vaskeriet Bewertungen 7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice og mangelfuldt arbejde

Dårlig kundeservice. Ringer ikke tilbage som lovet. Hverken 1,2,3 gang vi kontaktede dem.
Vi skulle have et tæppe renset og repareret. Ved afhentning viser det sig at der fortsat er flere og store pletter samt flere huller som ikke er lappet. De renser igen, og anden gang er det ok, men de vil ikke lappe flere huller (hvilket ikke var aftalen).
Kan ikke anbefales.

24. März 2021

Svare ikke på reklamationer

Vi fik i efteråret 2018 renset og imprægneret vores fortelt hos Teltrens.dk beliggende i Farum. Da vi pakker teltet ud i påsken opdager vi at teltet er lige så plettet som da det blev indleveret. Vi har afregnet godt 3.200 kr. for rensning og imprægnering. I starten da vi mailede med firmaet var de hurtige til at svare tilbage og aftalen kom hurtigt på plads. Vi har nu flere gange fremsendt vores reklamation inkl. billeddokumentation men firmaet har valgt ikke at svare tilbage.

Vi vil derfor advare andre om at indgå aftaler med dette firma da de tilsyneladende ikke er modtagelige for reklamationer.

12. Mai 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre ikke en god oplevelse.

Desværre ikke en god oplevelse.
Overflader på stålben skadet af væsker og trods pudsning kan det ikke fjernes.
Tæppe har ændret form.
Umiddelbart god service i situationen, men ikke anerkendt værdiforringelse på design møbler i ord.

10. November 2017

Kan IKKE anbefales

Hold jer væk. De har rod i bogholderiet. Sendte os rykker på rykker selvom vi med det samme havde betalt vores faktura. De svarede ikke på nogen af mine emails. Efter advarsel om inkasso tog jeg igen kontakt til firmaet, der lovede at sende noget på skrift, der bekræftede at alting nu var i orden. Dette skete ikke.
Et halvt år efter har jeg netop modtaget en opringning om at de har glemt at tage kørsel op på den oprindelige faktura og nu vil begynde at sende mig flere regninger. Jeg har brugt TIMER i administration på en service, der skulle have sparet mig tid (de hentede og bragte mine sofa hynder til døren). KAN IKKE ANBEFALES.

23. März 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALDRIG OPLEVET NOGET LIGNENDE!

Vi skulle have renset 2 ægte tæpper. Vi får en pris via mail og aftaler at tæpperne bliver afhentet den efterfølgende fredag. Der går en uge og tæpperne vender retur - de er blevet fint renset. Der er vedlagt en faktura på et beløb der overhovedet ikke er det aftalte (det er højere)
Jeg kontakter møbel - og tæpperenseriet, ryttermarken 2 B, 3520 Farum, for at gøre opmærksom på fejlen samt at bede dem sende en ny faktura med det korrekte beløb. JEG FÅR INTET SVAR PÅ MIN MAIL. jeg sender en ny og får et kortfattet svar om at ejeren ikke forstår min mail. Jeg modtager herefter en rykker for manglende betaling.
Jeg kontakter igen firmaet for at få rettet fejlen. Intet svar! Jeg betaler derfor det først aftalte beløb d. 02.01.15 via en strakoverførsel. igår d. 09.01.15 modtager jeg så en rykkerskrivelse med varsel om inkasso - på det fulde beløb (det forkerte beløb) skrivelsen er udsendt d. 05.01.15 - 3 dage efter at de HAR Modtaget pengene.
Firmaet var naturligvis stadig ikke til at komme i kontakt med hverken igår eller idag.
Jeg har aldrig nogensinde fået så dårlig en behandling. Magen til dårlig kundeservice skal man lede langt efter.
Jeg vil anbefale alle andre at finde et andet sted at få renset deres tæpper. Det er i forvejen dyrt, og når man så efterfølgende skal slås med dem fordi de opkræver for meget, samt giver en dårlig behandling så er det bestemt IKKE Det værd!
Havde jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det, for de er ingen gang den ene stjerne værd.

10. Januar 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr