Vi var på en uges tur i den Gyldne Cirkel og Sydkysten i Island med solformørkelse. Turen overgik langt vores forventninger. Vi så mange flotte steder og vores guide Ingi var meget vidende, og fortalt... Mehr ansehen
Det var et godt og spændende program. Vi havde en fantastisk god og medlevende guide, Ragnar. Han var god til dansk, og god til at fortælle om Islands natur, historie og kultur
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk rejse med Ingi Vilholdt som chauffør og rejseleder. Vidende, altid imødekommende, og opmærksom på os gæster. Hans lokalkendskab kom os i høj grad til gode - og hans humor ligeså!
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en oplevelsesmættet og meget hyggelig tur rundt om Islands kyst. Turlederen Ingi er en god fortæller og vi fik mange sjove historier mens han kørte os rundt. Alt var vel tilrettelagt hotell... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Vilholdt Rejser specialiserer vi os i rejser til Island, Færøerne og Grønland. I 2024 sprang vi ud i et nyt eventyr og kan nu også tilbyde specialrejser til Italien. Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden og certificerede specialister i Islandsrejser af ”Inspired by Iceland”. Derudover har vi eget busselskab og guider i Island, hvorfor vi kan kalde os Danmarks eneste turoperatør i Island. I et tæt samarbejde med dig skræddersyer vi din drømmerejse til Island, Færøerne eller Grønland efter dine ønsker. Vilholdt Rejser tilbyder kør selv-ferie, egne rundrejser med lokale, dansktalende guider, grupperejser, weekendture, miniferie, firmarejser, skolerejser m.m. I samarbejde med de bedste turudbydere arrangerer vi dagsture, udflugter og mange forskellige tilbud af aktiviteter såsom gletsjervandring, hvalsafarier, nordlys, vandreture m.m. Se alle vores spændende tilbud her på vores hjemmeside og kontakt os, hvis du har brug for rådgivning eller hjælp til booking af din ferie. Vilholdt Rejser er din Islandsspecialist i Danmark.
Gunnar Clausensvej 68, 8260, Viby J, Dänemark
- +4570604477
- info@vilholdt.dk
- www.vilholdt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Den store rundrejse Island
Den store rundrejse Island
1000 tak,Ingi for en falbelagtig veltilrettelagt og velguidet tur.
Tak for vuggevise, bryllupsdagssang og gode historier. Nu ved vi alt om Islands natur, historie og kultur.
Og tak for knappen i bussen, der sørgede for godt vejr,når vi gjorde holdt.
Vi havde god tid på de forskellige seværdigheder og ved hver enkelt seværdighed fik vi mulighed for at vælge forskellige sværhedsgrader af ruten. Ingi var god til at improvisere og vi blev løbende inddraget i programmet. Ingi’s gode humør og en homogen rejsegruppe, gjorde rejsen til en rigtig god oplevelse.
Hotellerne svarede til vores forventninger og maden var god alle steder.
Vi kan kun anbefale alle, der påtænker en rejse til Island at kontakte Vilholdt Rejser

Antwort von Vilholdt Rejser
Nærværende oplevelse med lokal guide
Nærværende oplevelse med lokal guide, gjorde turen til en fantastik oplevelse. Vores guide Ragnar kunne fortælle om alt "mellem himmel og jord".
Godt at det er et mindre antal deltager.
Gennemført godt planlagt til mindste detalje, men rum for gæsternes behov i alle aldre.

En stor oplevelse
Vilholdt Rejser har arrangeret en fantastisk tur med mange spetakulære oplevelser af den Islandske natur - en stor oplevelse, som bl.a. blev understøttet af en utrolig vidende og dygtig guide, Ragnar. En tur jeg bestemt vil anbefale andre der er interesseret i at opleve Islands fantastiske natur.

Antwort von Vilholdt Rejser
8 dags tur. Fantastisk oplevelse!
Rejsen med Vilholdt har været fantastisk! Jeg rejste alene som 70-årig. Jeg var tryg hele vejen pga. verdens bedste guide og den dejligste gruppe medrejsende. Og naturen er helt fantastisk!

Antwort von Vilholdt Rejser
Meget fin tur men fantastisk guide der…
Meget fin tur men fantastisk guide der gav meget af sig selv og kunne fortælle alt om Island. Gud bus met tilpas indlagte pauser med naturoplevelser. Maden og hotellerne var i top.

Antwort von Vilholdt Rejser
En historisk, geologisk og kulturel rundrejse
Vi har søgt en rejse hele øen rundt- Det fandt vi hos Vilholdt. Vi havde en meget vidende, venlig og underholdende guide, Jakob S Persson, som dygtigt øste af sin viden om landets geologiske, historiske, kulturelle og politiske forhold. Han var samtidig en behagelig chauffør, som også var dygtig til at finde alternativer i problematiske situationer (snestorm)

Antwort von Vilholdt Rejser
Vilholdt er et fantastisk rejse selskab…
Vilholdt er et fantastisk rejse selskab fra start til slut.
Meget hjælpesomme med at arrangere en fantastisk kør selv rundrejse på Island.
De var meget informative, opmærksom og hjælpsomme når vi havde spørgsmål på turen.
Mange tak for en fantastisk tur til Vilholdt.

Tur til Island…
Rundrejsen på Island var rigtig godt tilrettelagt, med vidende dansk talende islandsk guide. En fantastisk oplevelsesrig tur.

Fantastisk 12 dages rundrejse i Island
Lige hjemkommet fra Island er vi stadig helt høje over den fantastiske oplevelse, det var. Ikke mindst takket være vores dygtige, alvidende og humoristiske chauffør/guide. Vi følte os trygge i hans selskab og blev klædt godt på, såvel mht. det historiske som den enestående og smukke natur. Hans lokalkendskab var guld værd for os.
De første dage var der et tætpakket program, men det gik, selv om vi var ankommet sent om aftenen den første dag. I turen var inkluderet en del gåture, men tilrettelagt så alle kunne være med. Island er i sandhed et fantastisk land og kan slet ikke beskrives, det skal opleves.
Vi så rigtig meget og var bl.a. på en spændende gletsjervandring. Hvalsafarien måtte desværre aflyses pga. for megen blæst, men til gengæld fik vi mulighed for at bade endnu engang i en af de skønne varme naturbade.
Hotellerne var rigtig gode, dog var der et enkelt som godt kunne trænge til en opgradering.
Kontakten til bureauet fungerede upåklageligt. Vi fik venlige og uddybende svar på vores spørgsmål forud for rejsen og efter hjemkomsten fik vi straks refunderet vores tilgodehavende i f.m. den aflyste sejltur.
Vi kan derfor med glæde give vores allerbedste anbefalinger til Vilholdt Rejser.

Eventyrlig 12 dages rundrejse i Island
Vi valgte en 12 dages rundrejse i Island. Det blev den bedste rejse vi har haft. Vores chauffør/guide, var helt fantastisk. Han kendte alle stederne godt, vidste hvornår det var bedst at ankomme, fulgtes med os, så vi var i trygge hænder. Island er stort, smukt, vildt og helt eventyrligt. Vi fik så mange spændende og fantastiske oplevelser med hjem.
Hotellerne var rigtig gode, pånær et enkelt, som var lidt slidt.
Vi har kun oplevet god imødekommende service, i forhold til bestilling og tlf. samtaler, med bureauet. På grund af hård blæst, kom vi desværre ikke ud på en sejltur, men fik straks pengene retur, for denne.
Der var meget på programmet, den første dag, hvor man er træt efter rejsen. Men hvor var det spændende.
Vi kunne godt bruge lidt mere tid i Reykjavík.
Alt i alt, giver vi vores varmeste anbefalinger til Vilholdt rejser.

Antwort von Vilholdt Rejser
Vi var på en fantastisk dejlig og…
Vi var på en fantastisk dejlig og veltilrettelagt rejse med Vilholdt Rejser til Island maj 24. Gode og flotte oplevelser i store mængder uden stress og jag. Et godt hotel og super guide gjorde de mange oplevelser på kort tid helt unikke. Vilholdt kan klart anbefales.

Rigtig rigtig dejlig oplevelse
Godt tilrettelagt program, alting til tiden, fleksible og meget imødekommende guider. Guiders har stor viden om landet og har god og humoristisk evne til at formidle.
Program tilrettelagt så man ser mest muligt og så bliver der taget hensyn til,
hvis man ikke er så godt gående, så kan man se tingene nedefra, blive kørt helt frem af bussen eller lignende.
Vi oplevede og er virkelig taknemmelige for, at Ingi kørte ekstra smuttur, så min familie og jeg, på vores første tur til Island, kunne komme forbi og tage billeder af gården/området hvor min familie stammer fra, det var stort. Tak

Antwort von Vilholdt Rejser
turen var godt arrangeret med mange…
turen var godt arrangeret med mange spændende udflugtsmål.
God mad og hotel

Antwort von Vilholdt Rejser
Rejsen var velorganiseret .
Rejsen var velorganiseret .
og en god guide.

Velarrangeret rejse til Island
Velarrangeret rejse til Island. Oplevet en masse. Set den flotte islandske natur og fået en masse at vide om Islands natur, kultur mm. Meget vidende og dygtig dansktalende guide. Kan varmt anbefale Vilholdt Rejser som rejsearrangør. Kommer gerne igen.
Erik

Antwort von Vilholdt Rejser
Alt var perfekt havde nogle dejlige…
Alt var perfekt havde nogle dejlige dage og en super chauffør/rejseleder med en go humor og en god fortæller

veltilrettelagt Islandstur og god guide
veltilrettelagt Islandstur og god guide

Godt arrangeret rejse til Island
Godt arrangeret rejse til Island, og hvor vi så en masse selv om rejsen kun var på 4 dage. Vidende og morsomme guider!

Islandsrejse med gourmet mad
En god arrangeret rejse, med rigtig gode oplevelser på Island. Et meget fint udflugtsprogram med lækker gourmetmad. Rejselederen var meget kompetent og god til at fortælle og svare på spørgsmål.
Vi vil gerne anbefale Vilholdt rejser.

Antwort von Vilholdt Rejser
Island deluxe - en dejlig oplevelse
Nyligt hjemvendt fra en 5 dages deluxe rejse til Island, har vi kun positivt at sige om Vilholdt Rejser. Personlig og hurtig betjening ved bestilling og henvendelser inden afrejse. Et veltilrettelagt program for turen med Ingi selv som guide, gjorde at vi blot kunne læne os tilbage og nyde oplevelserne. Personlig afhentning i lufthavnen, god og komfortabel bus på hele turen. Ingi er en fantastisk guide, og vi fik mange personlige historier og oplevelser fortalt om de områder vi besøgte. Pænt hotel i Selfoss og gode restaurantbesøg planlagt hele ugen, med lækker mad. I det hele taget meget lidt vi selv skulle tage stilling til, hvilket fungerede perfekt for os, når nu hele turen var så veltilrettelagt som tilfældet var. Ros herfra - vi holder helt sikkert øje med Vilholdts hjemmeside til fremtidige rejser

Antwort von Vilholdt Rejser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.