Viking Markiser & Solafskærmning A/S Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde fået smidt vores fjernbetjening væk til vores markise og skulle have en ny. Viking Markiser var meget hjælpsomme, imødekommende og informerende. ***** herfra - tak fordi vi nu har en mar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god vejledning, meget fleksible, flot produkt og god service. Opsætning eminent flot og professionelt - til tiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik 9/8-16 udført minimal reparation af Viking Markiser : Udskiftning af defekt bændelkasse til mindre manuel faldarmsmarkise. Montørarbejde for en mand : 4 skruer af og på samt fixering af gamle... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Markisenanbieter
  2. auch in
  3. Anbieter von Terrasseneinhausungen

Vom Unternehmen geschrieben

Er du på udkig efter et uderum, en markise eller anden solafskærmning til din bolig? Så er du kommet til rette sted! Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til bygningen, ud fra dine ønsker om design og funktionalitet. Om det er en en pergola, en ny markise til terrassen, altanen, butikken eller sommerhuset, eller en anden form for solafskærmning, så stiller vi vores ekspertise til rådighed for at finde den bedste løsning – både til private og erhvervsdrivende. Viking Markiser & Solafskærmning A/S samarbejder med førende producenter i Europa. Vi kan med fælles hjælp producere, teste og udvikle solafskærmning der er helt fremme på design, teknik og fleksibilitet – og samtidig bibeholde den høje kvalitet der passer til det danske vejr. Med Venlig Hilsen Viking Markiser & Solafskærmning A/S

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

73 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige fået opsat min nye markise…

Har lige fået opsat min nye markise Viking pan, den sidder perfekt til muren, køre lydløs ud!
Fantastisk løsning til altan, er super pæn på muren.
Betjeningen er i top hos viking markiser, meget hurtige opsætningen.
Det er ikke sidste gang jeg benytter viking markiser.

26. Juli 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har fået en fin service.

Jeg har fået en fin service.
2 år gammel markise havde fået en skadel i løbet af vinteren. De kunne ikke komme og reparere på garantien men vi kunne hente reservedele.
Det har vi gjort og markisen er god som ny igen. Tak for fin service.

16. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har flere gange klaget over min 1,5…

Jeg har flere gange klaget over min 1,5 år gl. markise, de tager ikke tlf. og har efterfølgende talt med andet markise firma - og har nu fået løst problemet.
De kunne ikke løse problemet pga. at de var gået konkurs.

11. Juli 2019

Antwort von Viking Markiser & Solafskærmning A/S

Hej Heidi og tak for din anmeldelse her på Trustpilot – men vi er da rigtig kede af det du skriver.

Det er rigtigt at Stenløse Markisefabrik (den tidligere ejer af navnet/’brandet’ Viking Markiser) gik konkurs i efteråret 2018. Og har du forsøgt at kontakte dem omkring den periode, har det desværre nok været forgæves.

Vi (Viking Markiser & Solafskærmning A/S) har ikke overtaget Stenløse Markisefabrik - men vi har ud af konkursboet købt enkelte dele - bl.a. retten til at bruge navnet (Viking Markiser) frem ad rettet, samt nogle enkelte gamle reservedele (så vi måske kan hjælpe tidligere kunder, hvis der skulle opstå problemer med de gamle modeller).

Men vi har ingen af de gamle Stenløse Markisefabrik modeller i vores kollektion, da vi er startet op i denne sæson med en helt ny serie solafskærmning ikke tidligere set i Danmark.

Vi håber at du har fået løst problemet med din markise. Og skulle der opstår yderligere ting frem, vil vi gerne hjælpe så godt vi kan – enten med nogle af de gamle reservedele, hvis de passer ind, eller med vores ekspertise inden for solafskærmning.

Med Venlig Hilsen
Viking Markiser & Solafskærmning A/S

Ny markise

Vi bor i en penthouselejlighed med rigtig meget vind, og troede derfor ikke, at det var muligt med en markise hos os.
På grund af ovennævnte forhold, var den første opsætning ikke helt optimal , men anden gang fandt Vikingemarkiser den helt rigtige løsning, og vi er super glade for den. Vi er også meget tilfredse med den gode behandling fra såvel konsulenter som montører.
Derfor giver vi gerne 5 stjerner.

10. Juli 2019

Service af 30 markiser

Service af 30 markiser

I april havde CA servicegennemgang fra Viking Markiser & Solafskærmning A/S på ejendommens 30 markiser. Vi har været fuldt ud tilfredse med hele forløbet – fra korrespondancen med konsulenten til gennemgangen med deres servicefolk, som var hurtige og effektive. Aftaler overholdt til punkt og prikke!

CA A-kasse, Gentofte

14. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Viking markiser er gået konkurs!!

Viking markiser er gået konkurs!!

Søg på Viking Markiser konkurs i google. Må ikke indsætte link. Både Finans.dk og bt skriver om dette.

Viking er gået konkurs og startet op igen, det er anden gang de laver dette nummer. Nu står vi kunder tilbage uden garanti på vores nye markise.

21. Oktober 2018

Hej Claus
Det er korrekt at Stenløse Markisefabrik (tidligere ejer af navnet Viking Markiser) gik konkurs 28. september 2018.

Efterfølgende er virksomheden Viking Markiser & Solafskærmning A/S oprettet med ny investor, ledelsesgruppe og ny direktør. Dette firma har købt navnet Viking Markiser og enkelte aktiver ud af konkursboet, og har nu retten til at bruge det fremadrettet.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S ønsker at fortsætte med grundidéen bag navnet Viking Markiser, (solafskærmning der bygges og tilpasses de danske vejrforhold og det danske klima).

Vi har indgået samarbejde med førende producenter i Tyskland og Italien, og kan med fælles hjælp, producere og udvikle solafskærmning der er helt fremme på design, teknik og fleksibilitet - og samtidig bibeholde en robusthed i produkterne der passer til det danske vejr.

Da det er en nyoprettet virksomhed, er det korrekt, at Viking Markiser & Solafskærmning A/S ingen garantiforpligtelser har, over for salgsaftaler der tidligere er indgået med Stenløse Markisefabrik.

Med Venlig Hilsen
Viking Markiser & Solafskærmning A/S

Vi har i et halvt år

Vi har i et halvt år, prøvet, at få fat i Viking Markiser, da vi har et mellemværende i forhold til en garantisag - det har desvære ikke lykkes og nu tager de slet ikke telefonen, i mandags ringede vi igen, og opgav at komme igennem efter at have været nr. 1 i 45 min.
Vi vil ikke anbefale Viking Markiser.
Bent

19. Oktober 2018

Uacceptabelt.

Vi har haft en Viking Markise i over 25 år. Dugene har holdt ca. 10 år, og er udskiftet et par gange. I 2016 fik vi monteret en ny, men allerede efter 1 år var der hul i dugen. Efter at kontaktet Viking Markiser har vi stort set ikke hørt fra dem. Efter 2 måneder kom der en repræsentant og tog nogle fotos. Vi har en gang om måneden i over et år rykket for svar, men er blevet totalt ignoreret. Det er den værste service vi har oplevet fra et firma, som ellers leverer et dyrt produkt.

16. September 2018

Super service og kvalitetsprodukter

Har nu haft vores terassemarkise fra Vikingmarkiser i mere end fem år. Markisen er fuldautomatisk med sol- og vindautomatik, og det har fungeret upåklageligt stort set uden vedligehold. Oplever servicen fra Vikingmarkiser som hurtig og effektiv, og vil ikke tøve med at handle der igen, når vores markise engang skal skiftes.

29. Juli 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har købt markise hos Stenløse…

Har købt markise hos Stenløse markisefabrik Per kom og gav os et tilbud som var ok der opstod dog en misforståelse ved levering af pruduktet
det blev dog rettet meget hurtigt til min store tilfredshed så nu kan vi sidde på terressen igen jeg syntes vi har fået en god servise og behandling
Jytte Thorup

20. Juli 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har haft en korrespondance med deres…

Har haft en korrespondance med deres sælger på mail (navn fjernet på anmodning fra Viking Markiser) og jeg må sige, at jeg ikke var imponeret. Fik kun halve svar og en omgang salgsgas om hvorfor deres markise var Danmarks bedste og selvfølgelig også den dyreste.
Det er lidt synd at branchen lever af at sælge et produkt én gang, ligesom fx køkkenbranchen, - det giver grobund for sælgere med en ærgerlig attitude.
Jeg har købt min markise et andet sted.

27. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst, uprofessionelt og tarveligt!

Jeg flyttede ind i januar og gjorde udlejer opmærksom på at markisen var gået i stykker, dette tog de kontakt til viking markiser om og jeg fik at vide at den ville blive lavet i foråret. Viking markiser kommer så ud i slutningen af Maj, kigget på min markise i 10 min og går igen. Og så går der 2 måneder før de kommer igen, efter at have rykket dem jeg ved ikke hvor mange gange, og de aftaler de laver, holder de ikke og til sidst er det en ny medarbejder der kommer, som bruger 4 timer på at udskifte 2 arme og så siger han at han ikke kan blive færdig og at jeg vil blive kontaktet og den så bliver lavet færdig ugen efter, onsdag modtager jeg en mail om at de kommer torsdag fra kl. 12 og frem... rent tilfældigt havde jeg fri, men hvem skriver ud dagen før, og hvad tid er kl. 12 og frem? Jeg ringer til dem torsdag kl. 14 da jeg kan se de ikke er her (der var 2 andre markiser der skulle laves os) jeg får at vide at han er i Holbæk og først færdig om nogle timer og så vil han komme ind til mig, øhm arbejder i sent spørger jeg så, ja de var der længe? Klokken 18.20 ringer han og siger han kam være der om 30 min og at det tager 1-2 timer og det kommer til at larme, hvilket jeg må takke pænt nej tak til, da min søn skal i seng, han lover at ringe dagen efter og muligvis komme der, men jeg hører intet! Nu sidder jeg igen og venter på Viking markiser, de skulle være her imellem 08-10, det sendte de mig en mail på for godt 2 uger siden, godt 2-3 uger efter jeg blev lovet kontakt, og de er her IKKE! Jeg ringede kl. 09 og spurgte om de kom, da jeg ikke stoler på dem længere, jeg fik bekræftet at jeg stod på deres liste og at de havde et besøg på Frederiksberg først, og at i deres system stod jeg imellem kl. 08-12, jeg sagde til ham at i min mail stod der 08-10, og så sagde han at så kom de selvfølgelig der, men SURPRISE, de er ikke kommet. Det er så uprofessionelt, jeg har aldrig prøvet noget lignende. De viste markisen var i stykker helt tilbage i marts, og den skal selvfølgelig laves inden foråret og solen kommer, ikke i slutningen af sommeren, jeg har aldrig prøvet noget lignende!!!

5. September 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle have repareret to nye markiser …

Skulle have repareret to nye markiser (begge købt på Lauritz.com, hvor det er helt umuligt at få adgang til nogen form for markise service trods begge markiser ikke fungerede efter opsætning, så køb IKKE markiser her trods lav pris).
Fandt Viking Markiser på nettet og ringede til dem. Fra start til slut en hel sublim service og 2 søde og særdeles kompetente montører. Kan kun anbefale alle at købe og få serviceret markiser hos Viking.

17. Juli 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uønsket reklame i postkassen.....

Hvor er det irriterende, igen at finde en stor tyk kuvert i sin postkasse med reklame fra et firma, når der tydeligt står, at der ikke ønskes reklamer. Det er uforståeligt, at firmaer ikke kan respektere ens ønsker, og det eneste de får ud af det er, at man ikke ønsker at købe noget hos så useriøst et firma.

Utroligt, at de vil synke på niveau med Pizza reklamer ;-)

19. Januar 2017

Kære Merethe

Det er en klar fejl fra vores side. Vi skal naturligvis ikke lægge informationsmateriale i din postkasse, når det fremstår på din postkasse, at du ikke ønsker det.

Jeg har straks taget action internt i huset og sikret mig, at lignende fejltagelser ikke kommer til at ske fremover - hverken hos dig eller andre.

Modtag min uforbeholdne undskyldning.

Med venlig hilsen
Frank Krogstrup Sørensen
Salgschef

Vildt prisniveau

Montørarbejde for en mand : 4 skruer af og på samt fixering af gamle bændel i ny kasse på knap 5 min.Den nye kasse i plast koster 295,-kr ex.moms.
For dette en total regning på næsten 2000,-kr,denne blev dog nedsat til 1600,-kr efter klage.
Trods dette må prisniveauet for montørarbejdet være Danmarks rekord: Timeløn på knap 12.000,-kr ex.moms.!!
Elendig service og kundekommunikation.Firmaet kan ikke anbefales.

26. August 2016

Godt tilfreds

Vi købte de første markiser tilbage i 1976/1977, og hvis det ikke var fordi de blev taget ned da vi 29 år senere fik skiftet alle vinduer og døre, havde de nok siddet endnu. I stedet valgte vi at købe nye, og dem er vi stadig meget glade for og tilfredse med her 10 år senere. Her i forsommeren gik drejekrogen til den ene terrassemarkise i stykker, men efter et par snakke med kontoret i Stenløse kom en montør forbi forleden og fixede det.

21. Juli 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter bestilling og betaling blev servicen dårlig

Kan ikke anbefale at handle i denne virksomhed. Ved bestilling skulle det halve beløb betales. Inden levering og opsætning skulle restbeløb betales, hvilket var helt fint. Op til slutbetaling var der fin service og kommunikation.
Men herefter ophørte alt hvad der hedder kundeservice.
Vikingmarkiser præsterede at foretage flere fejl ved levering, opsætning og aftaler. Det indrømmede de. Men de har ikke været villige til at tage ansvar. De havde kun fokus på ikke selv at få udgifter i forbindelse med udbedring af deres fejl. Dette blev pænt overladt til kunden. Deres forslag til en slags kompensation var latterlig og stod langt fra kundens besvær i forbindelse med deres fejl. Så den takkede jeg nej til.

Der findes andre firmaer, så udforsk hellere dem. Det fortryder jeg i dag at jeg ikke selv gjorde!

6. Juli 2016

Vores screens er cirka 10 år gamle og stadig utrolig pæne

vi har netop bestilt nye screens til 2 vestvendte vinduer, samme som vores gamle mod syd. Vi har været super glade for solafskærmningen, som dog ikke var helt billige, men alligevel alle pengene værd.
Vi glæder os til at få de nye sat op
opdatering 22.7:
så er vores nye screens opsat, super flotte og de giver en rigtig god afskærmning for solen så vores hus er køligt inde i

12. Juni 2016

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr