Tusind tak for vinrejserne! Hvor er jeg opmuntret over igennem mange år at opleve mangfoldigheden af vine på det store vinkort rundt om på kloden. Tak herfra med håbet om at det fortsætter med de go... Mehr ansehen
Du kan med sindsro melde dig ind i vinklubben. Du får hvert kvartal tilbudt en smagekasse med vin fra varierende områder, sidst fra Italien - Piemonte. Der er ingen købetvang, og du kan altid supple... Mehr ansehen
Jeg har handlet hos Vinovenue ved flere lejligheder - både ved deres super gode og meget varierede (smagsmæssigt - for kvaliteten er altid i TOP) smagskasser, men også til større arrangemente... Mehr ansehen
Har netop modtaget første smagekasse samt velkomstgave fra Vinovenue. Alt har fungeret efter planen. Har kun smagt en vin fra klubben indtil nu (en Salento rødvin) og den var intet mindre end FRE... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
VinoVenue er en dansk vinklub med mere end 8.000 medlemmer. Vi har eksisteret i 14 år. Vi administrerer Læsernes vinklub for Weekendavisen og blev Gazelle i Dagbladet Børsen i både 2009 og 2013.
Søtoftevej 74, 4100, Ringsted
- info@vinovenue.dk
- www.vinovenue.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Helt i top
Saglighed
Sanselighed
Sikker leverance
Succes
Super, vi får altid flotte og velsmagende vine til prisen.
Vi har kun fået 4 vinkasser, men vi har været yderst tilfredse med alle. Det er flotte vine til prisen og det er dejligt med den selvklæbende label, som beskriver vinen, der kan sætte på hver flaske.
aldeles fremragende
Vil helt klart anbefale Vino Venue til andre.
Spændende koncept for den nysgerrige vinelsker.
Sopændende koncept for den nysgerrige vinelsker. Hvis du synes det er spændende at lære nye vinområder at kende, hvis du gerne vil udfordres på smagen, hvis du søger interessante artikler om vinene og vinområderne, så er Vinklubben VinoVenue det helt rigtige valg.
VinoVinue
Perfekt og hurtig levering lige til døren.
Gode vine til fornuftige priser
Det er fortsat lykkes for VinoVenue at forny sig. Det er dejlige at modtage en smagekasse fra et nyt vinområde 4 gange om året. Det understøttes at medfølgende et velskrevet magasin, hvor områdets særpræg er beskrevet også omfattende det kulturelle.
Ganske udmærket og anderledes
Jeg er der, hvor jeg sådan set ved rigtigt meget om rødvin.
Og er begyndt at trampe rundt i de samme (Italienske) vinmarker.
Her er VinoVenue en gave. Ganske spændende ting ind imellem Kvaliteten afspejles i priserne, og jeg får lov til at prøve noget nyt.
Edvard Korsbæk
God oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefal.
Jeg har kun positive oplevelser, gode vine til fine priser og leveret som lovet.Så tommel op for denne vinklub
Nemt og hurtigt
Bestilte vin sent lørdag aften fik leveret på aftalt sted den efterfølgende onsdag. Perfekt!
Velfungerende vinklub
Velfungerende vinklub med godt koncept og så uden form for binding
Rettidig levering
Fik min første 'julegave' til forventet tid. Alle flasker indeholder rødvin (ser det ud til). Har testet en enkelt flaske. Virkelig god vin. Glæder mig til de næste....
God kommunikation, og sikker levering
Problemfrit at bestille, god information under forløbet, og levering som oplyst.
Er stadig meget ny
Jeg syntes at det lyder meget spændende at være med i denne klub. VI vil rigtig gerne smage nogle forskellige vine :-)
Historie- og baggrundsoplysning.
Jeg har lige været syg et par dage og fik fat i de seneste 4-5 medlemsblade fra smagekasserne. 5 stjerner for fremragende indføring i de enkelt vinområder, vi smager på - det er meget informativt og spændende læsning som nærmest opfordrer til at tage ned at besøge de distrikter, man ikke kender. Derudover gør det jo heller ikke noget, det er nogle fremragende flasker, vi nyder alene to eller sammen med gode venner.
spændende vinklub
Vi har nu fået 4 forskellige vinkasser og det har været spændende at prøve de forskellige vine.
Vi har endnu ikke fundet en vin vi ikke kunne lide, men nogle har da været bedre end andre.
Inspirerende vin - Inspirerende blad
Åbner nye perspektiver på vin - og fuldstændig gnidningsfri bestilling og levering
Spændende vine og super lækkert magasin
Spændende at modtage forskellige vine, og læse om området de kommer fra, i det medfølgende magasin.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.