Woodstein Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til Woodstein 😄 Kan varmt anbefales.🥰 Vores søn på 6 år har bygget med bedstefar, mor og far. Det er et hit hver gang. 👏😃Super spændende at eksperimentere og fine hæfter til med teori og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Konceptet er rigtig fedt. Dog er de for mange fejl og mangler ifht til prisen. På det første sæt vi fik manglede samlevejledning og alle andre dokumenter. Det lykkedes at få den samlet efter e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fejllevering af ordre. Bestilte 2 stk af deres Adventskalender, men modtog kun 1, hvor fejlen ligger eller hvordan de vil tackle denne sag opdateres senere, men indtil videre fåe de kun en stje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været kunder siden første byggeprojekt, vi elsker det ! Det er en glædelig overraskelse hver måned at se hvad der kommer. Byggeinstrukserne er nemme, ellers er det QR kode til byggevejledning.... Mehr ansehen

1. Spielwarenhersteller
  2. Spielwaren- und Spielehersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Helt geniale byggesæt - hver måned!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lavalampen var mega hyggelig at bygge

Lavalampen var mega hyggelig at bygge. Vi manglede dog en as poserne, så den havde ikke nogle standere.
Vi skulle pakke den sammen (og dette kan jeg godt tage ansvar for) så vi stak den bare i en kasse ahaha
Næste øjeblik var farvestoffet over hele sengen. Det var meget sengetøj at gøre rent. Det kom dog godt ud af stoffet!
Da nedpakkningen mest var min skyld, ville jeg give jer en 4/5 (fordi af de manglende dele<3)

4. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Upræcise anvisninger

Upræcise anvisninger, skuffende effekt. Det levede ikke op til vores eller børns forventninger. Alle her regnede da med at lava lava lampen kunne køre af sig selv, så den ville kunne nydes på værelset. Men man skal selv stå at pumpe. Øv øv

7. April 2023

Antwort von Woodstein

Hej Gitte! Vi er enormt kede af, at lavalampen ikke har levet op til dine forventninger.

Den er desværre ikke automatisk, da det ville kræve en væsentligt mere komplicerede samling - Og da den ikke opvarmes, er det ikke helt muligt at lave tror jeg..

Jeg vil rigtig gerne sende dig raketten kvit og frit i stedet, som er et meget mere eksplosiv og sjovt byggesæt at lege med end lavalampen (vi er lige overgået til raketten som første byggesæt, da der nu er vejr til det).

Det vil jeg gerne gøre, fordi jeg tror på, at I stadig vil kunne synes konceptet er fedt, men at I måske bare er blevet skuffet af lavalampen. Vi legede selv med raketten i dag i påskeferien, og den var rigtig sjov for både børn og voksne.

Hvad siger du til det? Vi vil i hvert fald meget gerne møde dig med alt hvad vi kan hjælpe med, for at sikre, at vi har givet den nok chancer, og at det ikke bare var en one-time skuffelse. Vi står klar, så du må meget gerne give svar på mail til hej@woodstein.dk, og så får jeg den skudt afsted til dig. Jeg håber du vil give byggesættene en chance mere 🙏

De bedste hilsner - Nicolai fra Woodstein. Jeg håber virkelig vi må give det en chance mere 👀🚀

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Produktet er under middel

Leveringen var fin. Prisen var som aftalt, men produktet lever ikke op til mine forventninger.
Jeg købte lavalampen. Anvisningerne var upræcise, en af delene knækkede et stykke af inden vi gik i gang.
Det vigtigste er dog, at olien og farven er blandet sammen til en grumset masse og boblerne falder til bunds med lysets hast.
Ideen er god, men produktet er ikke fantastisk.

26. Februar 2023

Hej Caroline,

Vi beklager meget din dårlige oplevelse. Først og fremmest så bør delene holde til at blive samlet, så hvis det går i stykker skal du selvfølgelig have et nyt sæt.

Boblerne burde gerne cirkulære rundt i olie massen i et stykke tid, men det vil falde til bunds på et tidspunkt - dog ikke med det samme :)

Du må meget gerne skrive til os på hej@woodstein.dk - så skal vi nok finde en løsning. Er sikker på at de andre sæt vil falde i god jord. De er både udfordrende og kreative :)

Opfindsomme hilsner
Dinesan, Woodstein

Vi kan varmt anbefale Woodstein

Vi kan varmt anbefale Woodstein, hurtig levering, gode produkter, super kundeservice og sidst men ikke mindst glade børn 😊 5xxxxx herfra 😊

6. Januar 2023

Hej Connie,

Mange tak for den meget fine anmeldelse!
Det er fedt at høre at du har haft en en god oplevelse med vores produkter.
Så håber vi bare på at vi kan få lov til at sende flere sjove sæt til dine børn i fremtiden :D

Rigtig fin kundeservice

Rigtig fin kundeservice. Super fede produkter i lækkert materiale.

10. Dezember 2022

Hej Julie,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at byggesættene er et hit hos jer. Det varmer vores "jule"-hjerter her på fabrikken.

Rigtig god fornøjelse med de kommende byggesæt! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig hyggelig og sjovt at se…

Virkelig hyggeligt og sjovt at se børnene samle 😊

19. November 2022

Hej Rikke,

Tak for den fine anmeldelse.
Det er godt at høre at I har hygget jer og vi glæder os til at sende jer næste sæt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sjovt og lærerigt!

Ungerne elsker alt ved sættene: At bygge dem, at lege med dem og at læse om videnskaben bag. Det er simpelthen så fedt at de kan have noget at glæde sig til hver måned, så alting ikke går op i skærm. Helt sikkert een af de bedste investeringer, jeg længe har gjort.

5. November 2022

Hej Steen,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at byggesættene er et kæmpe hit hos jer. Det varmer vores Woodstein-hjerter her på fabrikken.

Rigtig god fornøjelse med de kommende byggesæt! :-)

Fantastisk koncept!

Fantastisk koncept!
Elsker at man samtidig får en del at vide om selve teknikken bag samt historisk set.
Især når man har videnbegærlige børn.
Og så er det bare super fedt for børn og barnlige sjæle. Der gik især sport i hvor langt vi kunne sende raketten op.
Som skolelærer er det også didaktisk lige i skabet 👍🏻

1. November 2022

Hej Line,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at raketten var et kæmpe hit hos jer. Det gør os super glade her på Woodstein-fabrikken!
I kan godt glæde jer til den næste overraskelse :-)

Fedt og gennemført

Modtog sidste uge raketten som jeg lavede sammen med min unger på 8 og 4. De havde en fest med den.

God ide, god kvalitet og gennemført produkt.

Vi glæder os til mere.

3. November 2022

Hej Martin,

Mange tak for de skønne ord! Super fedt at du og dine unger havde en fest! Det gør os virkelig glade her på Woodstein-fabrikken. Vi glæder os til at sende jer næste overraskelse! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt koncept og mine piger på 8 og 5 år…

Fedt koncept og mine piger på 8 og 5 år var vilde med raketten🚀 Vi glæder os til næste overraskelse🥳

2. November 2022

Hej Pia,

Tusind tak for de fine ord! Dejligt at dine piger var vilde med raketten - det gør os I Woodstein meget glade!
I kan godt glæde jer til den næste overraskelse. ;-)

Christoffer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse for børn

Rigtig god oplevelse for børn! Min søn på 5 år kunne godt lide den. Vi venter allerede på næste månedens opgave :)

6. November 2022

Hej,

Mange tak for den fine anmeldes.
Det er fedt at høre at din søn kunne lide vores sæt.
Vi glæder os også meget til at sende jer det næste :D

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En sjov ting jeg kunne lave med min…

En sjov ting jeg kunne lave med min datter og en masse sjov ude på græsplanen med og se om vi kunne ramme ting 😃

4. November 2022

Hej Martin,

Mange tak for den fine anmeldes.
Fedt at høre at du og din datter har hygget jer med vores sæt 😃
Jeg håber i ramte plet 😃

Frederik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr