VVS Comfort A/S Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Havde bestilt en betjeningsplade sammen med et dusch-toilet. Dusch-toilet kom straks, men betjeningspladen havde leveringstid. Da jeg desværre ikke kunne vente på den denne, tilbyder de a... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte et Duravit-toilet til 4.500 kr. Desværre havde toilettet en produktionsfejl som gjorde, at sædet ikke kunne monteres. Efter en masse bøvl frem og tilbage, fik jeg til sidst tilsendt nogle ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med denne virksomhed. Min reklamation blev afvist med henvisning til, at en revne i vasken kun kan være opstået ved fysisk påvirkning, fx hvis en genstan... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 varer var i restordre på trods af at der stod 2-4 dages leveringstid. Intet blev meldt tilbage selvom de skriver at de vil informere hvis dette er tilfældet. Jeg fik først besked da jeg selv kontak... Mehr ansehen

1. Badezimmerrenovierung
  2. Kessel- und Heizungstechnik
  3. Klempner

Über VVS Comfort A/S

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

VVS Comfort er en kæde bestående af Danmarks dygtigste autoriserede VVS-installatører. Vi har over 400 entusiastiske medarbejdere fordelt over hele landet, som hver dag arbejder for at opfylde vores kunders badeværelsesdrømme. Besøg en af vores 11 udstillinger, hvor du kan lade dig inspirere, føle materialerne og opleve kvaliteten på første hånd. Du kan også lade dig inspirere på vores hjemmeside, hvor vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, som kan bestilles online.

Se månedens kampagne

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering - fuldstændigt som det bør være.

14. August 2018

Hej Michael

Mange tak for dine pæne ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med leveringen af din vare. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kunne ikke blive mere enkelt

Det kunne ikke blive mere enkelt. Jeg bestilte varen fra deres informative katalog til en god pris, fik med det samme besked om leverings dato, og modtog varen på dagen som lovet af VVS Comfort A/S. Fin service.

30. Juni 2018

Hej Hans Erik

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med VVS Comfort hele vejen fra katalog til levering af din vare. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang. Hav en dejlig sommer 😊

Super Service !

Super produkter - super service - super mennesker...
HERMED ANBEFALET !

14. Juni 2018

Hej Michael

Mange tak for dine rosende ord. Dem er vi rigtig glade for. Vi har været glade for at handle med dig, så det varmer os, at du også har haft en god oplevelse. God sommer 😊

Perfekt oplevelse.

13. Juni 2018

Hej Jan

Tusind tak for din fine anmeldelse. Skønt at høre, du har været tilfreds med handlen, og at du har haft en god oplevelse hos os 😊 God sommer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og super produkt

24. Mai 2018

Hej Vicki

Tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos VVS Comfort og håber dit køb kan holde dig kølig i sommervarmen 😊

Altid professionel og hjælpsom

14. Mai 2018

Hej Bent

Mange tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og håber at kunne hjælpe dig en anden gang 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en fornøjelse at handle med VVS…

Det var en fornøjelse at handle med VVS Comfort A/S
- alt gik hurtigt og tilfredsstillende - så jeg kan kun anbefale at handle med dem.

6. Mai 2018

Hej Carsten

Tak for de pæne ord. Skønt at høre, du har haft en god oplevelse. Vi håber, at vi kan hjælpe dig en anden gang.

VVS Comfort/Camilla

God Nem handel.

God Nem handel.. hurtig levering

23. April 2018

Hej Rene

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos VVS Comfort.

VVS Comfort/Camilla

Super stort udvalg

Super stort udvalg, fin levering og rigtig fin service omkring produktet.

8. April 2018

Hej Pia

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv levering, fin service

Hurtig og effektiv levering. Alt emballeret fint.
Desværre var der en mindre reklamation, men den blev løst hurtigt og problemløst. Alt i alt fin service.

4. April 2018

Hej Annette

Tak for de pæne ord. Dejligt at høre, du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering, vare der svare til det viste.

27. März 2018

Hej Lisbeth

Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb.

God påske.

Glimragende oplevelse igen-igen

Havde I levet op til tidligere køb, var jeg nok blevet mistænksom...
Produkterne og dialogen sad igen lige i skabet, og jeg tilskriver den lidt forsinkede afsendelse en smule uventet sygdom på lageret...
Så jeg kan - igen - kun anbefale jer varmt...

19. März 2018

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse og dejligt du har haft en god oplevelse, ved at handle hos os og tak for anbefalingen.

Super betjening

3. März 2018

Hej Ketty

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du har været tilfreds med handlen :-)

VVS Comfort/Charlotte

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et toilet sent på…

Bestilte et toilet sent på eftermiddagen. Det ankom to dage efter tidligt om morgenen. rigtig god service.

28. Februar 2018

Hej Helene

Tak for din fine anmeldelse 😊
Dejligt du har været tilfreds med handlen og dit toilet kom hurtigt. Vi bestræber os altid på, at alle får en god oplevelse, når de handler hos os.

God dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og lave priser :-D

28. Februar 2018

Hej Lars

Tak for dine pæne ord 😊

Verdensklasse

Som om det at få varen til halv pris ikke er nok. Leveringstiden var også helt i top. Var indstillet på at vente 6 - 10 dage, som der stod i annoncen, men vupti - halvanden dag, så stod vasken ud for vores dør. Og det selvom vi bor på Bornholm og altid må forvente en dags ekstra leveringstid 😀 Absolut ikke sidste gang vi handler hos VVS comfort.

15. Februar 2018

Antwort von VVS Comfort A/S

Tak for din fine anmeldelse ☺️

Det varmer os i disse kolde dage, at du har været tilfreds med købet og leveringen 😊
Vi vil glæde os til at byde dig velkommen en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fornøjelse at handle her

En fornøjelse at handle her. Kan anbefales.

26. Dezember 2017

Hej Alice

Tak for dine pæne ord. Dejligt du har været tilfreds med handlen og dine varer kom hurtigt. Vi bestræber os altid på, at alle får en god oplevelse, når de handler hos os.

Bestlite en vare online

Bestlite en vare online, modtog den bestilte vare.. Ikke så meget at sige, da det var et forventet forløb.

22. Dezember 2017

Hej Benjamin

VVS Comfort

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr