wellvita.no Bewertungen 1’167

TrustScore 4 von 5

4.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg testet produktet over ca 1 uke, ble merkbart verre i magen og kjente mindre energi enn vanlig. Jeg sluttet, og kroppen gikk tilbake til å fungere som vanlig. Overraskende for meg også, gitt at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende le... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel
  2. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  3. Apotheke

Vom Unternehmen geschrieben

Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.

Wellvita - Sunnhet direkte til deg

Vom Unternehmen geschrieben

14 dagers returrett
Direkte i postkassen
Betal etter levering
Over 35 års erfaring

Vi samler på fornøyde kunder

Trygg og enkel e-handel

14 dagers returrett – Vi sender alltid innen 2-5 hverdager - Betal med faktura etter mottatt vare - Alle forsendelser leveres direkte i din postkasse.

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

1167 Bewertungen

1 Stern

Det var veldig bra.

10. Februar 2026

Hei Maria,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig service og behjelpelig på alle…

Hyggelig service og behjelpelig på alle måter. Bestiller gjerne flere ganger

30. März 2026

Hei Janne,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt virker greit ,har ikke prøvet…

Alt virker greit ,har ikke prøvet produktet ennå ,da jeg vil bruke opp det jeg har før jeg starter .

26. März 2026

Hei Benthe,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på!
Siden du ikke har begynt å bruke det bestilte produktet ennå, utsetter jeg neste levering med en måned. Hvis du ønsker å justere leveringsdatoen igjen, kan du gjerne ta kontakt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skjønner ikke prisene dere har i…

Skjønner ikke prisene dere har i annonsen, 199 for abonnement en plass og over 400 en anna plass, veldig frustrerende.Hadde tenkt å bestille, men

21. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Gunn,
Hos oss får du alltid det bestilte produktet til halv pris ved din første bestilling. For senere leveranser betaler du standard abonnementspris. Så hvis du mottar den første bestillingen for for eksempel kr 199 pluss frakt, betaler du kr 399 pluss frakt for neste levering. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte kundeservicen vår på telefonnummer 37081300. Vi er tilgjengelige fra kl. 08.00 til 16.00.
Ha en fin dag,
Wellvita Kundeservice

Den virker !

28. November 2025

Hei Westengen,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktet 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tror ikke dette hårvitaminer hjelper.dårlig reklame

Tror ikke dette hårvitaminer hjelper.

Hei Hallgeir,

Tusen takk for din anmeldelse. Så kjedelig at du ikke har oppnådd den ønskede virkningen. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktet og føler det har hjulpet dem. Men dessverre så er det slik at et kosttilskudd som gir gode effekt for en person, ikke alltid er det riktige for en annen.

Felles for alle kosttilskudd er at man skal ta produktet regelmessig over en lengre periode for å kunne vurdere produktets optimale effekt. Derfor anbefaler vi gjerne at du tar produktet hver dag i 12 uker. Ta gjerne kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe til oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) 😊

Alt gikk som forvenet

Alt gikk som forvenet, så da er jeg fornøyd.

Hei Ola,

Rask og effektiv levering

Rask og effektiv levering. Om det funker veit eg ikkje etter 14 dg. det kan eg kome tilbake til seinere.

Hei ØM,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så fint at din levering har kommet raskt frem. Det er vi glade for å høre 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg opplever allerede at jeg ikke fyller børsten med så mye hår som før,dette har jeg virkelig tro på 👍😃og vil anbefale dette produktet til alle mine venner

Min opplevelse med Wellavita Hair Grow ,jeg mister nesten ikke hår+at jeg begynner og få hår tilbake der i vikene som jeg hadde mistet mye hår.jeg er veldig fornøyd med dette produktet og vil gjerne forsette med Wellvita Hair Grow.Med venlig Hilsen Torhild Elise Severinsen.

9. März 2026

Hei Torhild,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hei Kjell,

Hvis du har brukt produktet i minst 12 uker uten å oppleve den ønskede virkning, kan du benytte din fornøyd- eller virkningsgaranti og få rabatt på andre produkter. For mer informasjon, gode råd eller veiledning, ta gjerne kontakt med oss på tlf. 37 08 13 00 eller e-post: kundeservice@wellvita. (mailto:kundeservice@wellvita.)no. Vi er alltid klare til å hjelpe 😊

Det virkerHar brukt dette i 14 dager

Har brukt dette i 14 dager, ser ut som det virker litt men vi får se vider etter nien uker. Så langt er det litt virkning

9. März 2026

Hei Tor,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktet så langt😊

Personlig oppfølging

18. Februar 2026

Hei Geir,

Rask levering. Hvor bra produktet

4. Februar 2026

Hei hei Anne-Karin,
Så hyggelig å høre at leveringen var rask 😊
Vi håper også at du får en god opplevelse med produktet, og du må gjerne ta kontakt hvis du har spørsmål underveis.

Vh. Wellvita Kundeservice // Silje 🌼

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Å handle oss dere er helt ok

Å handle oss dere er helt ok, men kan ikke si att jeg merker noe til tabelettene verken posetivt eller negativt

5. Februar 2026

Hei Per Ove,

Tusen takk for din anmeldelse. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktet og føler det har hjulpet dem.

Mvh. Wellvita Kundeservice

Rask levering

Rask levering. For tidlig å soi om pillene virker

2. Februar 2026

Hei Torbjørn,

Mvh. Wellvita Kundeservice🌿

Jeg bestilte den

Jeg bestilte den, og jeg føler at huden min gradvis forbedrer seg merkbart.

20. Januar 2026

Hei Anelia,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så fint at du er fornøyd med produktet. Det er vi glade for å høre 😊

Mvh. Wellvita Kundeservice🌿

10. Dezember 2025

Hei Kjell,
Tusen takk for din gode anmeldelse!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd og at det var enkelt og raskt å handle med oss 😊

Mvh. Wellvita Kundeservice // Silje 🌿

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr