En virksomhed der slår sig op på billig helsekost hvis man tilmelder sig et abonnement der giver 20% rabat. Man skal dog “bare” lige huske at afmelde sig igen, ellers bliver man trukket 89kr om... Mehr ansehen
Uanset hvad der skrives som svar til deres abn er det fup. Jeg så ejnheller dette skjulte beløb om de 89kr. Troede ellers dette fænomen var væk men tilsyneladende ikke? Sjovt nok virkede afmeldings fu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan ikke genkende alle klagerne over Viivaa. De beskriver klart og tydeligt, at første måned er gratis, hvorefter det koster 89 kr pr md at være medlem. Min oplevelse er gode varer til billige pri... Mehr ansehen
Kære Viivaa, WOW, min største kompliment. Jeg bestilte varer hos jer fredag formiddag og jeg har netop modtaget alle mine korrekt, flot og sikkert indpakkede varer her til morgen (lørdag) med... Mehr ansehen
Møgelhøj 8, 8520, Lystrup, Vereinigte Staaten
- 7199 0818
- kundeservice@viivaa.dk
- www.viivaa.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Godt udvalg, hurtig og korrekt levering, god service
Jeg købte diverse ingredienser til LCHF bagning og de havde alle ingredienserne i deres varesortiment. Det var let at finde på hjemmesiden og let at bestille. Jeg fik en mail med ordrebekræftelse og en mail når varerne blev sendt. Jeg vil helt sikkert købe hos Viivaa igen, og kan stærkt anbefale dem til andre. Hørte i øvrigt om Viivaa første gang da jeg læste Jane Faerber's bog om Low Carb High Fat.
Hurtig og tilfreds handel.
Har bare fungeret, varerne blev bestilt og hurtig levering lige ved døren.
Rabatkode kan afgøre om man køber
Jeg fik en rabatkode tilbage i slutningen af december 2013. På rabatkoden stod der at den gjaldt for én ordre og der stod ikke nogen udløbsdato.
I slut januar 2014 vil jeg så bestille og jeg får at vide, at rabatkoden er ugyldig. Det irriterede mig selvfølgelig, da jeg i lang tid havde ventet på at Viivaa skulle få kokosfibre på lager igen. Nu var chancen der endelig,men ak.
Jeg skriver en mail til Viivaa og efter to dage uden svar, ringer jeg til kundeservice.
Jeg får en pige i røret, og man kan straks fornemme, at hun absolut ikke gider at snakke med mig.
Da jeg forklarer hende om min rabatkode, bliver svaret koldt, at den er udløbet, da Vivaa er overtaget af dem og så udløber de gamle rabatkoder. Og sådan var det bare! Jeg sagde, jeg ønskede at klage og det mente hun, jeg skulle gøre til den forrige ejer, men hun kunne faktisk ikke deres email adresse!
Jeg forklarede at jeg som kunde, ikke kan se om Viivaa bliver overtaget af andre og at jeg derfor mente, at rabatkoden stadig var gyldig. Yderligere forklarede jeg hende, at der var jo noget der hed kundeservice, at hendes måde at snakke til mig, ikke kunne klassificeres som kundeservice.
Hun var da så sød at anerkende det og sagde, at hvis jeg skrev en mail, så vil jeg sikkert nok få min rabat.
Jeg ventede 1½ dag mere og tilsidst modtog jeg et svar på min mail, og jeg fik min rabat.
Jeg håber dog fremadrettet at Viivaa.dk vil tænke over deres måde at snakke med kunder på og samtidig besvare kundespørgsmål lidt hurtigere.

Fin og hurtig service
Fin og hurtig service, varerne levede op til forventningerne.
En helt ok handel med normal leveringstid
En ok nethandel med normal leveringstid
Købet gik fint igennem
Bortset fra lidt ventetid, var alt perfekt.
Hurtig levering , let at overskue.
fine vare med lang ventetid og kassen var i stykker
Varerne fejler ikke noget, men jeg måtte vente flere dage end det der stod på hjemmesiden.
Da varerne kom, var kassen tapet sammen af post Danmark

Langsom levering
Jeg har bestilt varer d.16/1. Jeg har endnu ikke modtaget en mail om at varerne er afsendt. Det er ikke godt nok i min optik og vil fremover handle et andet sted. Til gengæld er nyhedsbreve, fakturaer og anmodning om anmeldelse af net-shoppen kommet lynhurtigt. Alt hvad der kommer forretningen til gode men ikke kundens varer. Det virker altså ret utilfredsstillende.

Meget hurtig levering
Bestilling torsdag 12:37 - levering fredag - korrekt levering.
Absolut håbløst!
Jeg kan se på bedømmelserne herinde, at min oplevelse med Viivaa.dk ikke stemmer over ens med flertallet. Her er hvorfor.
Jeg bestilte et par måtter og noget HUSK tirsdag d. 7/1, med 1-3 dages leveringstid. Dags dato har jeg prøvet at ringe og skrive, men uden held. Telefonnummeret på forsiden (70990818) til deres kundeservice eksistere ikke. Skriver jeg en mail til kundeservice, får jeg en ticket, hvor jeg kan gå ind og se deres svar på min bruger på deres hjemmeside. Problemet ligger i, at jeg ikke havde oprettet en bruger, og derfor ikke kunne se svaret (hvis det kommer). Jeg handler meget på nettet og gider ikke oprette en bruger på enhver hjemmeside jeg køber fra, men her bliver jeg så tvunget til det. Uheldigvis er min ticket og min nyoprettede bruger ikke knyttet sammen, så jeg kan stadig ikke se et eventuelt svar.
Kort fortalt: Der er reserveret penge på min konto til varer, jeg ikke får og ikke kan få svar på om jeg kan få, og jeg kan ikke afbestille, da jeg ikke kan komme i kontakt med dem. Dette er sidste forsøg, inden jeg går i banken og bede dem om slette den reservation, der ligger til Viivaa.dk.
Det kan ikke undskyldes med, at der er kommet nye ejere. Ordren en blevet sendt elektronisk, så der burde være en alarmklokke der ringer hos dem, når en lovet dato bliver overskredet.
Et ekstra skår i skoen er, at de ikke opfylder e-mærkningen, når man kan købe vare uden en brugerkonto, men skal have én, for at få hjælp ved spørgsmål og reklamation.
Hvis der er nogen på den anden side, så er mit ordre nr.: WEB-7706
--------------------------SVAR--------------------------
Jeg har ikke modtaget en mail om at varen er blevet afsendt endnu, men jeg kan se på min netbank, at pengene er blevet trukket.
Med hensyn til telefon nr., så er 70990818 dét nr. i oplyser i en stor firkant til venstre på forsiden af jeres hjemmeside, hvor der står "kunderservice" henover. Jeg vil derfor mene, at i oplyser det forkert nr., hvis jeres nr. til jeres kundeservice er 71990818.
Jeg er dog glad for, at der er blevet taget hånd om sagen og at der er blevet ringet til mig (dog ikke besvaret pga. arbejde). Jeg smider derfor en ekstra stjerne på.

Antwort von Viivaa.dk
Fint forløb og næsten alle varer
Købte bl.a. en LCHF startpakke, men da en vare var udsolgt, blev den - af gode grunde - ikke sendt med og jeg fik en kreditnota.
Er noget irriteret over at den ikke bare bliver sendt når den kommer på lager.
Jeg kan jo ikke lige smutte op i netto, kvickly, føtex eller lign. og købe varen. Da man stort set ikke kan købe nogle af disse specielle varer i alm. dagligvarebutikker.
Så det jeg sparede ved at købe startpakken, "sparede" jeg så ikke alligevel, da jeg allerede havde nogle af de andre varer som de havde på lager.
Jeg købte for over 1000 kr, så det er ikke fordi jeg "bare skulle have rabat" på en startpakke til ca. 450 kr.
Ellers OK ;o)

Helt tilfreds
Syntes det var en fornøjelse at handle der
Godt
Nem og overskuelig webshop. Synes leveringstiden kunne være bedre...
Super kundeservice....
Viivaa har et fornuftigt varesortiment med fornuftige priser.
Det er dejligt at få leveret lige til døren - indenfor få dage.
Ved henvendelse omkring fejllevering - blev fejlen rettet øjeblikkelig via refundering af penge - direkte til min konto.
Jeg skal helt sikkert handle der igen.
Charlotte Søndergaard.
Upåklageligt
Levering dagen efter bestilling. Super!
Hurtigere kan det næppe gøres...
Tvivlsom levering
Jeg bestilte 2 produkter via Jeres hjemmeside. Jég fik besked om at det ene produkt ikke var pa lager, men at det andet produkt var blevet afsendt. Jeg belv ikke spurgt om jeg ønskede dette produkt nu da det ene ikke var pa lager. Dette betyder at jeg har betaler dobbel fragt og at produktet jeg har modtaget nu er vasenlig dyrer end hvad jeg kunne have købt det for i en almindelig forretning.
Lidt skuffende
Mvh
Stig

God hjælp.
Fik god hjælp til at få fat i en ekstra julegave i sidste øjeblik
Fantastisk service & handel :-D
Virkelig skøn service, hurtig levering & de bedste anbefalinger herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.