Bluff
Det ringer, jag svarar. Personen i luren säger något i stil med "jag hör dig dåligt, jag ringer tillbaka". Sedan går det någon dag och så ringer det från ett liknande nummer fast andra sista siffror, där personen säger samma sak.
Viasales är ett oseriöst företag som är en grupp av lallare bara, dem skitsnackar mycket. Det dags för dessa att ta det lugnt med att sniffa kola🤥❄️
Jag tycker Viasales är den sämsta bolaget du kan jobba för. Dom använder framför allt ungdomar och lurar in dom att man kan tjäna hur bra som helst, dom locker folk genom att ber sin anställda-kvinnor att dom ska klä sig sexigt, även så blåser dom dig på din lön tar bort några tusen kronor och tror man kommer inte märka det. Trust me ni vill inte jobba för dessa människor och om ni gör se till att du läser allt som du skriver på så du vet dina rättigheter.
VD är obehaglig. Hotar sin personal. Lönen halveras ifall man blir sjuk en dag i månaden
Trevligt bemötande och upplevdes serviceminded. Verkade vara från Telia, vilket tyvärr gav lite trovärdighet. Men dessvärre inte helt öppen med vad tjänsten innebar, mörkade vissa delar. Inte att lita på.
Scamming employees as well as customers. Don’t have anything to do with this company or you will regret it!
Vidrig beteende, kvinnor ska klä sig sexigt för locka yngre män.
De är riktar in sig på äldre med aggressive telefon försäljning och lurar de som är anställda på tid och pengar.
Jag rekommenderar att gå in på facket för att skydda er. Verkar som det är en ny generation av bluffmakare. Att vara arbetslös verkar vara vettigare än att jobba här.
Man vet att det är kvalitét när recensionerna är fyllda med 5* från deras egna anställda, men resterande är 1* från privatpersoner som haft att göra med företaget.
Visst boostar det betyget från ~1.5* men det ser knappast snyggare ut att ha ett gäng analfabeter skriva recensioner om företaget de jobbar på, inte riktigt så det är tänkt.
Ringer mig som bara den, ibland svarar jag och låter tiden gå. Det känns skönt att veta att Viasales förlorar pengar för min dyrbara tid. Tack Viasales för många goda skratt!
Mycket bs lita aldrig på de jag har jobbat där innan du ljuger för sina kunder 👎
Anybody using these clowns for marketing is making a mistake. They ignore the NIX register, even if you fill in the form on their webpage telling then NOT to call, they keep on effing calling.
Ringer minst en gång/dag, med olika nummer. Otroligt irriterande! Jag har ingenting med företaget att göra. Sluta med detta ofog!
Sämsta företaget att jobba för. Cheferna har för mycket luft. Minsta lilla grej du får sparken och avdrag på lönen. Jag fick mitt lön 2 veckor försent på det hela. Fick mycket mindre än vad jag skulle få. Jätte dålig boende om du ska börja fält försäljning.
Sök jobb på ica istället så har du åtminstone bättre villkor och ett fast lön som du vet att DU kommer få.
Ett av dom bästa jobben jag har haft, riktigt kul och mycket lärorikt.
Ogillar när säljare ringer och inte talar om vart de ringer ifrån. De vill att det ska låta som att de ringer från det bolag man är kund hos men det är inte så.
Sämsta skitföretaget, ringer upp och säljer telefonabonnemang, men lämnar endast 2 veckor ångerrätt istället för 30 dagar som alla andra företag, hur nu detta ens kan vara tillåtet, om något borde det vara åt andra hållet då det gäller telefonförsäljning. Har själv varit upptagen den tiden då mitt schema har varit fullbelagt, så hann inte höra av mig inom deras 2 veckors ram. Så nu sitter man pålurad ett abonnemang av dom här skummraskarna.
Blev grundlurad. Trodde att de ringde från Telia. Och erbjöd ett förlängning av mitt tv abonnemang. Men det var ett helt nytt abonnemang.
Blåst på 2500 kr
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.