Wellcoll Bewertungen 8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nu 2 jaar een auto via hun…

Ik heb nu 2 jaar een auto via hun private lease.
Nu hebben we een jaar geleden aan gegeven dat ik ziek wordt in de auto.
En wordt er aan gegeven dat ze mee denken om de auto in te ruilen
Maar we wachten al 1 jaar en nog steeds niks
Ze willen alleen maar geld zien en dat noemen ze meedenken en werken
Als je zelf de auto kan verkopen is het nog niet goed
Want dan levert hij te weinig op
Jammer maar Ga nooit met dit bedrijf in zee

23. März 2026

Wellcoll Kerkrade

Wellcoll Kerkrade
Ivm inbraak en beschadigingen aan onze vw bus naar Wellcoll Kerkrade gegaan. (had ook zomaar Heerlen gekund maar zij zaten op dat moment volgeboekt)
Onze ervaring, totaal niets op aan te merken!
Denken met je mee en hele goede communicatie/ terugkoppeling naar ons.
Onze vw bus zeer naar tevredenheid gespoten en gerepareerd!
Thx D

25. September 2025

Wellcoll Sittard top service

Wellcoll Sittard geeft zeer klantvriendelijke hulp bij het verhelpen van oppervlakkige kras. Snelle professionele service. Sympathiek en direct goed geholpen. Erg tevreden.

31. Juli 2025

Een aanrader

Door omstandigheden twee keer een beroep gedaan op dit bedrijf. Attent, snel geholpen, duidelijk in ellkaars verwachtingen, goed uitgevoerd, komt afspraken na. Op de koop toe de auto clean en perfect afgeleverd.

7. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Via Wellcoll een leenauto voor de duur…

Via Wellcoll een leenauto voor de duur van de reparatie. Uitleg of meelopen naar de auto was er niet bij, daar staat ie. Bij het eerste verkeerslicht eens op de bijrijdersstoel gekeken, twee dikke vlekken omvang grapefruit. Eens in het ontvangstbevestiging gekeken maar stond er niet bij ongemerkt. Dit kan toch niet over het hoofd zijn gezien...

10. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laat je Oldtimer niet herstellen bij WellColl zonder afspraken op papier !

Op 22 december 2022 met mijn oldtimer uit 1970 schade gereden en diezelfde dag aangeboden ter reparatie bij WellColl schadeherstel Weert in overleg met verzekeraar en met relatief weinig schade rechtsvoor bumperdeel, rechterspatbord met koplamp en knipperlicht en rechter deur.
Afgesproken werd de auto binnen te stallen dit i.v.m. ouderdom en omdat hij tijdens 12 jaar bezit altijd binnen of overdekt gestald heeft gestaan.
Ook werd afgesproken de auto z.s.m. te repareren !

Gevolg na acht maanden ( al na drie maanden te zijn getipt door een vriend en WellColl hierop geattendeerd via een jurist) stond mijn oldtimer van 53 jaar nog steeds ongeroerd buiten op het terrein, omdat volgens de directie van WellColl hij op de eerst plaats de onderdelen nergens gevonden kreeg ( overigens op verschillende plaatsten voldoende op voorraad ) en vervolgens maanden later de kleur niet gemengd en dit moest worden uitbesteed aan een extern laboratorium die dit moest achterhalen.

Inmiddels stond mijn Oldtimer al 10 maanden buiten met als gevolg slecht lopende motor door vocht, roestvorming door vocht veroorzaakt door regen en sneeuw en een hangende hemel van de warmte in de zomer na al die maanden van buiten staan in de kou.

Na 11 maanden was ze eindelijk klaar, helaas was alleen het spuitwerk netjes gedaan, het uitlijnen mislukt met als gevolg slecht sturen, en de plaatdelen gaapte behoorlijk waardoor deuren ramen en motorkap niet meer naar behoren sloten en mijn oldtimer voor de derde keer terug moest voor uitlijnen en afstellen van plaatdelen.

Helaas is het bij WellColl niet meer gelukt beide zaken naar tevredenheid op te lossen waardoor ze nu opnieuw uitgelijnd moet worden en al het plaatwerk opnieuw moet worden afgesteld op eigen kosten omdat WellColl van menig is dat ze de schade naar behoren hebben hersteld.

Navraag bij een aantal gespecialiseerde bedrijven in reparatie en herstel van bijzondere oldtimers, bij de Club en taxateur in Oldtimers die de auto al twaalf jaar taxeert denken hier duidelijk anders over.

Mijn advies aan eigenaren van oldtimers of een specifiek voertuig met een aantoonbare waarde is het niet aan te raden zonder goede afspraken vastgelegd op papier je auto hier aan te bieden voor herstel.
Helaas heb ik dit zelf niet gedaan, en zelfs na het inschakeling van een jurist en geen afspraak op papier heb ik geen poot om op te staan en zit ik nu na ruim elf maanden van ergernis met een auto te kijken die er slechter aan toe is als voor de opgelopen schade.

4. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr