Wij hebben al jaren een abo bij DVHN. Sinds de overgang naar mediahuis, is de bezorging van de krant op zaterdag, hier in Hoogeveen, bijzonder slecht te noemen. Wij ontvangen hem meer niet dan wel... Mehr ansehen
Jammer dat de krant steeds meer witte vlakken krijgt en enorme opgeblazen foto's. We zijn trouwe krantlezers, maar door de enorme foto's en grote stukken wit en artikelen uit de NRC die we al gelezen... Mehr ansehen
Na een duidelijke beschrijving en zelf nog wat zaken checken op het internet was een bestelling snel geplaatst. Ik zag daarbij dat de prijs beduidend veel lager lag dan op de leverancierssite dus daar... Mehr ansehen
Het heeft lang geduurd om de puzzelpagina op een werkbaar formaat uit te kunnen draaien zonder met instellingen te moeten goochelen. Hulde voor de bedachtwe oplossing. Die werkt,.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Digitale editie van dit dagblad. Met nieuws, het weer, agenda, advertenties en jongerenhoekje Tilt.
Niederlande
- www.webshop.dvhn.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Heb voor de 5e keer geen zaterdagkrant…
Heb voor de 5e keer geen zaterdagkrant ontvangen. Ook nadat voor 12 uur heb aangegeven dat ik de krant nabezorgd wil hebben, gebeurt dit niet! Bij verschillende telefonischecontacten met medewerkers van de klantenservice wordt mij, na excuses, iedere keer medegedeeld dat mijn melding wordt doorgegeven en verzekerd dat mijn krant de volgende keer wel wordt bezorgd.
Snelle levering.
Je heb de bestelling…
Je heb de bestelling geretourneerd,omdat de klanten service die dag voor mij onbereikbaar was.zowel telefonisch als per mail.
Vlot en correct geleverd
snel en gemakkelijk
Zeer positieve ervaring met DVHN
Ik heb een zeer goede ervaring met DVHN en wilde dat ook delen aangezien niet alles negatief is en hoeft te zijn. Ik had een container ombouw gekocht op hun website maar had me vreselijk vergist in de afmetingen. Het pakket kwam binnen een dag aan dus super snel waardoor we het niet hebben kunnen tegenhouden. Met de Klantenservice afgestemd dat ik het aan de deur ga weigeren. Dat heb ik gedaan en binnen 1 dag was mijn geld ook terug gestort. Ik kom hier zeker terug.
Het contact met webshop is heel erg…
Het contact met webshop is heel erg waardeloos.
Email komt iedere keer retour.
Virtuele assisent weet bijna niks
Niet op tijd leveren, slecht te bereiken.
Retro radio besteld , zou binnen 4 dagen geleverd worden, niet gelukt.
Kan er niet achter komen wanneer er nu wel geleverd word omdat ze geen track en trace hebben. Jammer dat ik hier een bestelling heb gedaan.
Fake aanbiedingen in de Dagblad van het Noorden webshop.
Via het mail abonnement biedt de Webwinkel DvhN 3 tafellampen aan voor €20,— als flashdeal. Deal is geldig tot 12 November 11:59 Hr. Echter nergens op de pagina te bestellen. Zet je er 3 in de winkelwagen dan kosten ze € 38,97
Vandaag worden ze weer aangeboden, maar klik je erop dan is nu de aanbieding 2 stuks voor €20,—. Weer nergens in de mail te bestellen en doe je 2 in de winkelwagen dan is de prijs €25,98
Klik je weer op de aanbieding van gisteren van 3 voor € 20,— dan wijzigt de aanbieding even verderop in 2 voor €20,—.
Geen mailadres om te corresponderen, wel een chatprogramma, met alleen maar de standaard geprogrammeerde antwoorden. De DvhN webshop is verder onbereikbaar.
alles ging goed met de bestelling
Betrouwbaar
Duidelijke beschrijving van artikelen en daarna na koop zeer goede afwikkeling van betalen en verzenden. Bovendien aantrekkelijke aankoop prijzen.
De moeite waard om geïnteresseerd te blijven.
Mijn complimenten.
Verzending slecht geregeld
Info over verzenden en de verzending zelf (door transporteur) was slecht geregeld en bleek niet met elkaar in overeenstemming.
apparaat was kapot toen wij het kregen
Vlotte levering en een mooi product
Goed en snel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.