg faktisk også🤫). Fra bestilling til levering gik der kun et par dage. Kun anbefalinger herfra.

3. Juni 2022

Hej Luise
Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at I er vilde med byggesættet. Vi ser frem til at sende det næste jeres vej :D

Fantastisk underholdning

Fantastisk underholdning til min søn og mand. De leger og lærer sammen, og der er stor glæde hver måned, når pakken ankommer :)

27. Mai 2022

Hej Lisa,
Det er så skønt at høre, at både voksne og børn har en fornøjelse med byggesættet. Vi glæder os ligeså meget til at sende dem til jer :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej woodstein. Dejlige nye tiltag. Bliden som vi lige har fået har et meget svagt punkt, som er : tværstangen som kurven hænger på. Den er knækket. Kan vi få tilsendt en ny? Måske den skulle ha v

Hej wood
Dejlige nye tiltag.
Måske den skulle ha været forstærket med en stålpind???
Vi glæder os til den næste.
Hvor mange pakker får vi?

27. Mai 2022

Hej Capp. Svensson,
Tak for din anmeldelse. Med Woodsteins abonnement får man et nyt byggesæt hver måned.
Vi beklager, at du har modtaget et produkt med svagt punkt og vi vil rigtig gerne sende dig en ny blide, som virker til eksperimentet :-)
Hvis du skriver en besked til vores mail: hej@woodstein.dk kan vi sørge, for at der bliver sendt en ny afsted mod dig hurtigst muligt.

Fantastisk koncept

Modtog vores første sæt i sidste uge. Vores børnebørn var meget begejstret for konceptet. Der blev brugt mange timer på, at bygge samt lave forsøg med raketten. Kan varmt anbefale dette produkt.

25. Mai 2022

Kære Kristina
Tak for de fine ord. Vi glæder os til at sende næste projekt til dig og dine børnebørn. Vi håber det bliver ligeså underholdende for jer næste gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super byggesæt som ungerne hyggede sig…

Super byggesæt som ungerne hyggede sig med i lang tid...

25. Mai 2022

Kære Karsten
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at sende jer næste projekt. Vi håber det bliver ligeså underholdende for jer næste gang også!

Anbefales!

Mine børn (7 og 9) ser frem til hver eneste kasse fra Woodstein, og vi hygger os med byggeri og eksperimenter. Sættene er lette at gå til og fungerer godt. Kan varmt anbefales!

22. Mai 2022

Hej Dan
Mange tak for de fine ord. Vi glæder os til at sende næste projekt til dine børn. Vi håber det bliver ligeså underholdende for jer næste gang!

Super fint sæt

Super fin pakke til af bruge tid sammen med familien. Vi glæder os til næste.

21. Mai 2022

Hej Ina
Tusinde tak for de pæne ord. Vi glæder os til at sende jer næste projekt. Vi håber det bliver ligeså underholdende næste gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en fantastisk oplevelse!

17. Mai 2022

Hej Alevtyna,
Det er så skønt at høre, at vores byggesæt har skabt en god oplevelse for jer. Mange tak for din anmeldelse :-)

Super fint produkt.

Super fint produkt.
God eftermiddags underholdning for børnene

15. Mai 2022

Hej Nanna
Tak for de fine ord. Vi glæder os til at sende næste projekt til dine børn. Vi håber det bliver ligeså underholdende for dem næste gang!

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Vi er så glade for det herhjemme - mange timers sjov for HELE familien. Min 10-årige søn kan slet ikke vente til næste Woodstein-kasse. Vi er alle glade for videnskab herhjemme, og det er en fantastisk måde at inspirere børnene på!

10. Mai 2022

Hej Natascha

Tak for din anmeldelse! Godt at høre, at det er et hit hos jer. Vi kan heller ikke vente til at sende det næste projekt til din søn :D

Sjov for hele familien,

Sjov for hele familien,
Der blev brugt mange timer på Leg og læring, kan klart anbefales.

10. Mai 2022

Hej Martin

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at I synes om projekterne, og at I får mange timers leg ud af det :) Vi glæder os til at sende det næste projekt til jer.

Super sjov og lærerig

Indtil videre har vi kun nået at modtage raketten, men den var et kæmpe hit og har været i brug mange gange, da det var sjovt at eksperimentere sig frem til den rette mængde vand for at opnå den bedste flyvehøjde. Det medfølgende hæfte om teorien bag er også læst flere gange, så nu tæller vi ned til at modtage den næste kasse.

9. Mai 2022

Hej Anne,
Tusinde tak for din rigtig skønne anmeldelse. Vi bliver så glade af at høre om jeres eksperimenter og oplevelse med vores byggesæt. Det er også så skønt at høre, at I har læst vores hæfte flere gange - og forhåbentlig også lært en ting eller to.

Vi glæder os til at sende næste byggesæt mod jer!

Amanda

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr