Virkelig dårlig oplevelse. Fik en salat med bundfrossen kylling, hvilket er helt uacceptabelt. Når man reklamerer med friske salater, forventer man naturligvis også friske råvarer og ordentligt tilber... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super lækker mad og butik, men servicen og hastigheden i Valby kan klart forberedes. Måske et smil når man kommer ind, og et besøg hos en hvilke som helst Joe&Juice i forhold til kunde interaktion sa... Mehr ansehen
Super dårlig service ved wedo food i Valby her til aften. Brunetten bag skranken var super utålmodig da jeg skulle blande salaten, til trods for at jeg var den eneste i butikken. Hendes attitude... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Wedo laver vi lækre salater, vi vil gerne bidrage til at du som gæst får nemt ved at vælge det grønne til i en hektisk hverdag.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Fik en quinoasalat fra FBC afdelingen med mange små, tørre klumper af quinoa, kæmpe stykker broccoli med alt for store rester af stokken stadig på, som jeg selv måtte skære fra. Fandt sågar et stykke af salatstokken begravet i bunken. Det er en ommer!

Kære Wedo,
Jeg har skrevet til jeres feedback mail, men jeg har endnu ikke modtaget svar retur, så nu skriver jeg det også her:
Her til aften d. 18/1 var jeg forbi jer og købte 3 salater i jeres butik på Grønnegade 33. Vi valgte selv at blande salaterne. Personalet stod og snakkede helt vildt og brugte lang tid på at lave vores salater, selvom vi var de eneste i butikken. Da vi modtager salaterne er der ikke andet end mangler op fejl i dem. For det første, så manglede der falafler i den ene salat, som vi får I butikken. Vi bevæger os mod Gråbrødre Torv og da vi kommer frem og skal spise vores mad, mangler der kylling og pulled pork i den anden salat. Der er heller ikke koriander i den ene salat, selvom der er bestilt koriander i den ene salat og også som ekstra tilbehør. Salaterne er halvt fyldt op, og selvom i vejer salaterne, var de mindre end normalt. Vi går tilbage til butikken og forklare at det er rigtig ærgerligt og utilfredstillende, i stedet for at personalet beklager, begynder de at sige følgende “vi laver salaterne forskelligt” og “vi kan ikke gøre så meget”. Vi får så heldigvis vores kylling og pulled pork, men det var en kamp, hvilket undrede os for vi havde betalt for kylling i salaten. De ønsker ikke at give os mere i salater, selvom den var meget mindre end den plejer. Personalet var ikke til at snakke med og var ikke servicemindet. Det var næsten om, at det var vores problem. Hvordan kan det være vores problem, at vi ikke får det vi betaler for? Vi kommer tilbage til Gråbrødre Torv, hvor vi endnu engang vil spise vores mad. I den ene salat bliver vi mødt af, at der er peanuts i, hvilket er ret uhensigtsmæssigt og uheldigt fra personalets side at de har kommet i, både fordi det ikke var bestilt, men særligt fordi det kom i en salat til en med yderst stor allergi for nødder, som var blevet meget alvorligt syg og evt. det der var værre, hvis det ikke var blevet opdaget at der var nødder i, i tide. Jeg må indrømme at jeg aldrig har prøvet noget lignende, og at det er den dårligste service som jeg til dato har fået - og så mad som var yderst utilfredsstillende og som ikke kunne spises af alle. Jeg handler ofte i Wedo, men efter denne oplevelse, er jeg i tvivl om jeg ønsker at komme igen. Det ville klæde jer i Wedo, at være lidt ydmyg og give en gratis omgang, da vi ikke ønskede at gå ned i butikken for 3 gang, da det ikke var i orden.

Kære Wedo
I går kl. 17.30 skulle jeg og nogle kolleger afhente en bestilling til 23 personer på Gl. Kongevej 176, 1850 Frederiksberg. Desværre havde I udleveret vores bestilling til en Wolt person, der kom et kort øjeblik inden vi kom, så vi kunne ikke afhente vores ordre. Vi aftaler at vi kan komme om 20 min og afhente den nye ordre – der gik over en halv time. Som kompensation for fejlen, ville I give dessert og drikkevarer.
Vi afhenter ordren og jeg gør opmærksom på, at vi blev lovet at der også skulle være drikkevarer. Der bliver puttet 4 flasker i posen!
Det viser det sig, at I har lagt 13 stk. desserter i!
Undskyld mig, der er afgivet en ordre til 23 personer og I vedlægger 13 desserter og 4 sodavand.
Yderligere kommentarer omkring de leveret bowler – det gik for hurtigt. Meget kedelige bowler, der slet ikke levede op til prisen.
Det må kunne gøres bedre Wedo, jeg vil mene at det er en No Go og derfor kan jeg/vi kun give jer 1 stjerne.

Antwort von Wedofood
Efter i har halveret portionerne er det slut med wedo for mit vedkommende tidligere kunne man blive mæt selv med en stor sult det så ikke tilfældet længere håber i kan se det på bundlinjen
Jeg spurgte en dag om jeg ikke kunne få lidt ekstra dressing da den var lidt tør det sku jeg så betale for sku en underlig politik

Antwort von Wedofood
Weefood Nørrebrogade, ALT for dyrt.
Var der (igen) for 1-2 mdr. siden, og undrer mig over de høje priser. Gik uden at købe nogt som helst.

Puha…
De sidste par gange har besøget i salatbaren i Grønnegade været en kedelig oplevelse.
Kvaliteten på salaterne varierer rigtig meget. Jeg har ofte oplevet, at to-go-salaterne ikke bliver fyldt op, og det er altså en dyr fornøjelse, når man – som Wedo – ligger i den højeste ende af prisskalaen.
Derudover virker der til at være mangel på kundeservice og arbejdsglæde blandt personalet i baren. Der er ingen kommunikation, og to-go-varer bliver tit sat på disken, selvom der er et stativ, hvor varen oprindeligt placeres. Dette resulterer i, at man står og venter på en vare, som allerede er færdig – bare uden at man bliver underrettet. Først når man selv henvender sig, opdager man det.
Der er mange fede salatbarer i København. Desværre synes jeg ikke at Wedo differentierer sig længere. Og slet ikke DKK 114 for en salat.

Antwort von Wedofood
Var for første gang forbi Wedo i Valby fredag eftermiddag og skulle prøve en salat. På skærmen stod der, at en salat efter eget valg kostede 94. For det første blev der ikke informeret omkring tilkøb af kylling koster cirka 40 kroner ekstra, så prisen endte sammenlagt på 144 kr. med andet tilkøb inkluderet.
Ekspedienten var ikke særlig serviceminded og virkede til at være meget træt af sit arbejde. Salaten smagte fint nok men var slet ikke prisen værd, hvilket nok gør at det var første og sidste besøg.

Antwort von Wedofood
For det første fik jeg en forkert salat. Det skulle være en helt normal Cæsar salat, men fik noget helt andet. Og svarer i overhovedet på jeres mail?
Derudover synes jeg ikke det er okay at der står at maden vil være klar om 25-35, når det så bliver ændret til 15 min når man hat bestilt og så 5 min efter er det ammede klar. Det et ikke alle mennesker det bor lige om hjørnet, så hvis det står det først er klar om 30, så skal det ikke være klar 28 min før.

Antwort von Wedofood
Hvis Wedo ønsker at eksistere på længere sigt, er det helt forkert at halvere portionsstørrelserne og fastholde prisen på uændret niveau. Vi har købt salater hver uge, men det slutter nu. Simpelthen for elendigt at servere portioner, man umuligt kan blive mæt af. Vi droppede Maui, da de indførte samme koncept med mikroskopiske portioner. Den DJØF’er der har besluttet det smarte tiltag burde fyres:

Antwort von Wedofood
Beholderne og dermed også portionerne bliver mindre og mindre og priserne stiger og stiger. Købte i dag en “Favoritten” for 104 kr. og gik hjem og vejede den. 346 g. Så lidt har den aldrig vejet før. Så jeg har nu købt den sidste salat hos wedofood!

Antwort von Wedofood
Bestilte en salat i går aftes.
Synes den virkede lidt let, så jeg vejede den da jeg kom hjem.
287 gr SALAT for 94 kr..
Og så var den mega tør.
Ellers tak..

Antwort von Wedofood
Salaterne kunne ikke være længere fra hjemmesidens billeder. Man får noget der ligner en gang mos og smagen er det samme. Skulle have købt den i Rema til 35kr i stedet, den er bedre!!

Antwort von Wedofood
Afhentet på amager, super lækkert og lækker rent i butikken.

Antwort von Wedofood
Købte “Favoritten” til frokost i Wedo Lyngby i dag og må nok sige at jeg aldrig købt kyllingesalat med næsten ingen kylling! Det var 99% salat og 1% kylling! Det smagte ikke engang godt! Jeg havde glædet mig til en lækker salat men næh hvor var det en skuffende oplevelse.

Antwort von Wedofood
Bestilte via Wedo app, fik ikke leveret alt maden som bestilt og børnenes mad var uspiselig.
Skrevet til kundeservice, mega lange svartider og ikke en kompensation som nærmer sig det mad jeg manglede, samt ungernes uspiselige mad. Har intet svar fået, siden jeg skrev at jeg ikke var tilfreds med kompensationen.
Useriøst!

Antwort von Wedofood
Det helt tarveligt at tage så mange penge for noget der ligner det der kommer i en færdig blandet pose salat fra Føtex til 20kr.
Vi købte en vegetar og en farmer, og ingen lignede i nærheden af de billeder de reklamerer med.

Antwort von Wedofood
Har d.d. være inde for at købe en bland selv salat til 94 kr. og jeg er dybt rystet over manglende gennemsigtighed i forhold til hvad der koster ekstra.
For 94 kr. får jeg en håndfuld snittet spidskål, 1 spiseske snittet agurker, 1 spiseske soltørrede tomater, 1 spiseske broccoli (2 små buketter).
Tilkøb:
Som protein vælger jeg tunsalat og får 3 spiseskeer. Herefter efterspørger jeg feta og peanuts, som også er tilkøb.
Jeg ender således med at betale 144 kr. for en middelmådig salat uden dressing, da Wedo kun har fransk dressing og ikke andre muligheder.
Alle skeer blev skrabet mod kanten af fadet, så der endelig ikke var top på - dette med henblik på at spare mest muligt på protein, feta eller agurk som muligt.
Jeg bliver sjældent forarget efter 6 år i København, men Wedo på Amagerbrogade er godt nok spild af penge!

Antwort von Wedofood
Vi har tre gange købt salater hos Wedo i Lyngby, og alle tre opgange oplevet mangler. Vi har ved hver bestilling bestilt ekstra kyllingespyd, og hver eneste gang har der manglet to spyd fra vores ordre.
De første to gange sagde vi ikke noget til det, for det kunne være det var uheld, og eftersom vi har bestilt som takeaway til at tage med hjem til Nivå, har det været for besværligt at reklamere over det.
Sidste gang, i dag, tjekkede jeg nøje posen efter, for at sikre mig at alle ekstra kyllingespyd var der. Det var de selvfølgelig ikke, så jeg måtte gøre personalet opmærksom på den mangel. Hun leverede prompte de manglende spyd. Men men men! Da jeg kom hjem, viser det sig at i to af de fire Favoritten salater jeg havde bestilt, havde de ikke puttet kylling i.
To gange mangel på ordrer virker amatøragtigt. Men tredje gang med den type mangel, virker det næsten som en overlagt handling.
Uanset om det er overlagt forsømmelse eller simpel gængs inkompetence hos personalet, tror jeg ikke, jeg gider handle hos jer igen - Så skal I da gøre op for hvad vi har manglet i hvertfald.

Bestilte 2x kyllingesandwich vi fik en tun sandwich og en mozzarella sandwich

Antwort von Wedofood
Nu er jeg kommet fast i jeres butik i Lyngby siden i åbnede. Elsker konceptet da der er mange ting jeg ikke kan tåle og alligevel kan komme og blande en salat til frokost. Vi brugte det i en periode hver dag, men priserne bliver dyrere og kvaliteten virkelig virkelig dårlig. Nu har jeg det sidste år gået fra at bruge jer 3-5 gange om ugen til frokost samt derudover tit taget med hjem til aften til Max 1 gang hver anden måned. Og når jeg så endelig kommer fordi jeg håber på at sidste gang bare var en lidt dårlig dag, men det er en skuffelse hver gang. Så nu er det slut medmindre i forventer at sætte jeres kvalitet op igen. I starten var alt virkelig lækkert, grønsagerne helt friske og kålen og nødderne sprøde, til en pris under 100 kr. nu giver jeg for det samme 144 kr(det skal sige min skål indeholder det samme hver gang, kål, tomater, parmasan ost, 100 gr kylling og 2x cashewnødder. Men kålen er gul i kanterne og smager bittert og staven på kålen er ikke skåret fra bare snittet med, osten er tør og tomaterne vælger jeg nogen gange fra de de ser virkelig døde ud i disken og nødderne er gået fra sprøde salte til smagsløse bløde. Derudover er fyldet i disken ualmindeligt røvsygt at kigge på alt fra gulerødder til broccoli er tørst med en let hvid overflade fra at have ligget skåret tørt alt for længe. Og prisen ja den stiger bare. Synes man enten holder en kvalitet der machter prisen ellers så må man simpelthen kaste håndklædet i ringen hvis man ikke magter at levere den mængde sund frisk salat til det beløb. Jeg er dog definitivt færdig nu, det er hele vores virksomhed da vi alle har haft samme oplevelse og idag er jeg virkelig ked af st jeg gav det endnu en chance for det er den meste sørgelige døde salat der er langt langt fra hvor i startede da i kom til Lyngby og i var forvirotter på manges læber. Sørgeligt for konceptet er virkelig i orden
Opdatering. Vi har faktisk sendt mail uden nogen form for repons, da jeg aldrig ville skrive sådan en anmeldelse her uden at have forsøgt at kontakte jer direkte først. Men da i har valgtikke at reagere valgtejeg derfor at skrive denne anmeldelse på trustpilot

Antwort von Wedofood
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.