Umuligusser Man kan ikke indberette, at en virksomhed overtræder reglerne om cookies. Man kommer ind i et virvar af irellevante spørgsmål. og til sidst ender man i en blindgyde, hvor "Din blanket i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Hej Virk. Det er utroligt irriterende at man på CVR.dk skal igennem Queue-it hver evig eneste gang man besøger siden. Queue-it bruges ved spidsbelastninger, i kan vel ikke have spidsbelastning... Mehr ansehen
Nu har jeg brugt 3 timer på at slutafregne corona-kompensation for en virksomhed. Her bliver man sendt rundt i uendelige løkker af nye sider der popper op, og hver gang man tror man har lavet en in... Mehr ansehen
Nem refusion har kostet os mange penge Sidste indberetning var signeret, men den lå åbenbart som kladde også selvom at den var signeret. Så igen måtte vi selv betale de første 5 uger også selv om at... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Virksomhedernes indgang til det offentlige. Indberet din virksomheds blanketter, ansøgninger, anmodninger og tilladelser til statslige myndigheder og kommuner ét sted: På Virk.dk og spar tid til det væsentlige.
Kontaktinformationen
Langeline Alle 17, 2100, København Ø, Dänemark
- virkredaktionen@erst.dk
- www.virk.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Totalt værdiløst - typisk offentligt.
Håbløst dårlig side. Totalt forvirrende, svær at finde ud af og mange links og shortcuts virker ikke. Når man så er kørt fast et sted, linker de til en hjælpeside eller et tlf.nr. som så heller ikke virker.
Typisk offentligt. Hvis det var en privat virksomhed der havde sådan en gang L..., var de ansvarshavende blevet fyret for længe siden.

Antwort von Virk Indberet
Til Grin
Meget flot med det nye virk.dk...
De har ingen emal support, og du kan ikke momsregristrere din virksomhed.
Igen en ommer til det offentlige
Dårligt
Virk.dk er desværre ikke noget man kan vælge fra, hvis man har en virksomhed. Det er simpelthen ikke til at finde ud af. Jeg skal kun bruge siden til at indberette moms, men lige meget hvad jeg prøver er det bare ikke en mulighed. Kan heller ikke finde nogen vejledning, og både login og hvad der kommer efterfølgende er forvirrende. En offentlig hjemmeside når det er værst.
Virk.dk
Virker ikke så vidt jeg kan se og forstå.
Fandt det jeg skulle bruge via deres gamle side (LG) Men stadig noget hø..
Hvis bare det kunne vælges fra
Jeg er utilfreds med deres service, jeg kan ikke bruge Chrome til at åbne med, og den digitale postkasse er helt håbløs.. det er enormt ringe at man ikke har et bedre system i DK, når vi nu skulle være så fokuserede på iværksættere...
Virk.dk virker aldrig
Jeg frygter hvert år, hvor jeg skal indsende mine årsrapporter for 2 virksomheder.... Virk.dk virker aldrig og hver gang man kontakter support, så får man en melding om, at Explorer ikke virker og jeg skal anvende Google Chrome. Så er det jo godt, at der ikke er særlig mange selvstændige der anvender Explorer....
Jeg når kun lige at indtaste nogle enkelte sætninger i årsrapporten og forsøger at ændre overskrifter til "Overskrift 2 eller 3". Vupti så bliver alt teksten på hele siden til en overskrift. :o) Pisse godt system. Så kommer vi til notes, som er yderst svære at ramme, da siden farer op og ned under forsøg på indtastning af notes.
Efter 1 times kamp med fejl og "Genindlæs siden" kommer man igennem registreringen af en årsrapport... Det burde nok have taget 5 min., men jeg havde alligevel ikke andet at lave som selvstændig...
Det er meget beklageligt, at sikkerhedssystemer som Nets accepterer, at "tilbageknappen" i Google Chrome kan anvendes uden at Virk.dk spørger efter en ny kodeindtastning. Der har nok været så mange fejl i systemet, at erhvervsdrivende indtastede deres kode op til 20 gange pr. årsrapport.
Virk.dk og Nets er ikke ligefrem de 2 instanser, som gør tingene nemmere for erhvervsdrivende i Danmark.
Jeg glæder mig til den dag, hvor Virk.dk ligefrem "Virker" og Nets stopper med at sende regninger for services jeg ikke ønsker at modtage.
Alle erhvervsdrivende i Danmark burde gøre oprør og forlange nogle andre systemer.
Det har ikke virket i over 1 uge..
Jeg bruger chrome og siden er konstant nede. Sindsygt irriterende, at arbejde med...
Utrolig umulig hjemmeside at bruge !
Det er fuldstændig umuligt at få lov til at betale moms eller andet på siden ... Det er stort set umuligt at finde ud af hvordan man logger ind !! med certifikater og nemid ... Mvh søren ( Ejer af it virksomhed )
Elektroniske fakturaer virker ikke - eller meget dårligt i Safari og Firefox.
Hvis alle nemt skal kunne sende fakturaer til det offentlige, bør der være adgang for Safari.
Virk(er) ikke
Det virker slet ikke, man kan ikke logge ind og siderne siger de er "temporary down". Simpelthen det dårligste system jeg nogensinde har prøvet.
Ukompetent interface
Jeg har aldrig set noget lignende! Jeg synes ikke jeg er dum til IT og navigering på hjemmesider (læser trods alt civilingeniør), men det her er simpelthen for indviklet og bureaukratisk! ØV!
Rodet og usikkert
Har registreret en virksomhed. Opbygningen af siden finder jeg ulogisk og rodet. Det må være muligt at få det hele samlet på en side i stedet for at man skal ind på andre offentlige sider
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.