VervangJeLamp.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Donderdagavond blijkt mijn beamerlamp kapot te zijn. Op internet zoeken en helaas geen webwinkel die vanaf de avond levert en helaas alle webwinkels voor deze lampen leveren via UPS en die bezorgt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb geheel ten onrechte 'n matige beoordeling naar Vervanjelamp gestuurd. Deze was bedoelt voor 'n andere lampen leverancier. Excuses hiervoor. De afhandeling van mijn bestelling bij Vervangjelamp... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na veel zoeken eindelijk de vervangende lamp gevonden voor mijn beamer. Meteen besteld, en dezelfde avond al de beloofde track en trace code ontvangen. Vervolgens de dag erna verrast door mijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas kwam de lamp beschadigd aan zodat reparatie nodig was ( zelf uitgevoerd). Omdat de verpakking onbeschadigd was, kan dit zijn oorsprong hebben bij de leverancier. Wel na klacht een duidelijk an... Mehr ansehen

1. Beleuchtungsgeschäft

Über VervangJeLamp.nl

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Onze specialisatie is uw beamerlamp! VervangJeLamp staat voor eenvoud, betrouwbaarheid en zeer goede prijzen.

Wij verkopen Originele beamerlampen in neutrale verpakking als ook generieke ofwel merkloze beamer lampen.
Extra betalen voor een merk op een doos? Daar geloven wij niet meer in, wel in onze 4 maanden geen gezeur garantie!

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lamp en snel bezorgd

De lamp van onze beamer was stuk. Op deze site gevonden en omdat we de prijs interessant vonden hebben we het geprobeerd. Lamp is super en de levering was ook enorm snel. We zijn zo enthousiast dat we meteen nog een lamp hebben besteld (voorraad) en ook een collega heeft er prive een voor zichzelf besteld.

27. November 2012

vervanglamp werkt prima

deze lamp vervangt een originele lmp-p200 en paste perfect.

Helder licht en nu is het wachten om te zien of ook in een langduurtest alles goed gaat.

Verzending prima, goed verpakt.

14. November 2012

Snel!

Ik heb mijn lamp op een doordeweekse dag aan het einde van de dag besteld. De volgende dag werd er 's ochtends vroeg aangebeld. Tot mijn verbazing was dat de bestelde lamp al! Supersnelle levering dus. Ik heb vier in plaats van vijf sterren gegeven omdat ik nog een slag om de arm wil houden m.b.t. de kwaliteit/juistheid van de lamp. Omdat ik hem op dit moment namelijk nog niet direct nodig heb (mijn oude lamp doet het nog, al loopt hij op z'n laatste benen), heb ik de lamp nog niet uit de verpakking gehaald.

13. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending en goede service

Heb al meerdere beamer lampen gekocht en nooit een slecht ervaring met VervangJeLamp.nl gehad. Ook over de telefoon duidelijke informatie beschikbaar en bereidheid om mee te werken.

10. November 2012

Eindelijk

Na veel zoeken eindelijk de vervangende lamp gevonden voor mijn beamer.
Meteen besteld, en dezelfde avond al de beloofde track en trace code ontvangen.
Vervolgens de dag erna verrast door mijn buurvrouw, die het op een perfect verzorgde manier bahandeld pakketje, voor mij in ontvangst had genomen.
Natuurlijk onmiddelijk de lamp vervangen, en toen bleek pas hoe ver mijn oude lamp was versleten.
Kleuren zijn weer de kleuren zoals ze moeten zijn.

In een woord. HELMAAL PERFECT, INCL. DE LEVERING.

8. November 2012

Snel en voordelig

De website is duidelijk en de beamer-lamp op voorraad. Iets wat ik niet verwacht tegen deze prijs in de huidige tijd.
De bestel procedure is eenvoudig en je hoeft niet oneindig veel gegevens achter te laten. Gewoon een nieuwe lamp bestellen en overmorgen in huis tegen een scherpe prijs.
De beamer doet het weer en wij zijn er blij mee.
Hopelijk houdt deze lamp het lang vol.

21. Oktober 2012

Vervangen met plezier

Als iets stuk gaat dat intensief wordt gebruikt dan zit je gelijk omhoog. Maar gelukkig is er VervanjJeLamp.nl want die zorgt snel en efficiënt dat je weer verder kunt, en dan ook nog voor een heel reële prijs.

18. Oktober 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr