Parathed, positivitet og suveræn indsigt. En hel families skabertrang er blevet hjulpet på vej, igennem mange år af Vexa. Uden dem var mange nye jobs gået tabt og grøn omstilling forsvundet ud i glems... Mehr ansehen
Vi har været yderst tilfredse med arbejdet og behandlingen. Opgaven er hele vejen igennem blevet behandlet seriøst og professionelt. Alle aftaler og tidsfrister er overholdt til punkt og prikke... Mehr ansehen
Jeg har haft fornøjelsen af at gøre forretninger med Vexa siden 2012, og har hele vejen igennem følt mig rigtig godt behandlet. Mit engagement med Vexa relaterer sig til mine virksomheder,... Mehr ansehen
Professionel og hurtig service! Vi anmodede om et lånetilbud lige før weekend og fik allerede dagen efter et tilbud. Vi endte dog med at gå anden vej ifht lån. Der var klar og tydelig kommunikation o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Vexa - din betroede partner inden for finansiering af fast ejendom og attraktive investeringer i ejendomslån. Vi er en dansk ejet virksomhed, der opererer uafhængigt af kapitalinteresser og dedikerer os til at levere følgende: - Fordelagtig finansiering af fast ejendom. Attraktive investeringer i ejendomslån. Med stor kompetence inden for ejendomsmarkedet fokuserer vi på finansiering af fast ejendom samt handel og formidling af ejendomslån til både privat- og erhvervskunder. For vores investorer tilbyder vi en samlet pakke, der omfatter en eksisterende portefølje af ejendomslån, fuld administrationsaftale, bankopbevaring af ejendomslåneporteføljen, funding hos stærke danske banker og naturligvis hele vores ekspertise inden for ejendomsfinansiering. Uanset om du er kunde eller investor hos Vexa, kan du forvente ordentlig, ansvarlig og professionel sagsbehandling. Vi værdsætter højt vores kompetence og professionalisme i forretningsdrift, samtidig med at vi lægger vægt på at være nærværende og ordentlige over for hinanden, kunder og samarbejdspartnere. Vexa - hvor nærvær og ekspertise mødes for at opfylde dine behov inden for ejendomsfinansiering. Lær mere om vores porteføljeinvestering og oplev den Vexa-difference.
Kompagnistræde 2, 8800, Viborg, Dänemark
- mail@vexa.dk
- www.vexa.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fantastisk hjælp til køb af sommerhus!
Jeg kan kun give Vexa mine varmeste anbefalinger!
Da min egen bank afviste at hjælpe mig med finansiering til mit drømmesommerhus, trådte Vexa til og gjorde en verden til forskel. Deres team guidede mig gennem hele processen med imponerende ekspertise og en dyb forståelse for min økonomiske situation. Rådgivningen var både klar, præcis og skræddersyet til mine behov, hvilket gav mig en enorm tryghed undervejs. Fra start til slut følte jeg mig i de bedste hænder. Tak for en professionel, personlig og løsningsorienteret service – uden jer var drømmen ikke blevet til virkelighed!
En god samarbejdspartner igennem mange…
En god samarbejdspartner igennem mange år, som har kunne hjælpe boligkøbere når banken har svigtet med finansiering.
Om det er kortvarig finansiering inden egen bolig er solgt, eller blot finansiering af en bolig som falder uden for bankens kasser - så er Vexa hurtig og klar i spyttet om kundens lånemuligheder.
Stor ros for hastighed.
Ovenud tilfreds.
Som kunde har vi været ovenud tilfreds, med behandlingen af vores sag. I har været venlig / imødekommende. Forstående og til at tale med, samt haft en hurtig positiv behandlingstid. Anbefalinger herfra:
Gode partnere gennem over 10 år
Mit engagement med Vexa relaterer sig til mine virksomheder, der spænder bredt.
Jeg har altid følt at man lyttede med åbent sind på de forskellige ting der er blevet behandlet gennem tiden, og at de har været gode rådgivere, både når alt bare kørte på højtryk i mine forretninger, og når f.eks. Corona perioden pressede forretningerne mere.
Jeg ser frem til et fortsat godt og gerne udvidet engagement med Vexa, og kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger.
Chancen Holding ApS
Mehmet Faruk Özel
Hjertlige rådgivning holde jer langt væk fra Vexa
Hjertlige rådgivning, holde jer langt langt væk fra Vexa, de jagte folk som de for nej fra deres bank, så kommer Vexa med deres monster lysning hvor deres renter er 3 dobbelt en realkredit og en dårligst kurs på over 105%, og problem er at Vexa er fuldstændig ligeglad med folke og deres økonomi, det vil har kun jeres penge penge penge

Godt samarbejde
Rigtig glad for mit samarbejde med Vexa. De var hurtige til at hjælpe, altid til rådighed og behjælpelige til at navigere i det hele. Stor anbefaling herfra.
Søren er kæmpe hjælpesom og han gav mig…
Søren er kæmpe hjælpesom og han gav mig flere råd som fører til at jeg køpe første hus, Vexa er en rigtig valg til at låne penge for at købe en bolig 👍🏼
Altid hurtig og professionel respons
Altid hurtig og professionel respons, holder hvad de lover
I highly recommend Vexa due to the…
I highly recommend Vexa due to the great and personal customer service I received. The speed of the whole procedure stands out. The understanding, communication and the whole procedure is overall fantastic. I will for sure be doing more business opportunities with Vexa.
I had gotten myself into sudden tax related issues, and due to me misunderstanding some important details, these issues went to Gældstyrelsen. Which I needed to be resolve fast as possible. Vexa went through my case and helped me resolve the whole issue, which was finished 4 days after I contacted them. Many thanks to Tabine for her outstanding service and communication.
Meget tilfreds
Vi har haft en godt oplevelse med dem. Meget god til at behandle sagen og meget hjælpsom .
Kan godt anbefales 💪
Venlig og hjælpsom fra start til slut
Helt igennem god oplevelse at samarbejde med Vexa. Vi har fået den fineste hjælp fra start og med hurtig ekspedition hele vejen.
Vexa gjorde det muligt for os at købe…
Vexa gjorde det muligt for os at købe hus! Vi har levet vores liv baglæns med børn og uddannelse samtidig, hvilket resulterede i SU-gæld. Det er ikke nemt at være førstegangskøbere i banken med dette. Vi havde næsten mistet håbet, men Vexa gjorde det muligt. Begge vores jobs har god indtjening, og da vi følte, at huslejen blev for dyr (over 11.000 kroner om måneden), så vi mente, at pengene ville være bedre brugt på et hus. Vexa forstod vores situation og kunne se mulighederne sammen med os. Tak for den gode vejledning, rådgivning, besvarelse af mange spørgsmål og hurtige ekspeditionstid. En særlig stor ros til Tabine og Søren!
Super service og meget hjælpsom
I forbindelse med vores lånesag har vi…
I forbindelse med vores lånesag har vi oplevet en meget god, professionel og hurtig service. Vi opleverede forståelse og hjælpsomhed - og en lydhørhed omkring vores spørgsmål, det har givet os tryghed :)
Varme anbefalinger herfra :)
Super oplevelse
Ærlig rådgivning, seriøs sagsbehandling og effektiv udførelse. Hurtig tilbagemeldinger og løbende informationer. Tager sig tid til en snak eller forklaring hvis der er noget man enten ikke forstår eller er i tvivl om.
Har været meget tilfreds med Vexa
Vi har været meget tilfreds med Vexa. Anbefales.
Verdensklasse hjælp af VEXA
Det er virkelig en fornøjelse med den kompetente vejledning og hjælp vi har modtaget af VEXA.
Vores 14 års kamp med økonomi og bank, er blevet løst over 2 omgange, som nu gør vi er 100% klar til et nyt liv i en bank.
Tisind tak for hjælpen indtil videre.
Hold jer langt væk fra Vexa
Hold jer langt væk fra Vexa og især direktøren og hans måde at behandle sine kunder på. Han forhøjer renten som det passer ham, og man betaler en bitte del af sin gæld af, alt går til renter.
Desuden truer han med at lånet opsiges hvis man ikke indfrier lånet efter man har spurgt efter et indfrielsestilbud

PAS PÅ🤬🤬
Jeg kan læse de postive anmeldelser, og tænker godt for jer, for jeg har oplevet Vexa på den værste vis, bare fordi vores bank spurgte efter et indfrielsestilbud. Vexa/Direktøren Jesper fortjener ikke en eneste stjerne pga. hvordan han behandlede os på, selvom vi ALDRIG havde misligholdt vores lån hos dem.
For det første forhøjer han renten uden at informere os om det, for det andet ved han åbenbart ikke hvad et indfrielsestilbud betyder, for det tredje siger han at ens lån er opsagt hos dem, for det fjerde, så truer han med endnu en forhøjelse af renten fordi man sender en klage til ham, og for det femte, så forhøjer han renten igen. Dvs. han forhøjer renten to gange indenfor 9 måneder.
Han går imod sine egne regler og love, og hvis man spørger efter et indfrielsestilbud, så sender han kun oversigten over beløbet og skriver en dato på hvornår det skal indfries. Hvis man ikke indfrier, så går manden helt amok og truer med opsigelse, forhøjet rente og forhøjer renten som er vanvittigt høj. Selvom i pantebrevet står at de må forhøje renten kun 1 gang om året.
Vi henvendte os helt i starten hos Husejernes Kreditlån, hvor lånet var hos dem, men blev overtaget af Vexa, som var en forbandelse.
SÅ PAS GODT PÅ HOS HVEM I LÅNER KÆRE MENNESKER, ISÆR JER MED BØRN.

Antwort von Vexa
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.