VIKA-flyt Bewertungen

1'517
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flinke effektive flyttefolk, godt organiseret. Alt blev pakket grundigt ind, og intet blev beskadiget undervejs. Vi tilkøbte flyttelift, da vi skulle flytte fra 5.&6. sal - og flytningen gik derfor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk flytning! Lasse, Sommer, Sahli og Claus i vogn 42 & 45 klarede flytningen fra hus til lejlighed til top karakterer - trods tunge løft (“lille” pengeskab), gik det hurtigt og smertefrit (fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flinke og meget fleksible flyttemænd! De gør hvad der skal til for det lykkedes også da elevatoren strejkede, de blev alt for mange timer og knoklede bare løs - kæmpe ros til dem alle 😃 Også... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SÅ godt! Al ros herfra. Fra 12. sal … i 30 g varme. Super professionelt. Alt pakket ind, intet itu og flinke, smilende unge mænd, som fik dagen til at gå som smurt. Stor anbefaling herfra.

Hervorragend

(1'517)

143 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super flyttemænd

Man skal lede længe efter at finde så søde, imødekomme, forstående, hjælpsomme og effektive flyttefolk. Det var en kæmpe hjælpe for seniorer at flytte et helt hus, vi er virkelig imponeret. De kan varmt anbefales, endnu engang tusind tak.

9. November 2025

En opgave blev overskuelig

Vi skulle have flyttet 12 kasser + billeder fra Shurgaard til et loftsrum på 6 sal uden elevator.

- Igen havde vi hjælp af Vika Flyt.
- Igen mødes vi med smil og gode gedigne håndtryk.
- Igen leveres et job hurtigt, effektivt veludført og professionelt.

Tak for endnu en uoverskuelig opgave der blev overskuelig.🙏🍀🙏

5. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super oplevelse og så en rigtig dårlig en

Jeg havde igår en super oplevelse med Vika - og primært deres udsendte Walter og Marcus (beklager hvis det er stavet forkert). De var meget omgængelige, super hurtigere og gjorde alt hvad de kunne for at det blev en behagelig oplevelse. Det er et af de mest stressende momenter i ens liv at skulle flytte, så det betyder utrolig meget at det bliver taget seriøst og ens ting bliver behandlet derefter. Tusind tak, kan varmt anbefale.

---

Jeg holder fast i at det var gode drenge og fin samtale med firmaet. Desværre påstår de at min montana reol blev beskadiget af mig selv - på trods af jeg selvfølgelig ikke flytter møbler når jeg har betalt et flyttefirma for det - og derfor kan jeg ikke få forsikring for det.

Og det selvom at jeg så bort fra at de bankede ind i to karme og rev fliger af maling + træet af.

Igen, søde gutter, rigtig dårlig efterbehandling og en følelse af at blive udnyttet for sygt. Super ærgeligt. Få alt på skrift inden.

3. November 2025

100000stjerner

10000stjerner!
Hvis jeg kunne give Hasan og Huseyin mere end 5 stjerne havde jeg gjort det, de var nemlig helt fænomenale.
Jeg har i dag haft tvillingerne Hasan og Huseyin til at flytte for mig. De kom på slaget og var lynhurtige, profesionelle, søde og meget opmærksomme på at passe på mine ting trods kompliceret flytning. Et stort tak skal det lyde til dem, jeg havde den bedste flytning i deres hænder.
Varmeste anbefaling.

1. November 2025

Virkelig godt flyttefirma!

Virkelig virkelig godt flyttefirma! Kæmpe anbefaling af Patrik og Lasse, som var mega effektive fra start til slut, super søde og håndterede alle vores ting meget professionelt! Derudover virkelig fornuftig pris og klart nogle vi vil benytte os af en anden gang, kæmpe anbefaling.

31. Oktober 2025

5 stjerner plus!

Vi har netop afsluttet en firma-flytning med VIKA-flyt. Det var den bedste oplevelse fra start til slut! Professionel håndtering fra kontorets side, hurtig levering af flyttekasser og tilbehør(flere gange), og alt i alt følte vi os i gode og sikre hænder.
På selve dagen levede flyttefolkene til fulde op til vores høje forventninger. Velforberedte, og med en fantastisk positiv attitude gik de til opgaven med fuld kraft, og selvom det trak ud til langt ud på aftenen var der god stemning hele vejen igennem.
De to "formænd", én på startadressen og én på slutadressen, havde hele tiden opgaven under fuld kontrol og styrede deres kollegaer med erfaren hånd.
Det var simpelthen en fornøjelse hvordan uventede udfordringer blev løst med et smil, og på intet tidspunkt var der "slinger i valsen" eller negative kommentarer grundet det sene sluttidspunkt. De var høflige og holdt hele tiden begge "pladser" rene og pæne trods travlhed med at få flyttet.
Jeg vil til enhver tid anbefale VIKA-flyt og give dem fuld plade på stjernerne.

28. Oktober 2025

God service ved bestilling

God service ved bestilling. Transparent.
Selve flytningen var god. Kompetente flyttefolk der var forsigtige med ikke at ødelægge tingene.
Så skat i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg kan anbefale Vika flyt

27. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ødelagte ting og dårlig service

Jeg kommer aldrig til at bruge VIKA-flyt igen.

Inden flytning bliver vi lovet at de sender 2 flyttemænd, som er uddannet i tungløft.
På dagen vi skal flytte, bliver vi ringet op, at de gerne vil sætte en ekstra flyttemand på, da flytningen dermed vil gå hurtigere.

ALT er totalt pakket og klar til at blive flyttet, de er 3 mand. Et utroligt langsomt tempo, en flyttebil de først pakker forkert og derfor må pakke om, kasser de vælter ned ad trapper, så alt falder ud og 3 mænd der absolut ikke er uddannet i tungløft, og på ingen måde kan håndtere vores klaver. Skader på klaver, mistede egendele og dårlig service efterfølgende - det er hvad vi har betalt 8050 kr. for.

Nu fastholder de, at de intet har gjort galt.

Elendigt firma.

1. September 2025

Igen en god oplevelse

Jeg har flere gange gjort brug af VikaFlyt og igen var det en super god oplevelse. Mathias og Silas kom præcis på slaget, flyttede mit indbo og var meget hyggelige at være sammen med. Igen en stor anbefaling herfra.

11. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang kan vi varmt anbefale VIKA…

Endnu engang kan vi varmt anbefale VIKA Flyt. Flytningen forløb helt problemfrit fra start til slut.
Sommer og Peter var både professionelle og meget forsigtige med vores ejendele, alt blev transporteret uden en skramme. Derudover var de i super godt humør og meget hjælpsomme.
Vi vil helt klart bruge VIKA Flyt igen og anbefaler dem gerne til andre.

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt og effekt til fornuftig pris

Professionelt, effektivt og super service til en fornuftig pris. Kan kun anbefale at bruge VIKA-flyt, der passer godt på dine møbler og hjælper med at få alt på plads i din nye bolig. Derfor 5 velfortjente stjerner.

3. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mathias og Sommer fortjener hver en…

Mathias og Sommer fortjener hver en stjerne og flere til.
2 fantastisk flyttemænd, der bare gav den gas, passede så fint på tingene og de gav ikke op på en meget lang og tung sofa.
Skal jeg på noget tidspunkt flytte igen, bliver det med de 2 gutter.

1. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i dag haft Patrick og Morten til…

Vi har i dag haft Patrick og Morten til at flytte for min mor.
De var rigtig hurtige og spredte god stemning mens de arbejdede.
Vi er meget glade deres hjælp. Kan varmt anbefales!
Godt arbejde vogn 43.

30. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr