Hej med jer Jeg har været i dialog med en meget sød medarbejder ved navn Emma Hald fra Visma e-conomic Hun lyttede og satte sig ind i min situation og lærte mig hvordan systemet fun... Mehr ansehen
Meget hurtigt levering - bestilte kl. 12 og fik varerne dagen efter. Tøjet lever fuldt op til forventningerne. Der var vedlagt en fin lille personlig hilsen fra Heidi, med tip til brug af tøjet, samt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg vender tilbage til Vi Små gang på gang. Butikken har lækre varer til gode priser, og Heidi er simpelthen den sødeste butiksejer, jeg længe har mødt! Altid hurtigt svar, hvis der er spørgsmål - og... Mehr ansehen
Jeg modtog min pakke fra vismaa.dk allerede to dage efter bestillingen. Det er hurtig leverance og simpelthen så dejligt, når nu moren her næsten ikke kunne vente på at lade knægten prøve sine nye vog... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi Små er Danmarks hyggeligste webshop med børnetøj fra 0-12 år. Vi forhandler mærker som Smallstuff, Christina Rohde, Small Rags, Gro Company, Petit by Sofie Schnoor og mange flere. Hos Vi Små får du en ærlig og loyal kundeservice, hvor du som kunde altid er i fokus. Vi har åbent døgnet rundt, og du er altid velkommen til at komme og hente dine varer i vores showroom – Vi giver gerne en kop kaffe
Helenelyst 71, 8220, Brabrand
- info@vismaa.dk
- www.vismaa.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Suveræn sød, og super betjening, kan kun anbefales
Købte kun en udsalgs kjole. Tros det, har jeg modtaget en suveræn sød betjening, skøn kjole og en super hurtig levering. Værd af anbefale
Perfekt service!
Meget tilfreds med handlen, hurtig levering, rigtige fine varer og fri fragt. Der fulgte desuden en skøn lille hilsen med tøjet :)
Helt perfekt
Fandt efter lang tids søgen netop den kjole, i rigtige størrelse hos Vi små, oveni købet på tilbud. Dag til dag levering og overraskelse i pakken 👍👍 👍👍👍
Fremragende - intet mindre!
Hurtig ekspedition! Lækker indpakning! Særdeles god bytteservice!
Super hurtig levering
Er godt tilfreds med mit køb på vismaa. Modtog kort efter bestillingen 2 lækre body'er i fin indpakning. Priserne var også helt i top, så vil klart handle der igen
Hurtig levering og personlig hilsen
Super hurtig levering. Og så var der er håndskrevet postkort med, hvilket spreder glæde 😊
Fantastisk shop
Super service, dejlige varer og hurtig levering. Der handler jeg snart igen.
Særdeles god service
Hurtig levering, flot indpakning, hyggelig personlig hilsen og særdeles god service, idet de kontakter mig ganske kort tid efter og besvare mit spørgsmål til bestilling.. :)
Øv og irriterende.
Jeg bestilte en dragt og fik med det samme bekræftelse af ordren. Dagen efter blev jeg ringet op og fik fortalt, at den ønskede størrelse ikke var på lager. Øv og irriterende at opdateringen af varelageret var så dårlig og utilstrækkelig.
Super god og hurtig service
Det var en rigtig god oplevelse at handle på vismaa.dk. Tøjet jeg bestilte blev afsendt hurtigt, og der lå en sød besked medsendt i pakken. Jeg vil helt sikkert handle der igen. 😊
Personlig hilsen
Leveringen gik super hurtigt, og da jeg pakkede varerne ud, var der små "gaver" og en helt personlig hilsen på et kort. Dejligt, at der er givet tid til sådan en særlig ting...det varmer😊
Perfekt
Fantastisk service, hurtig levering, personligt. Perfekt!
Levering til døren
Jeg fik leveret pakken til døren da jeg boede tæt på ejeren af virksomheden. Det er meget fin service.
Hurtig betjening, god service
Kan varmt anbefale vismaa.dk
Overskuelig hjemmeside, Hurtig respons, god service.
Service og kvalitet i topklasse.
Det er altid en fornøjelse, at handle hos vismaa.dk. Service og kvalitet er i topklasse og der er altid smil på læben hos Heidi, som gerne giver inspiration og hjælp til sammensætning af modellerne.
Super service og skønne skønne sager til børn i alle aldre!
Hurtig levering, super udvalg af børnetøj i alle størrelser. Fandt alt hvad jeg skulle bruge til min første tid som nybagt mor. Handler der helt bestemt igen....og igen :-)
Hilsen Maria Johnsen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.