Contact gezocht via de mail, goede aanbieding gehad, goederen betaald en opgehaald in Lelystad. Ging allemaal prima. Betrof een boegmotor Minn kota en aanverwanten. Aanreder.
Unternehmen hat geantwortet
Ongelofelijk lage prijs die eigenlijk te mooi was om waar te zijn. Na telefonisch contact toch overgegaan tot aankoop en 3 dagen later mijn nieuwe Lowrance HDS 12 live in ontvangst mogen nemen. Hart... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Netjes zaak afgewerkt. Zeer goede prijs voor het product. Goed telefonisch bereikbaar. Jammer dat het bedrijf niet echt vertrouwen uitstraalt op h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Watersportproducten.nl De webwinkel voor al uw watersportartikelen Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
zeeheld 180, 5342 VX, Oss, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Watersportproducten.nl was bij mij niet bekend, dus op internet gekeken naar recensies omdat ik een mooie aanbieding had gezien van de Xplore 12 icm Mega Live 2 van Humminbird. Contact via e-mail was vlot en keurig. Beide artikelen besteld en binnen 3 dagen in huis 💪🏽
Nu alles nog inbouwen, heb het dus nog niet kunnen testen.

Antwort von watersportproducten.nl
Er wordt snel gereageerd op vragen via email en de prijzen zijn goed.

Antwort von watersportproducten.nl
Na eerder wat communicatie problemen hebben ze goed werk geleverd. Goed bedrijf

Antwort von watersportproducten.nl
Geachte,aansluitend op onderstaand bericht is het aangetekend schrijven zaterdag 12 juli om 12:50 bij je toegekomen.Hierin heb ik duidelijk gemaakt dat de enige optie is een ander toestel te bezorgen,hetzij de betaling terug te over te maken.Uiteraard kan ik geen genoegen nemen met een gedeeltelijke terugbetaling voor een toestel die ik niet heb ontvangen.Om u toch de gelegenheid te geven zich in orde te stellen geef ik nog een redelijke termijn van 2 weken alvorens mijn klacht definitief over te maken aan de geschillencommisie voor een uitspraak.Hopende op een gunstig gevolg,met beleefde groeten,Jens
Op 30 Mei 2025 kocht ik bij ‘watersportproducten.nl’ een Laurence Eagle 9 tripleshot scherm voor een bedrag van 845,79 euro
Tot heden bij dit schrijven 12 juli niets mogen ontvangen,niets afgeleverd,geen pakket bij buren bij navraag.Verkoper beweert per sms bericht 'bestelling verdwijnt niet zomaar'
Uiteindelijk een aangetekend schrijven naar verkoper toe,geen reactie meer mogen ontvangen
Geen compensatie,geld kwijt,geen toestel!
Hoop dat de geschillencommissie mij verder kan helpen

Antwort von watersportproducten.nl
Watersportproducten heeft een breed aanbod van producten tegen een eerlijke en scherpe prijs.

Antwort von watersportproducten.nl
Er word snel en goed gereageerd als er vragen zijn .

Antwort von watersportproducten.nl
Woensdag avond een fluister motor besteld en deze werd vrijdags al bezorgd terwijl er 2 dagen extra i.v.m. creditcard betaling vermeld werd.

Antwort von watersportproducten.nl
zeer netjes geholpen en naar oplossingen gezocht
super goed ga zo door
alleen telefoon moeilijk te bereiken verder tot geholpen
alles via mail

Antwort von watersportproducten.nl
Goed bedrijf! Mooie concurrentie prijzen, snelle levering. Aanrader wat mij betreft.

Antwort von watersportproducten.nl
Voor de bestelling even contact gehad met een vraag. Zeer duidelijk en nette uitleg. Bestelling geplaatst. En een Zeer snelle levering. TOP

Antwort von watersportproducten.nl
Snelle reactie op mijn vraag over de Minn Kota trolling motor. En geleverd binnen de aangegeven termijn👍

Antwort von watersportproducten.nl
Zeer goede service snel contact en goede prijs. Hier al meerdere garmin apparaten gekocht voor mijn visboot! Voor mij geen andere winkel!

Antwort von watersportproducten.nl
Ze reageerden meteen op al mijn vragen, regelden de verzending naar Spanje en het ontvangen artikel was perfect verpakt, inclusief gratis promotieartikelen. Bovendien kreeg ik 48 procent korting.

Antwort von watersportproducten.nl
Zeer goed product en de prijs was ook goed alleen de verzenden duurder wat langer

Antwort von watersportproducten.nl
Gebeld en mail gestuurd om leveringsadres te veranderen wegens ( veel) te lange levertijd, maar toch wordt de bestelling naar oorspronkelijk adres gestuurd.

Antwort von watersportproducten.nl
Een heel vriendelijk en meedenkend bedrijf. Dat helpt waar ze kunnen. Ik ga hier zeker meer bestellen

Antwort von watersportproducten.nl
Ik zag de aanbieding en heb toegehapt.
Wel 31/12 bericht dat het verzonden was. Pas 06/01 ontvangen, maar met vrije dagen er tussen, niet te lang gewacht. Kon de zending niet volgen, misschien verbeterpuntje. Verder dik tevreden.

Antwort von watersportproducten.nl
Slechte service en gebroken beloften
Ik heb op 23-12 een product besteld na telefonisch contact op 21-12 waarin werd bevestigd dat het op voorraad was en na de kerst geleverd zou worden. Vanaf dat moment was het één grote teleurstelling.
• Telefonische beloften niet nagekomen: Meerdere keren gebeld, telkens andere verhalen gehoord. Eerst zou het maandag worden verzonden, daarna weer dinsdag.
• Geen duidelijke communicatie: Wel een verzendbevestiging ontvangen, maar zonder track-and-trace. Toen ik hierover belde, kreeg ik te horen dat “een collega het was vergeten.” Uiteindelijk bleek het product niet eens verzonden te zijn!
• Vage excuses: In een latere e-mail stond dat de vertraging door de feestdagen kwam, maar dit was nergens eerder gecommuniceerd.
• Slechte houding: Toen ik mijn ontevredenheid uitte, kreeg ik als reactie: “Dan annuleert u de bestelling toch.” Geen enkele poging om het probleem op te lossen.
Ze stunten met mooie kortingen, maar afspraken nakomen kunnen ze duidelijk niet. Vertrouwen in dit bedrijf? Helemaal weg. Ik raad iedereen aan om hier niet te bestellen als je betrouwbaarheid en service belangrijk vindt.

Antwort von watersportproducten.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.