Vejgaard Apotek Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvad laver de?

Jeg var på apoteket for at hente medicin på recept. Da jeg kom var der 5 kunder foran mig - men kun to kasser åben. Der var 7 (SYV) medarbejdere i butikken - 3 tøffede rundt og pillede ved varer i butikken, hvoraf 2 var fælles om at fylde en varer op. En medarbejder stod og tastede løs på kasseapperat/computer med en der stod bag og overså hvad der skete og gik frem og tilbage fra baglokalet. Der gik over et kvarter inden jeg blev ekspederet til trods for mange medarbejdere. Er kundeservice ikke en prioritet i butikken? Det er sjældent jeg har følt mig så uvelkommen et sted.

29. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe kundeservice pga. deres fejl!

Jeg kom til at købe den forkerte creme uden at få kvittering med. Så da jeg vil levere dem retur afviser de mig ved kassen fordi der ikke er plombering på, men da jeg købte den var der ikke plombering på!

Jeg havde slet ikke åbnet for den.

Skrev til dem via mail og efter 2 timer svarede de tilbage at, siden der er min/kundens ansvar at spørge om plombering så kan de ikke bytte/returnere varen!

Opdatering:
Er nu blevet kontakt af en anden fra kundeservice for at se om vi kunne finde en løsning, for at så de trak det tilbage fordi personen så at jeg var blevet afvist af en anden medarbejder.

Sikke en dårlig kundeservice de tilbyder, hold jer væk!

5. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quite good for what they sell

We have been buying medicines from here for the last 5 years and have always received great service and good availability of medicines and when they don't have it usually get it for us in a day or two. the pricing has always been on the cost-effective site or low-cost and the recommendations are always the most effective one. I check the prices, the contents and the composition of the medicines every time I buy and it's always matched with what they recommended. Still buying from here and will continue to do so and recommended to go here.

1. März 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Laaang ventetid

Laaang ventetid ! Kun 3 kasser (nr 4 blev dog åbnet) Vi var 20 i kø !. Det tog 30 min ! Og forøvrigt, er parkeringsforhold elendige!.

25. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extrem dårlig opførsel som endte med…

Extrem dårlig opførsel som endte med tyveri fra kunden :-(
De havde givet mig forkert medicin, jeg opdagede det i døren på vej ud, damen blev meget vred og ville ikke bytte den ene åbne pakke, jeg sagde pyt, pengene er ikke vigtig jeg vil bare ha min rigtige medicin, betalte de ekstra penge og spurgte om det så var for to pakker, men nej det var kun fordi jeg var flink du fik lov at købe to pakker, nu må du 'kun' få en ! så jeg sagde du er da en strid "censur" og forlangte mine penge retur, men det endte med damen gik helt amok og ville ha politi, jeg sagde i er jo fuldstændig vanvittige, det er jo mig som der er blevet bestjålet.. klagede til ejeren som først svarede lidt over en uge efter, svaret var arrogant, hun var fuldstændig lige glad, men de havde stjålet fra kunden! nu kostede medicinen kun 100 kr for de to pakke som vejgaard apotek så beholdte, så jeg gider ikke bruge tid på at anmelde dem til apotekernævnet og politi.. men kommer der aldrig mere og vil råde alle til at handle på webapoteket dk online i stedet, der vælger man selv sine vare og behøver ikke stå pænt med hatten i hånden

18. April 2022

Ingen vejledning - ringe service

I forbindelse med at jeg skulle hente “antihistaminer” til min søn, fik jeg i dag en dårlig vejledning.
Har efterfølgende pr. telefon fået at vide at det er standard vejledning, at man ikke vejledere mht. prisforskellen, såfremt man har recept, eller ej.
Min søn plejer at få recept at sin læge, men der var ikke flere tilbage ifølge ekspedienten på Apoteket.
OK, der skulle jeg jo selv have checket op på inden, men jeg har altid vist at det ikke er dyrt (137,40 kr. for 100 stk. 180 mg). I dag købte jeg mange produkter og var ikke opmærksom på hvad antihistaminerne kostede uden recept (betaler gerne lidt ekstra). Da jeg kommer hjem med produkterne, ser jeg på kvitteringen at de koster 447,95 kr. for 100 stk. 120 mg, altså svagere).
Det er simpelthen dårlig vejledning, jeg kunne jo hente dem i morgen med en recept.
Pr. mg antihistaminer er det ca. 5 x så dyrt. Det er så dårlig kundeservice, og som jeg nu kan forstår, er standard vejledning hos Vejgaard Apotek.

6. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr