Wendt-netBewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har igennem de sidste 20 år haft adskillige websites hos Wendt-net. Deres webhosting løsning har altid været stabil og tidligere har der været rigtig god, kvalificeret og hurtig support. Men d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Serverflytning som startede 24.12 og resten af juleferien, som så gik helt i kage, det er helt uprofessionelt og utilgivelig. Vi måtte kalde folk på arbejde for at lave nødretning, og det endte med at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wendt har problemer med stabilitet. Serveren var ofte nede og oveni fik jeg flere gange tilsendt forkerte faktura. De er dog billige men overodnet kan jeg ikke anbefale dem

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mine oplevelser med Wendt-net er, at de er langsomme om at svare på mail. Der kan gå flere uger, før de svare på mail. I forbindelse med at de skiftet over til nye server, har vores hjemmeside vær... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wendt-net.dk levere kvalitets webhosting til private og virksomheder til meget overkommelige priser, Wendt-net mener ikke at det er nødvendigt med " tårnhøje priser " for at kunne levere stabil sikker hosting af din mail og webside. Det har wendt-net gjort siden maj 2002. Vi er så sikre på vores produkt at vi giver op til 9 måneders gratis host ved flytning fra andet webhotel.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Stort som småt

Wendt-net er en super løsning for både små og store. Jeg har haft kørende et stort krævende browserspil uden det mindste lag, solgte her efter firmaet og benytter nu wendt-net til alle mine web applikationer.

Wendt-net er hurtig med de nyeste frameworks og stiller alt hvad man ønsker til rådighed, og supporten er altid i top.

Lad være at fumle rundt i andre udbydere som har driftproblemer, sløv support og fuskede priser. Benyt wendt-net og se hvor nemt det kan blive.

10. Dezember 2010

5 stjernet webhotel

Jyske Web bruger kun Wendt-net. De understøtter alle vore behov ifm. web-udvikling, som hostes hos Wendt-net.
Jyske Web anvender ASP.NET ver 3.5 + 4.0 og SQL server 2008 og det er meget nemt at uploade sourcen til Wendt-net
samt anvende stored procedure ifm. SQL server - så det er ganske enkelt perfekt.
Det føles nærmest som, at man sidder i et lokalt miljø og udvikler.

Venlig hilsen
Jyske Web
Ole Hübbe

16. November 2010

Altid hurtig hjælp **

** Jeg sidder 6 timer fra Danmark så når klokken er 12 hos mig er den 18 i Danmark og det er sket nogen gange at jeg har mailet set og alligevel er der svar 10-20 minutter senere, jeg har 5 domæner, jeg har 5 dk domæner og et biz domæne også hurtig hjælp når jeg har lavet en fejl 40. God service og pållidlig drift.

23. Juni 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wendt-net - stabil og fantastisk service

Jeg har haft mine domæner hos wendt-net.dk i flere år. Og det kører fuldstændig stabilt, endda samtidig med, at wendt-net.dk hele tiden sørger for at opdatere, så man ikke teknisk kommer bagud. Dertil kommer, at servicen er fantastisk - hver gang jeg har været i tvivl om noget, har jeg fået response meget hurtigt, enten over mail eller telefon - senest her for fem minutter síden. Og de følger problemet helt til dørs, så de er sikre på, at løsningen virker.

12. Juni 2010

Altid personlig support

Han har taget vare på mine mails i cirka 5 år, siden jeg fik mit eget domæne.
Jeg havde lidt problemer i starten med at få det til at fungere - så i den tid jeg ikke var oppe blev da bare refunderet på hans eget initiativ.
Har også oplevet et par gange at jeg skulle bruge lidt hjælp på mærkelige tidspunkter (f.eks. 1. januar) - og der kom bare svar med det samme.
Og man føler virkelig at der er personlig stolthed bagved - noget man ikke oplever så tit mere.

25. April 2010

Super service

Vi har fået flyttet et mailhotel.
Super service, og hurtig support.

Kan klart anbefales

24. April 2010

Superhurtig og god support

Da jeg pludselig skulle bruge et nyt web-hotel fik jeg wendt-net.dk anbefalet af en tidligere kollega. Og han havde ret. Super hurtige svar på henvendelser også fredag aften og i løbet af week-end'en.
Priserne er bestemt også fornuftige.
Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
:-)
Pia

1. März 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr