Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En virksomhed der slår sig op på billig helsekost hvis man tilmelder sig et abonnement der giver 20% rabat. Man skal dog “bare” lige huske at afmelde sig igen, ellers bliver man trukket 89kr om... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uanset hvad der skrives som svar til deres abn er det fup. Jeg så ejnheller dette skjulte beløb om de 89kr. Troede ellers dette fænomen var væk men tilsyneladende ikke? Sjovt nok virkede afmeldings fu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan ikke genkende alle klagerne over Viivaa. De beskriver klart og tydeligt, at første måned er gratis, hvorefter det koster 89 kr pr md at være medlem. Min oplevelse er gode varer til billige pri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Viivaa, WOW, min største kompliment. Jeg bestilte varer hos jer fredag formiddag og jeg har netop modtaget alle mine korrekt, flot og sikkert indpakkede varer her til morgen (lørdag) med... Mehr ansehen

3.2

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Svindel og humbug

Svindel og humbug
Frarådes på det kraftigste.
Skjult abonnement på 89,- kr. om mdr.
Anmeldt til forbrugerombudsmanden

13. Februar 2019

Hej Henrik

Jeg er ked af, at du har været tilmeldt et abonnement, som du tilsyneladende ikke har gjort brug af. Det er netop meningen med abonnementet, at det skal bruges til at købe produkter til fordelagtige priser. Medlemsskabet bliver lagt på ordresedlen under bestillingen og er gratis den første måned. Herefter koster det 89,- om måneden, hvis man ikke melder sig ud. Abonnementet er således et "produkt", du aktivt tilvælger under købet. Abonnementet er altså ikke forsøgt skjult, da det fremgår som et produkt på ordresedlen.

abonnement ved køb

Jeg føler mig i den grad snydt ved, at købet er betinget af et abonnement, hvilket ikke fremstod tydeligt ved købet.

11. Februar 2019

Hej Birgitte

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig købsoplevelse hos os. Det lader til, at du ved et køb har tilmeldt dig et abonnement, hvor du kan købe vores varer til fordelagtige priser. Det er et abonnement, der fremgår klart og tydeligt ved bestillingen, da det står registreret som en vare på selve ordren. Men jeg formoder, det ikke er et medlemsskab, du benytter dig af. Derfor vil jeg anbefale dig at kontakte vores kunderservice hurtigst muligt, så vi kan få opsagt abonnementet.

Vi oplyser om medlemskabet følgende steder:
Forsiden

Produktsiden

I indkøbskurven

I vores betingelser – som du finder lige her: http://www.viivaa.dk/forretningsbetingelser/

Vi prøver at gøre det så tydeligt som muligt og prøver bestemt ikke at skjule vores medlemskab.

dårlig service

Jeg har ligeledes fået et medlemskab som jeg absolut ikke har bedt om. Jeg melder dem til politiet og forbrugerrådet. Dog står der på mine hævninger DK FIRTAL WEB A/S hvilket jeg intet kender til

31. Januar 2019

Hej Hanne

Jeg er ked af, at du har været tilmeldt et abonnement, som du ikke har gjort brug af. Medlemsskabet bliver lagt på ordresedlen under bestilling og er gratis den første måned. Herefter koster det 89,- om måneden, hvis man ikke melder sig ud. Såfremt du ikke allerede har gjort det, vil jeg bede dig tage kontakt til vores kundeservice, så vi kan få abonnementet opsagt. Vi kan tilmed sende dig fakturaen, hvorpå abonnementet er godkendt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Total dårlig oplevelse

Total dårlig oplevelse. Jeg har købt 1 produkt en gang, og er herefter blevet opkrævet 89 kr om måneden i abonnement lige siden. Abonnementet var åbenbart "et automatisk gratis produkt i indkøbskurven" som jeg fik overset. Jeg har INTET hørt siden fra virksomheden. Jeg kan se på denne side, at mange andre har samme oplevelse som mig.

20. Dezember 2018

Hej Lotte

Jeg er ked af at høre, du har haft et medlemsskab, som du ikke har benyttet optimalt. Meningen med medlemsskabet er netop, at man skal bruge det til at købe produkter til fordelagtige priser. Man melder sig ind ved netop at lægge abonnementet i kurven, hvorefter man får sin ordre til en væsentlig anderledes pris end ellers. Herefter skal man selv sørge for, at melde sig ud, såfremt man ikke ønsker medlemsskabet skal fortsætte. Det er naturligvis beklageligt, at du ikke har fået meldt dig ud, når du ikke har gjort brug af det efterfølgende. Men medlemsskabet fremgår af ordren såvel som de andre varer, så det er ikke forsøgt skjult på nogen måde. Jeg formoder, dit abonnement er opsagt, ellers vil jeg bede dig kontakte vores kundeservice, så skal de naturligvis sørge for, det bliver gjort.

Rigtig glædelig jul!

Uden min accept har I opkrævet 89 kr

Uden min accept har I opkrævet 89 kr. hver måned og har gjort det i flere måneder! Har ikke accpeteret dette abonnement. Det har ihvertfald været skjult så godt, at ikke kun jeg, men ganske mange andre føler sig bondefanget!!!

Og så eksisterer jeres telefonnummer ikke, så man kan ikke kontakte jer...

20. Dezember 2018

Hej Marie

Jeg er ked af, at du har haft et medlemsskab, som du ikke lader til at have gjort brug af. Det er selvfølgelig en kedelig situation at have betalt til noget, som man ikke har fået fuldt udbytte af. Det skal siges, at abonnementet er en mulighed, der tilbydes for at kunne købe til de fordelagtige priser. Det fremgår som en vare på selve ordren, så det er ikke forsøgt skjult på nogen måde. Såfremt du ikke allerede har haft kontakt til vores kundeservice, vil jeg bede dig om at kontakte dem. De kan være behjælpelige med at fremsende ordren, hvoraf indmeldelsen fremgår samt opsigelse af abonnementet. Vores telefonnummer er skiftet for nylig, da vi har fået nyt kommunikationssystem. Hjemmesiden er opdateret med det nye telefonnummer.

Rigtig glædelig jul!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været medlem i et år og jeg er…

Jeg har været medlem i et år og jeg er meget tilfreds. Jeg har sparet en del penge på mine helse varer i forhold til før mit medlemskab.
I leverer altid med gratis porto uanset hvor lidt man bestiller og I giver 20 % ekstra på alle varer. I svarer hurtigt på mail og tlf.
Nogle gange har jeg bestilt i weekenden og fået mine varer med dao om mandagen. Dét er fedt!
Det eneste jeg savner er endnu flere varer så jeg kan lægge alle mine køb hos jer, og så savner jeg en mail når en af de varer jeg har bestilt er i restordre. Det kunne være rart at kunne tage stilling til om jeg vil vente på den vare eller annullere den vare og få tilsendt resten af ordren.

16. Dezember 2018

Hurtig levering. Ca 2 dage
Men dårligt at tage 89 kr for at få de 20 %, og så fortsætte med at trække dem hver måned! Havde været meget billigere at købe på Apoteket eller i en almimdelig Helsekost forretning til fuld pris!!

30. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte noget idag hos viivaa.

Bestilte noget idag hos viivaa.
Fik bestilt noget ved en fejl men skrev til dem om de ikke kunne slette den varer.
På deres hjemmeside står der at man kan fortryde et køb hvis man skriver før kl 14 samme dag. Jeg skrev 13:48. Ca 10 min efter jeg havde bestilt.
Ringer så til dem 14:30 for at sikre mig at de sletter det. Men det kan de åbenbart ikke for nu er de igang med at pakke ordren.
Så de skriver en ting men mener noget andet.
Elendig service.
Hvor svært kan det være at tage en ting op af pakken eller vente med at sende den. Evt sige til kunden at det er deres fejl så det skal man da ikke betale for

23. November 2018

bonde fangeri

opdager pludseligt at firtalweb har trukket 89 kr hver måned siden 3/11 2016 = 2000kr ved virkelig ikke hvordan jeg er blevet fanget i det.

Svar fra Viivaa: jeg har købt en mascara til 139 kr. og åbenbart bundet mig for medlemskab, 89 kr x 23 mdr = 2186 kr incl. de 139 kr. = Ekstrem dyr mascara.DET VAR IKKE ET TYDELIGT MEDLEMSKAB SOM DE NU PÅSTÅR!

BONDEFANGERI! SVINERI! TYVERI! SVINDLER!

5. November 2018

Hej Trine

Svindel!!!

Svindel!!!! Hold dig langt væk fra dem.

ALLE føler sig snydt, fordi de BLIVER snydt, og Viivaa har ingen som helst ønske om at ændre deres taktik. Kunderne snydes bevidst.

Læs de mange anmeldelser her, og de latterlige svar fra Viivaa, så ved du alt hvad du skal vide om svindlerne hos Viivaa.

6. Juli 2018

Bondefangeri

Man skal dog “bare” lige huske at afmelde sig igen, ellers bliver man trukket 89kr om måneden.

Jeg nåede dog “heldigvis” kun at blive trukket i seks måneder før jeg opdagede abonnementet.

Dejlig gennemsigtig måde at drive virksomhed på. Føj.

30. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et skoleeksempel i snyd og bedrag

Firtal Web Aps som ejer følgende hjemmesider:
Helsebixen, Incover, Made4men og Viivaa. fire sider som jeg næppe vil handle fra/med igen.

Som omtalt af andre her på siden, tager Viivaa et skjult "medlems abonnement" på 89 Kr. om måneden. JA SKJULT. Jeg er godt klar over at frøken Cand. Mag. i snyd-og-bedrag fra Viivaa marketing har en anden opfattelse, men de 2 stjerner (**) her på siden taler sit eget sprog. Og apropos sprog. Når man så har fundet ud af, at man er medlem (læs: blevet snydt) og ønsker at udmelde sig, bliver man mødt af følgende tekst:

Sådan afmelder du
Ganske simpelt trykker du på i chekbox nedenfor og trykker. Gem derefter er du afmeldt

Annuller afmeldelse
[ ] Annuller afmeldelse

[Gem]

???? Nej den ovenstående tekst giver ingen mening.

Og lad mig afslutte med at citere hvad en anden kunde har skrevet om udmeldelses proceduren.

"Det virker konstrueret 100% til at snyde kunderne... og hvis det ikke
er hensigten er det noget virksomheden skal rette PROMPTE...."

-Det har virksomheden så haft en måned til at rette op på, og intet er sket.

21. Mai 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold nu op jeg føler mig SNYDT

Hold nu op jeg føler mig SNYDT, taget i bagen, godt gammeldaws Fuppet!! Jeg købte for 20 måneder siden noget rødkløver te på hjemmesiden viivaa.dk.
Nu viser det sig så at jeg åbenbart ved betaling har accepteret et medlemskab, hvor jeg månedlig skal betale 89kr.
Det har jeg overhovedet ikke bidt mærke i på købsdagen.
Vi bemærkede på netbank at et beløb på 89 var trukket, og undrede os meget.
Vi fik fundet frem til at det var denne hjemmeside, betalingerne gik til.
Jeg fik logget ind, og kan se at jeg i 20 måneder har betalt dette beløb. (Jeg har aldrig købt andet end rødkløver teen) Det burde vi naturligvis have studset over noget før, men med fælleskonto er 89 kr jo ikke et bemærkelsesværdigt beløb.
Under FAQ skriver Viivaa.dk godt nok at de gør opmærksom på medlemskabet mange steder, og at de bestemt ikke er ude på at snyde folk 🤔
Men så finder jeg det bare mærkeligt at jeg i min historik har “ordre” liggende på de mange medlems betalinger! Bør man ikke modtage en ordrebekræftigelse så??
Tag jer i agt hvis i handler/har handlet hos Viivaa.dk
Jeg ønsker at få mine spildte penge tilbage!

7. Mai 2018

Elendig gennemsigtighed...

Elendig gennemsigtighed...

Opdagede ikke jeg var tilmeldt medlemskab før jeg undersøgte
mine løbende betalinger... var ikke gjort tydeligt ved det oprindelige
køb...

Når jeg så endelig fandt ud af hvad det var og fik logget ind på min konto og vil afmelde så fungerer det som nedenstående:

"Hvad sker der når jeg annullere?
Her kan du annullere dit abonnement. Når du har annulleret har du stadig mulighed for at købe på Viivaa indtil abonnementet udløber. Der vil dog ikke blive hævet flere gange på dit kort. Efter afmelding kan du ikke få et gratis prøve medlemskab de næste 6 måneder.
Sådan afmelder du
Ganske simpelt trykker du på i checkbox nedenfor og trykker. Gem derefter er du afmeldt.
Annullér afmeldelse
[_]
Annullér afmeldelse
[Gem]
"
Annullér afmeldelse... betyder at man ikke vil afmelde sig - og altså fortsat betale... men man skal klikke i den boks for så at komme videre... hvorefter den så skriver "Du er successfuldt blevet annuleret fra afmeldelsen. Du er aktiv abonnent igen"...

Derfra får man så et vindue hvor man kan klikke:

"Administrér abonnement

Afmeld abonnement
[_]"

og så får man teksten: "Du er successfuldt afmeldt abonnementet".

Det virker konstrueret 100% til at snyde kunderne... og hvis det ikke
er hensigten er det noget virksomheden skal rette PROMPTE....

21. April 2018

Hejsa Rasmus
Først og fremmest vil vi gerne beklage din dårlige oplevelse med Viivaa.dk.

Viivaa er som skrevet en medlemsklub, hvor du skal være medlem for at handle. De produkter du har købt vil du bemærke at prisen er langt under markedspris. Medlemskabet hos Viivaa gør det nemlig muligt for dig som forbruger at købe produkterne til tæt på indkøbspris. Du sparer altid min. 40% og ofte helt op til 70%

Så du skal ikke handle meget hos os før de 89 kr. om måneden er tjent hjem. Tager du blot 1-2 kosttilskud om måneden, så kan det hurtigt blive dyrt. Med Viivaa.dk kan du ofte skære over 50% af denne udgift.

Når du handler på en webshop skal du selv klikke af, at du accepterer betingelserne. Vi beklager selvfølgelig hvis du
ikke har fået læst betingelserne ordenligt og føler dig snydt.

Vi oplyser om medlemskabet følgende steder:
Forsiden

Produktsiden

I indkøbskurven

Vi beklager selvfølgelig, hvis du oplever, at gennemsigtigheden i forhold til håndtering af medlemsskab og afmelding ikke er i orden, og det vil vil tage til efterretning.

Mange hilsener

Max bondefangeri

Jeg kan KUN give andre anmeldelse fuldstændig ret i, at det er ren bondefangeri.

Som så mange andre er jeg faldet i deres fælde og ikke været opmærksom på, jeg er blevet trukket 89 kr om måneden i abonnement.

Og så som argument siger "kundeservice", at det er det samme som at købe et abonnement hos Netflix- forskellen er bare at her får du noget for pengene og som man VÉD man har bestilt.

Det gør man ikke her, hvis man ikke er vidende omkring at man har sagt JA til et abonnement. Og det er de selvfølgelig klar over, og smadder "smart". At de siger de gør hvad de kan for at gøre opmærksom på det, ?NOT.
Havde de været sikker på at kunder blev gjort opmærksom på det, så havde de været service mindede og så gøre opmærksom på det med STORE BOGSTAVER, så havde så mange ikke faldet i denne udtænkte gebyrfælde.
Bondefangeri,- PAS PÅ DERUDE!

Og så lige tilføjelsen EFTER svar fra Viiva.dk......... hvor er det, det fremgår KLART OG TYDELIGT ? Lad nu være med at være uærlige over for jer selv - helt ærligt.
Det står langt nede i jeres betingelser, at det koster 89 pr. mdr. Havde dette fremgået på front-page, så havde I jo langt færre kunder - og det ved i - det er SÅ SMÅRT - syntes I !!! IGEN - bonderfangeri - BUM !

10. März 2018

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse. Jeg skal først og fremmest beklage, at du har haft denne dårlige oplevelse med os.

Vi har virkelig forsøgt at gøre så meget opmærksom på dette abonnement som muligt, da du handlede hos os. Det har naturligvis også stået i vores betingelser, som man krydser af at man har læst og forstået.

Dette abonnement giver dig muligheden for at handle produkterne til en billigere pris, end andre steder, og det er det du får for de 89 kroner om måneden.

Jeg kan kun endnu engang beklage den dårlige oplevese.

Viivaa.dk bondefanger deres kunder

Har engang i 2016 handlet med firmaet, og var ligesom andre anmeldere, ikke opmærksom på at jeg var tilmeldt et abonnement som de så trækker 89,- om mdr.
Det er er bondefangeri af værste skuffe og jeg kan på det kraftigste advare om at handle med dem, overhovedet.
Desværre er jeg nødt til at give en stjerne for at få lov at anmelde.

13. Januar 2018

Hejsa,

Vi her hos viivaa.dk har på ingen måde været ude på at snyde dig med dette abonnement hos os.

Ved din bestiling har det fremgået klart og tydeligt på alle de sider du har mødt, samt i de betingelser, som du til sidst krydser af at du har læst og accepteret.

Vi har derfor ikke kunnet gøre det tydeligere på nogen måde, at dette abonnement er en betingelse for handel.

Jeg beklager at du føler det som bondefangeri, men det er naturligvis ikke hensigten med det. Det skal betragtes som en service, så man kan købe produkterne til billige penge.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Viivaa.dk - Tvunget medlemskab man "næsten" ikke kan afmelde.

Alt startede godt. Nem og god hjemmeside. Billige og gode produkter. Leveringen var superb.
At man så, ved køb, tvinges til at melde sig ind i deres klub med månedlige omkostninger (1. måned gratis)... Det er hvad det er - man kan jo bare melde sig ud igen ... Troede jeg.
For der slet ikke nogen udmeldelses"knap".

Jeg tog mailkontakt til kundeservice som skrev en laaang besked uden at svare på mit spørgsmål.

Redigeret*
Efter telefonisk kontakt blev jeg hjulpet af venlig kundeservice som afmeldte mig fra dd. Dog stadig ikke muligt at gøre det selv. Alt i alt en acceptabel oplevelse. Dog liiiige lovlig meget kamp for at udmelde sig igen.

16. Dezember 2017

Hej Sune,

Tak for din anmeldelse af os.

Vi er kede af, at der har været så meget bøvl med at blive meldt ud igen, når det er det du ønsker.

Jeg er dog glad for at høre, at du har fået hjælp i vores kunderservice.

Du må sige til, hvis der er mere vi kan gøre for dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leverings tiden er for lang.

Leverings tiden er for lang.

Jeg er meget skuffet over, at jeg stadigvæk ikke har modtaget mine vare.
Jeg ringede ind til jer og fik min ordre ændret, da det mandelmel jeg havde bestilt, først ville være på lager langt ind i november måned, pr. telefon oplyser jeg, at jeg står og mangler nogle af de vare jeg har bestilt, og spørger ind til om det hele så først bliver sendt når mandelmelet er på lager, hvilket I bekræfter, og jeg beder jer derfor om at slette det, men mine vare kommer stadigvæk ikke.
Derefter har og kan jeg læse at nu mangler der Yancon sirup og at I forventer at kunne sende min ordre den 25. oktober, hvilket jo er overskredet. Jeg har måtte købe nødder i supermarkeder 2 gange fordi jeg er løbet tør for dem, mens jeg venter på at I sender dem og har også måtte give fuld pris for mandelmel hos Matas.

Jeg syntes det er for dårligt, at I ikke kan sende de vare I har på lager og derefter vederlagsfrit eftersende de resterende varer, når I atter har dem på lager.
Dette formår langt de fleste netbutikker, og hos jer betaler man endda for at være medlem.

Det er ikke første gang at jeg har ventet længe på mine vare, og jeg overvejer efterhånden at droppe mit medlemsskab og at handle andre steder.
Fordelen med lavere priser holder jo ikke, når jeg både betaler for det i medlemsskab samt skal ud og supplerer i almindelige butikker.

Hilsen Bente

3. November 2017

Hej Bente,

Vi er frygtelig kede af, at leveringen af din ordre er blevet så problematisk. Det er selvføglelig aldrig meningen. Jeg kan desværre ikke se din konkrete sag lige her.

Det er bestemt ikke fordi, at vi ikke vil dele forsendelsen op som du nævner - vores system kan blot ikke, og derfor er det ikke en mulighed.

Vi arbejder på at det kan blive sådan, da det ville løse mange problemer.

Jeg beklager endnu engang.

Viivaa.dk

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr