Super hurtig levering, fuldt ud tilfreds og vil bestemt bestille fra Webkoekken.dk igen hvis jeg skulle have brug for nyt udstyr. Jeg havde bestilt en Gasdæmper 380N til KESSEBÖHMER hævebeslag, der ko... Mehr ansehen
Handel helt uden problemer. Mange herinde klager over alt for høje fragtpriser, jeg har valgt at se bort fra den, og isoleret set på den samlede pris, og må konstatere at min pris på hængsler fra Bl... Mehr ansehen
Jeg skulle bruge en ny gastryksåbner til microbølgeovnens låge som efterhånden var blevet lidt "træt". Jeg fandt straks leverandøren på nettet og afgav bestilling. Dagen efter lå varen hos os! Bare p... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hvor svært kan det være?
I mange måneder gik jeg og ærgrede mig over, at "pumpen"
der sku' holde skabslågen åben, altsa dér hvor min microovn står - den var gået kaput, og jeg glemte hele tiden at få den med ind til byen, til en eller anden køkkenforretning, men så en dag jeg sad ved computeren, tænkte jeg, at det måske nok lige var dér, jeg sku' finde sådan én, og på WEBKOEKKEN fandt jeg "fyren" med det samme, og til en helt utolig lav pris. !!
Jeg udfylde kundeansøgning og bestilte og betalte med dankort - nemt og sikkert, og 2 dage efter var den her. Superb. Kan det være nemmere? Nej, vel!!
Hurtig levering
Det var nemt at finde varen på siden og købet gik smertefrit. Jeg købte om søndagen og varen var i postkassen tirsdag.
5 stjerner-
God service
Nem og hurtig handel.. Var dog ekstra forsinkelse på varen, på 3 dage men blev informeret om dette..
pålidelig service
jeg har handlet en gang på webkoekken.dk. al handel foregik som forventet. ingenting til at klage over.
Hurtig, nemt og billig.
Webkoekken, er stedet hvor man finder alle de dele, herunder reservedele - til køkkenet.
God hjemmeside, hvor man hurtigt kommer frem til det man mangler.
En rigtig god handel hurtig levering
Hurtig levering og det hele kunne ikke være bedre
godt nok
Emnet fundet gennem google, lige info nok, til at jeg turde bestille. Porto lige til den høje side, men stadig bedste tilbud
lynhurtig levering af det bestilte
Nem bestilling og levering Dagen efter selvom bestillingen først blev afgivet sidst på Dagen
Billig og Hurtig
Købte 2 stk gasfjedre til en skabslåge, 99 kr. stykket, meget billigt (andre internetbutikker vil have 269 kr. for præcis de samme) og de virker lige efter hensigten. Leveringen var fra dag til dag. og de var pakket forsvarligt ind. 5 stjerner, ikke mindre.