Købte et Raymond Weil Nabucco ur. Virkelig god stand(5/5). Svarede 100% til billederne. Vær tålmodig, det tager en uge til ti dage at få leveret, men kvaliteten af leverancen er i top når det bliver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Blev afsendt hurtig det var dejligt samt kundeservice var hurtig at få fat på, samt søde at snakke med, og jeg fik mine 39 kr. igen for fragt da der jo bliver reklameret med Gratis fragt i hele ver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snyd og bedrag Bestiller et ur med bank overførsel. For en ordre bekræftelse og uret vil blive sendt inden for 24, rykker forsvar et 48, hvor jeg for at vide “ Jeg beklager, men vi har haft en fejl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos os finder du et stort udvalg af populære pre-owned ure fra verdenskendte mærker som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier og mange flere. Alle ure sælges med garanti, og vi tilbyder 14 dages returret. Vores urmagere gennemgår og kontrollerer omhyggeligt alle ure, før de sendes til vores kunder, for at sikre, at uret leveres i den bedst mulige stand. Naturligvis er alle ure trykprøvede og ægthedskontrollerede.
Götgatan 19, 116 46, Stockholm, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Trods de altovervejende negative kommentarer besluttede jeg mig for at forsøge at købe et ur herfra. Alle kommentarerne om udskydelser mv. stemte. På hjemmesiden står der levering inden for 4-7 hverdage og at uret er på lager. Til at starte med udskydes det, fordi de først mener dagene tælles fra, at de har godkendt ordren nogle dage efter. Efterfølgende udskydes det, fordi det tilsyneladende først tælles fra, at det kommer på deres “interne lager” fra deres lager. Sådan går der yderligere nogle uger uden levering, hvorefter jeg annullerer ordren. Heldigvis kom pengene tilbage. Heldigvis var man forberedt på at dette ville ske.
Det er en helt igennem utryg og uprofessionel behandling de leverer. Dårlig behandling er aldrig ok og slet ikke når vi taler om dyre varer.
Undervejs fik jeg følelsen af at de aktivt modarbejdede mig, men det kan også bare være inkompetence.

Antwort von VintageWatches.dk
Uret var som beskrevet og levering som forventet.
God kommunikation omkring leverings forløbet men lidt for meget robot over hele oplevelsen.
Der var ikke fysisk kvittering med uret, hvilket er skuffende for et køb på over 25.000 kr.
Jeg har sjældent oplevet dårligere kundeservice.
Kundeservicen formår over 4-5 forskellige e-mail dialoger ikke at svare på nogen af de spørgsmål jeg stiller. Jeg ender med at købe mit ur et andet sted.
Hårdt med retfærdigt.
Jeg har lige haft "fornøjelsen" at handle med Vintagewatches.dk. Bestilte et ur, betalte og fik efter en uge besked om at der kunne gå 10 dage plus 3 dage til forsendelse. Lidt skuffende men ok.
Næste besked lyder at de ikke kan give en leveringsdato og at handlen i virkeligheden er gået i stå, ikke et ord om jeg ønsker at få pengene retur, hvilket at naturligvis ønsker.
Jeg har spildt min tid.
Det bedste sted at handle ure er hos chrono24, eller Catawiki, har prøvet begge flere gange og man handler direkte med sælger.
Hos vintagewatches har de ubemærkede priser og udbud, deres service er faktisk fin og venlig. Problemet er at de har ikke urene...
Bestilte et Panerai PAM00250, som skulle være på lager, men efter at have ventet i 2 måneder afbestilte jeg. Deres lagerbeholdning er vist ret fiktiv !!
PAS PÅ !!
Som alle de andre. Bestilte et ur, fik en mail om at de ikke havde det med stålrem men kun med læderrem. Meddelte dem at det var ok. Efter et par dage en ny mail om de heller ikke havde det. Har nu to gange prøvet at købe et ur fra vintagewatch/urværket med samme resultat.
Somehow I had to wait six weeks for my watch? The picture of the watch turned out to be a stock photo, not a picture of the actual watch. I was very difficult to get any useful information from support during the wait.
But in the end, all was well: despite condition being rated as 4/5 the watch looks unworn - so despite everything worth the wait
Har købt et ur, som viste sig og være udsolgt. Pengene er trukket, uret er stadig til salg og hører intet fra dem.
Uret de har til salg bruges som lokkemad, for og få folk og købe, og bagefter står du med problemerne. Hold jer langt væk fra dem
Vintagewatches anvender vildledende billeder af deres ure, som ikke matcher de specifikke ure, hvilket ikke giver et nøjagtigt billede af deres tilstand. Derudover bruger de de samme standardbilleder til flere produkter. Da jeg konfronterede deres kundesupport med dette, blev jeg informeret om, at artiklerne var helt nye, og derfor havde de endnu ikke fået de korrekte billeder. Dette er dog en åbenlys usandhed, da jeg dagligt i løbet af en måned fulgte op for at se, om de korrekte billeder blev opdateret.
Min erfaring med Vintagewatches har været en sand skuffelse og en øjenåbner i negativ forstand. Efter at have blevet lovet en rabat ved køb af et ur, blev jeg i stedet behandlet som en pingpong-bold i et endeløst spil ansvarsfralæggelse.
Det er dybt frustrerende at opleve, at et firma kan have så lidt respekt for deres kunders tid og tillid. Deres løftebrud og manglende ansvarlighed er helt uacceptabelt. Det er en skam, at de ikke forstår vigtigheden af ærlighed og integritet i forretningsverdenen.
Jeg vil råde enhver potentiel kunde til at tænke sig om to gange, før de overvejer at handle med Vintagewatches. Der er utallige andre pålidelige forhandlere, der fortjener vores tillid langt mere end dette firma.
Har forsøgt at købe et ur i 3 uger nu, men deres hjemmeside og "kundeservice" er værdiløs.
håber jeg snart får et opkald fra dem som på forlangen...
Jeg kan desværre kun ekkoe det samme som andre anmeldere skriver her på siden.
Man får ikke den vare man bestiller… et fupfirma der absolut på ingen måde kan anbefales.
Firmaet burde standses og pålægges bøder for systematisk vildledende og ukorrekt markedsføring.
Vær desuden opmærksom på at det ikke er en danskregistreret virksomhed (intet dansk cvr)
Fup firma de skriver på hjemmesiden at de kan levere alverdens ure, men når man bestiller hører man ikke noget før man selv henvender sig for at hører med leverings dato, så er uret lige pludselig udsolgt og så vil de sælge noget andet, de skal bare lokke folk ind i butikken og så sælge noget andet
Kan ikke anbefales, bestilte et vintage Rolex submariner. Lige før købs processen afsluttes online sker der en fejl i betalingssystemet. Jeg får ingen ordre bekræftelse men den fulde købe sum hæves på min konto… står nu uden ur og pengene ligger hos betalingsudbyderen qliro. Efter adskillige mails og telefon opkald kommer pengene retur. I mellemtiden har Vintagewatches hævet prisen med en tusse og jeg kan så betale lidt ekstra for at prøve igen..
Hold jer væk fra vintagewatches/urvaerket, som er drevet af samme svenske selskab. Kommunikationen er meget dårlig og præget af at de ikke forstår dansk, men er et svensk selskab.
Var interesseret i et Panerai ur og bad om en byttepris i forhold til et andet ur, som de fik billeder mv af.
Fik en acceptabel byttepris og sendte efterfølgende bytteuret til Sverige, men pludselig var den oplyste pris ikke byttepris, men den pris de ville give for det ur, der skulle i bytte, hvilket reelt var langt langt under markedsprisen. Endvidere ville de heller ikke engang tilbyde den foreslåede pris, da de efter at have fået det i hånden blandt andet ville have ny rem mv. på bytteuret, selvom de havde set tydelige billeder af remmens tilstand i forvejen (som i øvrigt er ganske fin).
Endvidere viste det sig også, at det ur som jeg var interesseret hos vintagewatches, slet ikke var det afbillede ur i annoncen. Der var tale om modelbilleder, og det reelle ur havde blandt andet en helt anden rem og spænde og de rigtige billeder var utydelige, så man ikke kunne se ridser mv. ordentligt!
Endte med at koste flere hundrede kroner i forsendelser (som de ikke vil dække), afsavn af ur og en masse frustrationer.
A wanted to buy a watch, with the payment spilt 3 bits, as their website advertise. In order to so, first you to contact customer support, and then get a link to the watch. So I did, and I got a link two days after. To a different watch, even though I send them a link from vintagewatches own website. I wrote back, that it was the wrong watch. It so, it went back and forth, and during this process, I was in contact with 4 different employees from vintagewatches. It all ended with a message saying, that watch was now sold.
It´s mildest to say, not the level of service, or expertise you would expect from an e-tailer, who "specializes" in high end, quality watches.
Min hustru købte et tag heuer til mig i 30års gave fra dem, og efter et par måneder blev glasset skævt, tallene på drejeskiven begyndte at krakelere. Jeg afleverede det hos Klarlund, og de sendte uret til tag heuer, og fik konstateret at uret var falsk!
Vi har fået vores penge tilbage, men stadig ingen undskyldning fået for denne oplevelse!
Hold jer venligst væk fra dem og urvaerket.dk - så trist!..
Very good my girlfriend bought a nice watch
Dårlig Service!
En uge efter modtagelse af mit nyindkøbte ur, ser jeg tilfældig på deres hjemmeside at jeg nu kan få et ur magen til bare ca. 1700 kr billigere. Uret er fuldstændig magen til, med samme årgang og ubrugt.
Jeg tager derfor kontakt til deres kundeservice og spørger dem til, om der ikke er mulighed at de kan refundere mig differencen imellem de to ure, i stedet for at jeg skal til at returnere det ur jeg lige har modtaget.
Det vil de ikke, men da de stadig er inde for min returret, vil de derimod have mig til at returnere uret som en forsikret pakke og sende det tilbage til Sverige. Når de så har modtaget uret vil de refundere pengene og jeg vil så derefter kunne købe det andet ur som er magen til, bare 1700,- billigere, hvorefter jeg så igen skal vente på levering.
Jeg synes at Urværket/Vintagewatches bare prøver på at besværliggøre processen for kunden, så de bare selv kan spare nogle penge.
Dårlig service - kan ikke anbefales😞
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.