Wasmachine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste Lezer, Wat in eerste instantie een goed product leek, blijkt achteraf helaas een kat in de zak te zijn geweest. Onze Zanussi ZWF81663W wasmachine hebben wij op 27/11/2018 aangesch... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zit nu al 3 maanden op mijn geld te wachten week of 3 geleden nog contact gehad, en is mij weer een belofte gedaan dat na de uitzending is belooft dat iedereen eind november zijn geld terug h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster is nog teveel.Een wasmachine besteld en volledig betaald. Die was op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. De wasmachine is nooit geleverd. Ruim 30 dagen gewacht. Tig keer gebeld... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Me laten leiden door de aantrekkelijke prijzen... maar beter doe je dat niet!!! Had op 23 Augustus een warmtepomp droger besteld, hij is nooit geleverd! Het meest vervelende is dat ze uit contact gaan... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Haushaltsgeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

wasmachine is de online wasmachine aanbieder van Nederland en biedt een veelzijdig assortiment van wasmachines en drogers van topmerken gecombineerd met scherpe prijzen, bezorging en installatieservice.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfecte aankoop Droogtrommel bij wasmachine.nk

Helaas heeft onze oude droogtrommel het net voor het weekend begeven erg vervelend dus. Na wat te hebben gegoogled komen we uit bij wasmachine.nl
Op de site kregen we duidelijke uitleg tussen de verschillende soorten droogtrommels. Uiteindelijk gekozen voor de Siemens WT47Y700
Een erg zuinige droogtrommel met wat extra korting zoals een jaar gratis wasmiddel plus een social media korting. In de winkel wordt daar echter niet op gewezen, dit zou dus een verbeter puntje zijn. Verder prima geholpen tot en met het plaatsen van de machine in de auto.
Mocht het nodig zijn zal ik een volgend keer weer op wasmachine.nl komen shoppen.

7. April 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

een makkelijke en klantvriendelijke site met in de winkel super gemotiveerde meedewerkers

na via google de site gevonden en deze site was heel duidelijk en had dus ook snel gevonden wat ik zocht. na eerst de aanbiedingen te hebben bekeken heb ik toch voor een andere gekozen. nadat ik mijn wasmachine te hebben gereserveert ben ik hem gaan halen in de winkel.in de winkel aangekomen werd ik zeer vriendelijk en correct geholpen, ik liet hem mijn reservering zien en zij ook dat ik nog naar een andere had gekeken hij liet mij eerst nog een andere zien met veel mogelijkheden.toen hij mijn reservering had bekeken en mijn andere keuze zij hij dat mijn 2e keuze eigenlijk beter was dus heb ik voor de 2e gekozen maar deze was helaas niet meer op voorraad en toen kreeg ik het nieuwere type voor dezelfde prijs.nadat hij mij nog een aantal tips heeft gegeven voor in de toekomst ben ik met een zeer goed gevoel naar huis gegaan.dus voor in de toekomst blijven jullie voor mij de winkel en zal ik jullie bij iedereen die ik ken jullie aanbevelen.
M.V.G. S van Diermen

7. April 2014

In één woord perfect

Via een andere online-aanbieder waren we al 3 dagen bezig om duidelijkheid te krijgen over de status van onze order.
Aangezien het weekend naderbij kwam en wij gasten over de vloer zouden hebben, moest ik snel een oplossing hebben. Één telefoontje later was ik geslaagd en dat ook nog eens heel dichtbij. Een half uur later lag de vaatwasser achterin mijn auto.
Behulpzaam personeel en artikelen in VOORRAAD !

6. April 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super vaatwasser, zo stil!

We hebben de vaatwasser nog maar één dag in huis maar zijn er al erg blij mee. Hij is een stuk stiller dan onze vorige.
Er zitten veel mogelijkheden en programma's op het apparaat, die gaan we de komende tijd eens uitproberen maar het vertrouwen is er.
We hebben de vaatwasser in de winkel besteld en dat ging heel vlot. De volgende dag werd deze al geleverd. 's Ochtends ontvingen we een sms met een tijdzone van twee uren dat de vaatwasser bezorgd zou worden. Ideaal, hoef je ook niet de hele dag thuis te blijven.
De bezorgers waren netjes op tijd en vriendelijk.
Kortom, wij zijn zeer tevreden over wasmachine.nl!!

4. April 2014

Opnieuw dik tevreden ! !

Thuis besteld, zelf afgehaald.
Daar aangekomen stond de wasmachine binnen 5 minuten in de auto.

Opnieuw top klasse van de mannen uit Naarden.

28. März 2014

buitengewoon coulant

Hoi Barry
Nog bedankt voor de moeite die je hebt gedaan om ons tevreden te stellen na aanvankelijk een misverstand over een door ons gereserveerde demo.
Ondertussen is de machine prima geplaatst en is de eerste was er prima uitgekomen.,
Vr. gr. Jan Zwamborn.

26. März 2014

Gewoon perfect

Na dat mijn oude machine de geest gaf, ben ik het net gaan afstruinen. Daar kwam ik Samsung WF80F5E3P4W tegen. Diverse reviews gelezen. En de beslissing genomen. Na een paar wassen werd ik alleen maar positiever over de machine. Het is een geweldige machine. Kan er een hoop me. En nog zuinig ook. Gewoon een perfecte machine

26. März 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zaterdag wasmachine kapot gegaan, zondag al een nieuwe knaller in huis dankzij Coronel!

Mijn vrouw op vakantie, ik zaterdag opeens met kapotte wasmachine....
Gelijk gekeken op internet, zie ik de weekendknaller van Coronel voorbij komen!
De beslissing was natuurlijk snel genomen, tenslotte ben ik nu even (tijdelijk) de baas in huis, voorraadmeter in de gaten gehouden en zondag met mijn zoon naar Coronel in Naarden, we waren er stipt 11 uur, ben er een kleine 10 minuten geweest en toen zat hij al in de achterbak.
Zeer snelle service, helpen met in de auto doen, behulpzaam vriendelijk personeel en goede uitleg, zéker aanbevelingswaardig!
Thuis filmpje nog even bekeken en gelijk gaan wassen, kleine wasjes, grote wasjes, geen enkel probleem, zelfs niet voor het mannelijke geslacht, èn leuk voor mijn vrouw om zo thuis te komen: cadeautje! haha chapeau Coronel, ga zo door!!

25. März 2014

Wasmachine.nl is top

Eerst op internet gekeken en daarna in de winkel geweest. Goede uitleg ontvangen en uiteindelijk wasmachine en droger besteld. Levertijd zeer snel en thuisbezorgd voor weinig geld. Deskundig personeel en zeer vriendelijk. Prima geregeld!

24. März 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

snelle en adequate bediening tegen een scherpe prijs, hulde!!

Ik kan wasmachine.nl aanbevelen. Vanuit Kieskeurig.nl een goed aangeschreven wasdroger uitgezocht. Even Googelen brengt mij op Wasmachine.nl. Machine was op voorraad. Zaterdag om 10.00 bij de winkel. 10.15 hielp een vriendelijke jongeman me al om in te laden. Goede service, kennis van zaken, scherpe prijs!

24. März 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke en behulpzame bediening....en snel !

Nu was die snelle bediening achteraf niet nodig, want er is genoeg te zien. Eigenlijk wil je niet eens snel weg zijn.
Ik kwam voor een wasmachine uit de koopjeshoek, omdat ik noppes nada weinig te besteden had. Die aangezien te hebben, was een Indesit, toch besloten maar niet te doen. De dame die mij hielp, vroeg mij, of het dan ook een andere machine mocht zijn, met ongeveer dezelfde kenmerken, want voor 70€ meer had ik dan een nieuwe. Mijn oren waren één en al aandacht en toen ze me ook nog anti-bibbervoetjes erbij adviseerde, was de deal compleet.
Wat ik eigenlijk zeggen wil: die machine kunnen ze niet mooier of lelijker maken als dat die is, maar de bediening en geboden hulp wel en zonder stressmomenten. Dat maakt beslissen wat eenvoudiger, namelijk, een probleem werd opgelost. Daar hou ik van !
Afgerekend en iemand uit het magazijn hielp even de machine de auto in !

Helemaal goed !

20. März 2014

Keurig!

Je zou het misschien niet verwachten bij deze bodemprijzen, maar je krijgt ook nog een supergoede service erbij kado. Duidelijke uitleg en aardig personeel. Helemaal tevree!

18. März 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een efficiënte en behulpzame winkel

Mijn vaatwasser ging stuk op de dag voordat ik 40 mensen op visite zou krijgen. Gelukkig heeft wasmachine.nl altijd een voorraad vaatwassers en goede prijzen. Ik kon 's avonds een vaatwasser reserveren en de volgende ochtend gelijk ophalen.

Door adequaat naar mijn bestelling te kijken en te verifiëren of ik een verhoogd aanrechtblad had, voorkwam de medewerker aan de kassa dat ik een verkeerde vaatwasser mee naar huis nam!

Voordat de visite kwam had ik de nieuwe vaatwasser alweer in de keuken zitten. Erg blij mee.

17. März 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel personeel die tijd nemen je persoonlijk te woord te staan.

Ondanks dat wij een demo hebben aangeschaft (en er maar 1 sok helaas niet 2) nog aanwezig was in de machine zijn we zeer tevreden met de aankoop. Machine is gewoonweg nieuw en heeft al menig wasje achter de rug. Heb al aan diverse mensen doorgegeven de site te bezoeken, niet alleen voor wasmachines. Ik ben 100% tevreden. Zal zeker nog wel eens wat kopen bij 1 van de zaken.
Winkel overzichtelijk, uitstekend geholpen, machine zeer goed verpakt voor transport en de nodige transport beveiligingen in de machine terug geplaatst. Eind afhandeling factuur ook via mail is top.

15. März 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr