VIPocean Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Facebook mindede mig lige idag om en sag fra 2012, hvor jeg fandt ud af, at jeg havde en konto/bruger på VipOcean. Alt var galt med det. Det var oprettet i min navn med min mailadresse, men med min fa... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag blev precis medlem hos VIPocean men kan inte riktigt förstå deras koncept... Jag försökte precis ta kontakt med några tjejer men har inte fått några svar ännu.. Är det verkligen VIP människor? Tur... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg opdagede til min gru at dette firma i mange måneder har trukket 299,00 for absolut ingenting. Jeg har aldrig modtaget velkomst gave. Tilsyneladende er der en prøve periode på en måned hvorefter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag känner mej lurad av er, ni lovade en telefon som tog flera månader att få när jag frågade varför ni drar pengar på mitt konto för något jag inte beställt. Jag skulle få tillbaka pengarna ni drag... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Partnervermittlung
  2. Agentur für Soziale Medien

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

VIPocean er det nye sted at være hvis du vil udvide din sociale omgangskreds og få de seje VIP oplevelser

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun været medlem i kort tid, men har kun oplevet god og hurtig service.

29. April 2012

Hej Morten

Det er vi glade for at høre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super!

Det var helt super!
Man behøver ikke tvivle på, om man modtager velkomstgaven.. Jeg modtog den hurtigt, og det hele var som det skulle være!

22. April 2012

Hej Ziggy,
Vi er glde for at høre, at du er tilfreds med din gave og prøveabonnementet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Fik min velkomstgave....

Men den første jeg skrev med i kunneservice var meget flabet! Derudover var pakken allerede åben og manualen manglede! (Den var brugt)

21. April 2012

Hej Adam

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med kundeservice. Du er velkommen til at sende en mail til os og uddybe din oplevelse, da vi altid prøver at forbedre os i kundeservice.

Da vi tjekker alle vores produkter inden de sendes afsted, kan pakken derfor godt være åben. Dette er for at undgå, at kunden modtager et produkt, som ikke virker.

Jeg beklager, hvis manualen ikke var med i pakken.
Jeg har sendt en maunel til dig på mail.

Giver ikke det de lover

De havde en annonce med at man kunne få et HD cam, i den måned som deres prøve medlemsskab varede havde ikke lige det lovede cam på lager og da jeg ikke skulle bruge det til noget bagefter fordi jeg pt. ikke kommer nær en pc de næste 6 måneder og havde regnet med at kunne bruge det cam mens jeg rejste..
Deres side er ok, men der er mange andre sider som denne, dog er deres kunde support normalt meget hurtig til at svare bare trist at man SKAL have et aktivt medlemsskab for at kunne få sin introgave...

-- Hoved problemet er at jeg ikke har modtaget det kamera..

21. April 2012

Hej Flemming,

Velkomstgaven tilbydes som en ekstra yddelse til abonnenterne, når de opretter sig første gang på VIPocean. Man kan selvfølgelig ikke nyde godt at medlemsskabets fordele, hvis man ikke er medlem.

Har du yderligere kommentar eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice; info@vipocean.dk

dårlig

fik min velkomst gave dagen efter virkede den ikk mere
og de ville ikk gøre noget ved det.. og skulle selv betale for at få den lavet det syntes jeg sq er dårlig service kan ikk anbefale dem til nogen ud over at de skal holde sig langt væk fra deres side...

14. März 2012

Hej Tommy

Når du tilmelder dig VIPocean, opretter du et abonnement. Du har mulighed for at møde andre mennesker via din profil på vores sociale netværk. Det er dette, som du betaler for.

Velkomstgaven er et produkt, som vi tilbyder ud over medlemsskabet. En gave, som du ikke betalt for. Vi kan derfor ikke holdes ansvarlige, hvis produktet har nogen fejl, da vi ikke sælger produktet, men blot tilbyder det som en velkomstgave.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice; info@vipocean.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig service og ingen problemer

For mig virker det som om de negative anmeldelser af Vipocean primært er til folks angst for at indsendenadresse dokumentation. Man skal dog selv være opsøgende i forhold til at få oplyst hvor dokumentationen skalmsendes til og man skal logge på vipocean for at se svar fra supporten.
Følger man disse retningslinier kan man ret let få en fed gave hvilket jo er hvad de lægger op til.
Jeg har ingen kommentarer til selve tjenesten som jeg ikke brugte inden jeg meldte mig ud igen

13. März 2012

Hej Lars Ole

Vi er glade for at se, at du har forstået vores betingelser. Vi sætter pris på din anmeldelse, og hvis du har nogle flere spørgsmål kan du skrive til kundeservice på info@vipocean.dk

Kan anbefales

Det er et godt site, hvor man kan stille uforpligtende spørgsmål for at komme i kontakt med andre. Jeg kan godt lide, at der ikke er nogen bindingsperiode og man kan nemt opsige sit abonnement når man har lyst.

5. März 2012

Okay side

Jeg har modtaget min pakke og har husket at afmelde mig også får man ikke månedligt abbonnement hvis man bare husker at afmelde sig inden de 14 dage. har glemt det 1 gang :)
mvh Jacqueline

4. März 2012

Fusket!

Fik at vide jeg kunne få en tlf for 129 kr, men var forpligtet til at være medlem en måned mere for at modtage den, dvs. skulle ialt af med 429kr!

4. März 2012

Hej Julie.

Vi er kede af, at du har misforstået tilbuddet. Vi tilbyder vores nye kunder en velkomstgave og en måneds medlemskab til en kampagnepris. Man er velkommen til, at opsige sit abonnement når man lyster, dog skal abonnementet være aktivt, når vi sender gaven fra vores lager. Det betyder ikke, at man skal være medlem en ekstra måned.

Alternativt og sjovt

Jeg synes det fungerer rigtig godt med boksen ”forslående medlemmer” på forsiden, da man kan finde mange søde og attraktive personer den vej igennem.

De standard spørgsmål man kan sende til hinanden via beskeder fungerer også meget godt, da man så har muligheden for, at komme i kontakt med folk på en anden og lidt mere alternativ måde.

29. Februar 2012

Hjemmesiden

Jeg synes de har en rigtig god og flot hjemmeside, der er nem at finde rundt på, samt det er nemt, at komme rundt fra den ene side til den anden. Det fungerer også fint, at man kan gå ind og skrive og læse forskellige artikler, der er blevet posted på hjemmesiden, hvor man også har muligheden for, at "synes godt om" eller "synes ikke godt om" funktionerne.

Dernæst synes jeg de tilbyder nogle spændende arrangementer, som man kan deltage i. Jeg kunne derfor godt tænke mig, at hører mere om nogle af disse arrangementer, men ved ikke helt hvor jeg skal henvende mig?

23. Februar 2012

Hej Lars

Vi er glade for din positive tilbagemelding.

For at få mere information om vores arrangementer, skal du skrive en mail til supporten. De vil besvare dine spørgsmål vedrørende de arrangementer, som du finder interesante.

info@vipocean.dk

jo - hvorfor ikke?

Jeg oprettede min bruger på vipocean.dk i begyndelsen af Januar, da jeg blev fanget af et godt tilbud om medlemsskab og et video kamera. Til at starte med var jeg skeptisk, mest på grund af alle de dårlige anmeldelser og fordi man skal sende dokumentation. Men det endte rigtig godt. Jeg fik mit video kamera i løbet af de første 14 dage. Alt i alt er jeg godt tilfreds, trods mistilliden i begyndelsen.

21. Februar 2012

Velkomstgave

Jeg modtog i går min Ipod Shuffle i farven grøn. Hele "handlen" fungerede uden nogen former for problemer og varen var hos mig inden for godt en uge.

Dernæst er jeg blevet mødt med en venlig og oplysende kundeservice via emails og telefonopkald.

Så i det hele taget er jeg godt tilfreds med den måde jeg er blevet behandlet på og selve forløbet.

21. Februar 2012

Har fået en god gave

Jeg havde ikke lige set, at jeg skulle indsende dokumentation for min adresse for at få min gave, men det gjorde de mig heldigvis opmærksom på i den velkomstmail, jeg modtog efter jeg oprettede mig. Jeg tog et billede af mit sygesikringbevis og sendte det til dem. Jeg synes faktisk det var lidt for besværligt, men i dag har jeg modtaget mine Lady Gaga headphones og de er fantastiske!

20. Februar 2012

God kundeservice

Jeg er godt tilfreds med VIPocean. Husk at læse betingelserne inden I tilmelder jer. De skriver op til flere gange hvordan man modtager velkomstgaven. Servicen er rigtig god. Venlig og hurtig betjening.

16. Februar 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var en glædelig overraskelse, da jeg lørdag modtog to biografbilletter med posten fra vipocean. Godt ide med gaver til medlemmerne!

16. Februar 2012

Hej Jens Erik

Vi er glade for at høre, at du er glad for din velkomstgave.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice: info@vipocean.dk

Blev jeg snydt?

Det ser sådan ud - I har trukket penge uden at jeg har sagt ja til dette - ak hvor surt
Håber der er tale om en fejl
Advarsler var der

30. Dezember 2011

Kære Claus,

Jeg kan se, at du den 25. oktober 2011 oprettede et abonnement hos os, hvorefter du har modtaget din velkomstgave bestående af et sæt Björn Borg undertøj. I betingelserne, og kampagnen, fremgik det, at abonnementet er et automatisk fornyende abonnement, hvilket du har accepteret – du har altså sagt ja til, at dit abonnement gerne må fornyes. Da du kontaktede os den 5. januar 2012 fik du en refundering af din seneste indbetaling, så jeg kan ikke se, på hvilken måde du er blevet snydt. Vi betragter nu sagen som værende lukket.

Vi ønsker dig et godt nytår.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lokker en til en dyr hjemmeside

I lægger ud med at man har vundet en gave, jeg troede man fik et månedligt blad, og ikke en hjemmeside, jeg havde desværre set forkert på prisen troede det kun var kr. 29 pr. måned og ikke kr. 299. Jeg var ikke klar over det var en dating side, nået jeg blev meget forskrækket over. Har heller ikke råd til kr. 299 pr. måned er 71 år.

15. Dezember 2011

Kære Annette,

Vi beklager, at du har fået det forkerte indtryk af os. Vi udlover ikke gevinster, så du kan ikke vinde gaver hos os. Det, du i stedet får, er en velkomstgave, når du tilmelder dig vores service. Nogle af vores annoncører vælger desværre at give indtryk af, at man deltager i en konkurrence og dermed vinder et produkt, men dette tager vi stor afstand fra, og stopper når vi ser det.

Jeg håber, du er blevet glad for dit videokamera, som du fik i velkomstgave, da du meldte dig ind i VIPocean. Igen beklager jeg meget, at du fra en af vores eksterne partnere har fået det indtryk, at det var en præmie – det var det ikke. Jeg kan se, at dit medlemskab er blevet opsagt inden den første måned, der er gratis, udløb, og du har således ikke betalt mere end de oprindelige 6 kr. til portoen for dit kamera. De 299,95 kr. som et abonnement koster er altså ikke blevet trukket fra din konto. Vi ønsker dig en god jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen VIPocean

Tyveri og svindel

Fik tilsendt det lovede video kamera med betaling af 6 kr. og afmeldte mig derefter straks - opdager i dag 9/12-11 at VIPocean alligevel er trukket kr. 299,95 for et medlemsskab. Kamaraet blev leveret for under en måned siden, og et evt. abn. opsagt. Læser man deres annoncering er der en måneds gratis abonnement, og at et evt. tilsvarendetil hver en tid kan opsiges. Ingen binding. Sjovt nok er der så alligevel hævet penge på min konto men med rentevaleur 1/1-2012 - altså ren TYVERI. Agter at politianmelde virksomheden, hvis jeg ikke får mine penge retur og svar på de 2 mails jeg her til morgen har sendt dem.

9. Dezember 2011

Kære Ulla,

Efter at have gennemgået din sag sammen med dig i telefonen, hvor det viste sig, at dit abonnement ikke var blevet opsagt korrekt fra starten, mener vi nu, at denne sag er afsluttet. Dit abonnement blev opsagt korrekt i dag og der bliver således ikke trukket flere beløb på dit kort end dem, du har givet accept af. Vi beklager meget eventuelle misforståelser.

VIPocean support

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr