VIKA-flyt Bewertungen

1'517
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flinke effektive flyttefolk, godt organiseret. Alt blev pakket grundigt ind, og intet blev beskadiget undervejs. Vi tilkøbte flyttelift, da vi skulle flytte fra 5.&6. sal - og flytningen gik derfor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk flytning! Lasse, Sommer, Sahli og Claus i vogn 42 & 45 klarede flytningen fra hus til lejlighed til top karakterer - trods tunge løft (“lille” pengeskab), gik det hurtigt og smertefrit (fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flinke og meget fleksible flyttemænd! De gør hvad der skal til for det lykkedes også da elevatoren strejkede, de blev alt for mange timer og knoklede bare løs - kæmpe ros til dem alle 😃 Også... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SÅ godt! Al ros herfra. Fra 12. sal … i 30 g varme. Super professionelt. Alt pakket ind, intet itu og flinke, smilende unge mænd, som fik dagen til at gå som smurt. Stor anbefaling herfra.

Hervorragend

(1'517)

143 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Lasse og hans drenge kom til tiden, var skide søde og leverede et rigtig godt stykke arbejde. Både nedpakning og sleve flytningen spillede bare, og de gjorde alt med god humor og en venlig mine. Alt i alt var det en vanvittig god oplevelse og til væsentlig bedre pris end konkurrenterne, som vi havde undersøgt. Dem kan jeg kun anbefale.

16. Juli 2025

Stor anbefaling herfra!

VIKA-flyt stod for flytningen af mit indbo, herunder mit elskede, store Yamaha-klaver, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds.

Lasse og Christoffer var et virkelig solidt flytteteam. Udover at de var supereffektive, var de også virkelig flinke og passede rigtigt godt på alt mit indbo samt ikke mindst på gulve, vægge og lofter ved både fraflytnings- og tilflytningsstedet. Og så kom de til tiden, hvilket jeg tidligere har oplevet andre flyttefirmaer ikke har formået.

Flytningen af mit klaver, som jeg var meget spændt på og ikke mindst nervøs for, håndterede de på bedste vis.

Sidst men ikke mindst landede det på en aldeles fair pris.

Kort fortalt giver jeg mine varmeste anbefalinger til VIKA-flyt samt ikke mindst Lasse og Christoffer. Tak for hjælpen!

23. Juli 2025

Top 10 til Vika

Jeg vil gerne hermed give Vika og flyttebil 58 en fuld 5’er 🙌
Alle jeg har været i kontakt med på Vika, har været så fleksible, hjælpsomme og svare omgående på mails - virkeligt helt fantastiske 🙏🏼
Tak til Lasse, Gogge, Jimmie og Rasmus for jeres gode humør og 💪

8. Juli 2025

Fantastisk flytteoplevelse

Vi fik besøg af Patrick og Viktor, da vi skulle rykke fra lejlighed til rækkehus. De kom til tiden, var sindssygt effektive og super søde. De pakkede pænt vores store ting ind & alt blev fragtet fra a til b til UG! Kæmpe anbefaling herfra. Det var første gang vi brugte flyttefirmaet, og bestemt ikke sidste gang, hvis vi engang igen får brug for en flytning.

Tak for jer!

16. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed flytteoplevelse med Sommer og…

Super fed flytteoplevelse med Sommer og Peter fra VIKA flyt.
Super servicemindede flyttefolk, som i teamet havde fuldstændig tjek på, hvad det skulle i flyttevognen først og fremdeles.
Alt blev pakket ind i plastik, så møblerne ikke fik skadet.
6 timer tog flytningen- der var ikke mange pause undervejs og betalingen herfor var yderst rimelig.
Tak for en succesoplevelse 😉

7. Juli 2025

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Fik flyttet et klaver fra stor trailer til hus. To søde dygtige mænd kom til den aftalte tid og klarede opgaven perfekt.
Rigtig god service til rigtig god pris.

4. Juli 2025

Flyttemændene mødte til tiden

Flyttemændene mødte til tiden, var høflige og venlige og gik straks i gang med arbejdet. De fik hurtigt klaret opgaven., og alt forløb nemt.
Mange anbefalinger herfra.
Vh. Hanne

3. Juli 2025

Super oplevelse

Havde en super oplevelse med drengene Sommer og Søren 👍
Fik at vide de kom mellem kl 8-9, de ringede på kl 08:01 med kæmpe arbejdsgejst og smil på læben.
Hvis man kunne give dem 10/10 stjerner havde jeg gjort det!
Godt arbejde og vil 100% anbefale dem til de næste jeg høre skal bruge et flyttefirma
Tak for den gode oplevelse Drenge 👍
Mvh Pernille og Kenneth ham med 5 kasser tupperwear 😁

26. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vælg et andet firma for sikker transport af dine ting

Venlige flyttemænd giver en stjerne.
Men ellers er der tale om dårlig indpakning og sikring af ting til transporten.
Det værste er at de ikke vedkender de fejl de selv begår i forløbet. Hvis noget skades under transport siges der ikke noget. Det har de pligt til, om ikke andet grundet almindelig anstændighed og moral, det findes ikke her.
Du skal i øvrigt betale for den tid der bruges på at gennemgå tingene efter transporten og du bør sørge for at tænde alt elektronik op og gennemgå alt med mikroskop, igen fordi de er uærlige om skader de selv forårsager under transporten.

20. Juni 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Jeg bookede VIKA-flyt med kort varsel og Robert, som jeg bookede hos gjorde hvad han kunne for at få det hele til at passe med min tidsplan.
Jesper J og Kasper som stod for selve flytningen var super effektive og klarede flytningen lynhurtigt. Desuden var de søde og behagelige.
Det kunne ikke have været bedre.

16. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang vi betaler for en flytning…

Første gang vi betaler for en flytning – og det kunne ikke være gået meget bedre

Vi havde oprindeligt fat i et andet flyttefirma, men det hele virkede lidt løst i kanten. Så da vi en dag fandt en flyer fra Vika i postkassen, besluttede vi os for at tage kontakt – og det viste sig at være et godt valg.

Allerede fra første samtale var der styr på tingene: En fast pris, en klar aftale og en løsning med både nedpakning og flytning. Det gav en tryg start på processen.

Da flyttedagen kom, dukkede Lasse, Patrick og Gogge op – klar til kamp og med højt humør. Der havde været en mindre fejl i vurderingen af antallet af flyttekasser, men det blev hurtigt løst, da Lasse smuttede en tur på lageret. Kort efter var hele huset pakket ned – hurtigt, effektivt og med overskud.

Flytningen blev klaret på få timer, og hele vejen igennem var drengene både punktlige, professionelle, super flinke og serviceminded. Man følte sig i trygge hænder – og det betyder meget, når hele ens hjem er i kasser.

Alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi anbefaler Vika varmt videre.

13. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super søde og venlige flyttefolk

Super søde og venlige flyttefolk, professionelle og hurtige. Alle aftaler og tider overholdt. Passede godt på vores arvestykker og værdifulde møbler- har brugt dem før og vil gerne bruge igen.

30. Mai 2025

Effektiv og god service

Jeg fik leveret nye møbler til stuen. VIKA var yderst effektive og påpasselige, at hverken møbler eller omgivelserne blev ridsede. Basnan og Sommer (vogn 45) var søde og hjælpsomme.

27. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr