1: Efter udskiftning TV-boks, kan denne ikke længere placeres bag en skabslåge, da betjening kun fungerer via IR (infrarød) og ikke som tidligere, med radiosignal. 2: Ikke intuitiv fjernbetjen... Mehr ansehen
har haft Waoo som tv (og internet) udbyder i mange år med Harddiskoptager (fra Waoo). Det har fungeret upåklageligt. Alle udsendelser kunne optages og spoles i, meget nemt at betjene. Nu Februar 2026... Mehr ansehen
Den nye App er absolut en forringelse i forhold til det vi havde i forvejen. Tv guiden er ikke særlig overskuelig. Spole funktionerne er absolut ringe. Lyden er meget forskellig fra program til prog... Mehr ansehen
Skrev forleden dag omkring store problemer med, at få åbnet et TV signal til en pårørende der er kommet på plejehjem. Plejehjemmet står som bruger af Waoo tv pakke man skulle blot henvende... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårligt Dårligt Dårligt
Jeg kan ikke se tv, er desværre blevet påduttet Waoo, da jeg er flyttet ind et sted, hvor afdelingen har besluttet at det skal være Waoo. Mage til juks skal man lede længe efter. Jeg har i flere år haft YouSee, som har fungeret upåklageligt, så det kan godt fungere, det er bare Waoo, der ikke magter det ØV
Uden tv hele weekenden
2300,Kbh.S Flere lejligheder i det kompleks jeg bor i, har nu været uden tv signal siden fredag. Det blev meldt fredag, men de ville kun optage rapport på det og ikke sende en teknikker før mandag. Alle der var berørt skulle selv ringe til dem, det burde da ikke være nødvendigt. (det er sikkert krydsfeltet det er galt med) Det er ikke kundeservice. Vi vil have vores penge tilbage for de tre dage.
Danmarks pt. dårligste webtjeneste
Der er rigtig mange streamingtjenester, hvor man kan undre sig over, hvorfor man ikke gør noget ved sin primære forretning - men waoo.tv tager godt nok rekorden. Uden sammenligning den værste 'streaming'tjeneste jeg nogensinde har prøvet. Holy moly. Og der er altså som magt mange andre om buddet her i Danmark.
Hold jer langt fra Waoo
Hold jer langt fra Waoo. De ville sende en teknikker og han vidste ikke en skid så trak han bare på skulderen og smuttede. Nu rodede han så meget jeg ikke selv kan finde ud af det. Jeg sidder i kørestol og kan ikke mange ting selv. Nu vender jeg tilbage til min tidligere udbyder. Den behandling vil jeg ikke finde mig i.
100 % DÅRLIG BILLEDKVALITET !!!!!
100 % DÅRLIG BILLEDKVALITET !!!!!
PÅ OLED TV OGSÅ ...
PIXEL FEJL , FLIMREN...OG BILLEDE DER HAKKER FLERE GANGE I MINUTTET...
UTROLIGT AT DE IK GÅR KONKURS....
KUNDESERVICE SIGER ALT ER SOM DET SKAL VÆRE...PRØV OG GENSTART BLA BLA...
SPILD AF TID .....
ALT ER SKIFTET...OG SAMME ELENDIGE BILLEDE OGSÅ PÅ 2 KAMERATERS LÅNTE TV, FOR AT VÆRE SIKKER. !!!!!!!!
HOLD JER LANGT VÆK....!!!!!! 🤬🤬🤬
det virker bare ingen problemer
Prisstigning med tilbagevirkende kraf i bindingsperiode
Fik Waoo tv 1-11-23 med bindingsperiode på 6 mde. og betalte 3 mdr. forud. På den nye regning er det steget med 30 kr pr. mdr med tilbagevirkende kraf fra 1-1-24. De varslede stigningen pr. 1-1-24 men kan man stige i bindingsperioden og samtidig være bundet.
Det firma skal jeg væk fra hurtigst muligt.
Jeg har skrevet til kundeservice og fået at vide det er som det skal være.
Der er konstant pixelforstyrrelser på…
Der er konstant pixelforstyrrelser på ALLE optagelser hos Waoo. Det har der været i flere måneder De magter ikke at fjerne forstyrrelserne, som rigtig mange af deres kunder døjer med, og de afviser pure, at give en prisreduktion. Måske en sag for forbrugerklagenævnet.
App virker virkelig dårligt virker 1…
App virker virkelig dårligt virker 1 min af gangen.
Har prøvet alle mine andre apps og de er slet ikke noget med dem det virker bare.
Bare ikke Waoo’s app
Ikke længere pengene værd ØV
Ikke ok at de sætter prisen op igen når skidtet ikke virker. Man kan ikke se TV på iPad eller iPhone mere end 2 min ad gangen.
Jeg har haft Waoo TV i 6-7 år, men det har aldrig været så ringe som nu og jeg overvejer seriøst om det er pengene værd.
Waoo iPhone (IOS) App. mega dårlig
Waoo IPhone app fungere ekstremt dårligt. Efter 60-90 sekunder fryser billedet og man er nødt til at genstarte app’en. Dette sker konsekvent. Har forsøgt at geninstallere app’en, nulstille opsætningen - intet hjælper.
Og er der så hjælp at få fra Waoo - nej intet. De er fulststændig kolde i r…. Har besluttet at skifte TV leverandør nu.
Træls.
Den TV boks lever sit helt eget liv. Totalt den samme opførsel som boks nr. 1
Genstart/reset flere gange om dagen.
De laver driftsarbejde med fibernet
De laver driftsarbejde med fibernet - det er ok. Fortæller fint i SMS, at det kan betyde problemer med internet - det er ok. Oplyser at kundeservice er åbent til kl. 21 - men det er løgn, kl. 20 ringer man uden for åbningstiden. I øvrigt er problemerne der stadig efter endt driftsarbejde, selv genstart af internet virker ikke. Utroværdig information, de mister stjerne her.
Vi har lige haft Thomas til at hjælpe…
Vi har lige haft Thomas til at hjælpe os og det fungerede upåklageligt - stor tak
Hverken hjemmesiden eller appen virker…
Hverken hjemmesiden eller appen virker for mig og kundeservice (igennem Aura) er håbløs! Waoo har heller ikke det indhold de reklamerer med, så det er rent snyd og bondefangeri. Lad være med at bruge dem!
Fantastisk
Fantastisk - virker som det skal. Super god hjælp fra deres kundeservice
spole i udsendelser
når jeg vælger en udsendelse, som har været afspillet.
så kan jeg ikke spole i denne.
Trænger til opgradering
Hvordan kan Waoo drive en forretning med nogle produkter, der slet ikke virker.
Både TV-boksen og Waoos web app trænger til en gennemgribende teknisk opgradering
Har virkelig mange problemer med sort…
Har virkelig mange problemer med sort skærm og manglede lyd ca hver 14 dag har fortrudt at have tv fra Waoo
Tekst TV og muligheder for at tekste udsendelser forsvinder!
Har lige modtaget en opringning fra Fibia hvor en meget sød og venlig medarbejder fortæller mig at de skal til at opgradere systemet. Hvilket medfører at vi ikke længere vil kunne bruge vores tekst TV ej heller tekste udsendelser. Hvilket er til stor gene for os, da vi ofte har vanskeligt ved at høre og forstå hvad der siges.
Jeg ville ikke kalde det en opgradering hvis jeg var Fibia, mere korrekt ville være at kalde det en NEDGRADERING. Æv og atter Æv
Nu må vi se om vi kan leve med den nye NEDGRADERING af et ellers velfungerende TV
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.