Vinimportøren Silkeborg Bewertungen

TrustScore 5 von 5

5.0

Bestilte Zassenhaus kværne og prof rivejern klokken ca 14.30 samme eftermiddag en mail på bekræftelse lidt senere samme eftermiddag en mail med at alle vores bestilte varer var afsendt. Levering da... Mehr ansehen

Vinimportøren kan KUN anbefales til alle. Fra vi trykkede bestil gik der 2 min, så kom bekræftigelsen, efter en halv time kom beskeden var er sendt, samt faktura. Næste formiddag stod postdan... Mehr ansehen

Jeg bestilte en Opinel kniv, og fik den leveret dagen efter. Opdagede så at det skulle have været en svampekniv, jeg havde simpelthen ikke set ordentlig efter. Mailede om problemet og om det var... Mehr ansehen

1. Weinhandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Salg af kvalitesvine og redskaber der kan lette din madlavning.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

en klar 5'er

Helt suveræn.. bestilte søndag aften ved 18 tiden..... fik kort tid efter en bekræftelse på at det var pakket og klar til afsendelse..(der arbejdes søndage:-?) prisen på porto blev endda billigere, end først antaget.. varerne kom tirsdag.. SUPER SUPER

26. Dezember 2011

bestil varen på din computer og Vinimportøren leverer :-)

Mine børn ønskede julegaver, hvor Vinimportøren Silkeborg hjemmeside var skrevet, jeg fandt denne side, hvor jeg let kunne finde gaveønskerneogså let som ingenting bestille og betale gaverne. Jeg fik næsten med det sammen en mail, hvor min bestilling blev bekræftiget og en mail d varerne var pakket og afsendt, det kostede så vidt jeg husker ikke noget i porto, jeg fik endda et brev, hvornår jeg kunne hente julegaverne på posthuset. Og har jeg bestilt de forkerte gaver, kan mine børn med lethed for dem byttet. jeg køber gerne igen på denne måde, selv om jeg ikke kunne lide tanken, da jeg fik ønskesedlen, men jeg vil også gerne flge udviklingen.

22. Dezember 2011

Billige microplane rivejern

Hurtig levering af billige microplane rivejern og også peal appeal tyndskræller, de bedste skrællere i verden, som sjældent kan findes i IRL butikker.

20. Dezember 2011

suveræn service

Brugervenlig hjemmeside, dejlige fristende produkter, hurtig levering, helt i gennem i orden foretagende. Vil med glæde handler der igen.

Perfekt

Bestilte Zassenhaus kværne og prof rivejern klokken ca 14.30 samme eftermiddag en mail på bekræftelse lidt senere samme eftermiddag en mail med at alle vores bestilte varer var afsendt. Levering dagen efter.
Sådan det kan vist ikke gøres bedre.Og vil helt sikkert handle der igen ***** 5 stjerner herfra.

Hilsen Lars.

Professionel til fingerspidserne

Min ordre behandlet og bekræftet med det samme og da varen ikke var på lager, kontaktede Vinimportøren Silkeborg mig med præcis besked om forventet tidspunkt for afsendelse. Og igen blev jeg kontaktet, da varen blev afsendt. Meget professionel service fra A til Z....

19. Dezember 2011

Vinimporten var en hurtig, pålidelig leverandør!

Jeg brugte Vinimportøren for første gang, da jeg surfede efter en bestemt slags vin. Og det var jo ligesom at komme i slaraffenland! Det er en rigtig flot og overskuelig hjemmeside, og fine produkter.
Sidst men ikke mindst: det var hurtig levering, super.

Joan

hurtig

Jeg bestilte Opinelknive til julegavebrug - lidt nervøs for om de kunne nå frem ... pakken nåede frem i løbet af 2 dage - perfekt .....

18. Dezember 2011

Perfekt

Jeg kan kun rose jer for jeres hurtige ekspedition af min bestilling,

mvh

15. Dezember 2011

Hurtig ekspedition og gode varer

Ved bestillingen over nettet var oplyst at det kostede 49 kr ar sende. Da det skulle sendes fra Vinimportøren blev det 25 kr billigere, fik hurtig mail at der kun blev trukket 24. Dejlig med klar og hurtig betjening.

13. Dezember 2011

Kan varmt anbefales

Det var første gang, jeg handlede med Vinimportøren Silkeborg, og jeg er ikke vant til at handle på nettet, så jeg var meget spændt.
Men al min tvivl blev gjort til skamme.
Tre dage efter min bestilling havde jeg varen, så nemmere kan det ikke gøres.

12. Dezember 2011

Fantastisk oplevelse!

Hele proceduren tog knapt et døgn.
Så vidt jeg husker, må I have modtaget ordren 1.12. om morgenen - bliver bekræftet formiddag - ca. kl 15.00 bekræfter I, at ordren er sendt. 02.12 kl. ca 09.00 har jeg pakken i hus!!
Det er i hverttilfælde ikke "hverdagskost", når man handler på nettet.
Jeg "bøjer mig i støvet"!
(bare man kunne købe al verdens ting gennem jer!)

Rigtig mange hilsner
Jette

11. Dezember 2011

Ingen problemer

Alt var som det skulle være, forsigtigt indpakket og leveret efter et par dage

10. Dezember 2011