Bare idioti altisammen. De stengte kontoen min for noen uker siden åpnet se kontoen min. Når jeg bestilte gavekort til hm ville de at jeg skulle identifier meg med selfie og pass.
Das sagen Bewerter
Etter å ha gjennomført ei rekke undersøkingar hjå Verdifull Mening fann dei brått ut at dei skulle suspendera meg. Eg freista koma dei i møte med å be om ei seriøs og nøyaktig forklaring på grunnlaget... Mehr ansehen
Før var det greit men nå er det bare tull. Skal få betalt og sitter og svarer i lang tid på helt meningsløse spørsmål forså å få vite at jeg ikke er i deres målgruppe. Og dermed får jeg ikke betalt.... Mehr ansehen
Verdifull mening er en helt ok arena for spørreundersøkelser, men altfor ofte opplever jeg at spørreundersøkelsene ikke leder til noe - selv om jeg allerede har svart på 10-20 spørsmål. Hvis jeg ikke... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Verdifull Mening-nettundersøkelser betaler deg i gavekort, kuponger eller annen godtgjørelse for dine meninger. Registrer deg gratis for å jobbe hjemmefra.
Kontaktinformationen
Queen Victoria Street 160, EC4V, Vereinigtes Königreich
- www.verdifullmening.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Får mye spørsmål om "klimakrisen"
Får mye spørsmål om "klimakrisen"! Det skrives som om klimabløffen er virkelig, orker ikke å svare på slike dumme ting !
Alltid gøy å få undersøkelser fra…
Alltid gøy å få undersøkelser fra Verdifull Mening. Varierende og spennende!
Bra og teknisk gjennomførte…
Bra og teknisk gjennomførte undersøkelser, blir stundom kastet ut etter halve undersøkelsene.
Dårlig betalt
Dårlig betalt, og svært komplisert å hente ut sin "belønning" Det finnes bedre konkurrenter.
fine fine flotte
Enkelt og greit
Raske og tidvis underholdende og interessante undersøkelser. Belønning som avtalt.
Verdifull mening er en sjanse til og…
Verdifull mening er en sjanse til og tjene noen ekstra kroner på en morsom måte . Jeg har stor glede av å delta i undersøkelsene.
lett å bruke
lett å bruke . Undersøkelsene fikk meg til å endre dommen min på noen ting. God tilleggsinntekt.
Dere har ikke mange undersøkelser man…
Dere har ikke mange undersøkelser man må vente lenge til neste undersøkelse ca,en til to uker
Litt sliten av å engasjere meg for å…
Litt sliten av å engasjere meg for å plutselig bli kastet ut..
Hei akseptere
Det er veldig bra erfaring på…
Jeg er fornøyd, det er veldig bra erfaring på undersøkelsen
Tok lang tid å svare på alle
Tok lang tid å svare på alle? Men tenker og tror at det er viktig for å komme igang. Kjenner jeg er ivrig på å starte. Blir nytt og spennende dette.
Supert
Supert at man kan tjene litt på de enkle oppgavene
Enkelt og greit forbrukerpanel.
E er veldig fornøyd.
Enkelt og greit
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.