Een aantal maanden geleden een Peugeot 2008 bij VanEgmond gehaald. Ik ben snel en fijn geholpen en super tevreden over de service. Echt een aanrader!
Prachtige auto’s vriendelijke mensen met zeer veel kennis! Kortom een echte aanrader om hier je (bijna nieuw) gebruikte auto te kopen! Een dikke 10! Team Vanegmondautomotive ga zo door! Wij zijn... Mehr ansehen
Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Wij kochten eind december 2024 een auto die al al snel kapot ging. Toen wij langsgingen viel dit opeens buiten garantie maar wilde ze hem wel maken. We we... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Een aantal maanden geleden een Peugeot…
Top autobedrijf
Top autobedrijf. Vorige week kon ik terecht voor banden wissel eerlijke prijs en snelle service!
Goeden service
Afgelopen week hier een zeer mooie Jeep Compass aangeschaft. Vriendelijk personeel zeer behulpzaam en nemen alle tijd om je te helpen. Aflevering goed verlopen punten zijn nageleefd ik kan niet anders zeggen dat ik super blij ben met mijn nieuwe aankoop.
Zeer goede inruil gehad
Zeer goede inruil gehad . Erg behulpzaam en vriendelijk . Ben zeer tevreden .
Slecht autobedrijf
Maart 2024 een auto gekocht, met dachten wij Bovag garantie, op de voordeur staat een Bovag teken. We hebben de auto met 1 jaar garantie afgesloten, hier extra voor betaald. Al snel bleek de auto van alles te mankeren. Het bedrijf op gebeld, er werd zeer onvriendelijk gereageerd, helamaal niet gastvrij of mee denkend. Eerder bot en asociaal. Als wij belde naar het bedrijf, werd er heel vaak niet opgenomen, met pijn en moeite soms een medewerker aan de lijn. Na lang aandringen en wat discussie werd de auto toch op hun kosten gemaakt. Medewerkers waren geïrriteerd en kortaf toen we de gemaakte auto ophaalde.
Nog geen 6 maanden later is er veel stuk aan de auto. Garage weer opgebeld maar wederom valt alles buiten de garantie ondanks extra garantie afgesloten, weer onvriendelijk geholpen. De auto naar onze eigen garage gebracht waar bleek dat de auto veel mankeerde, een flink bedrag betaald voor het maken van de auto.
De auto word verkocht als een goede, nieuwe auto, in werkelijkheid mankeerde de auto erg veel, zoals bijvoorbeeld een gat in de uitlaat die ze gewoon dicht hebben gemaakt in plaats van een nieuwe uitlaat eronder plaatsen. De distributie riem was slecht, maar volgens hun niks aan de hand. Na 2 maanden reed de auto niet meer door de distributie riem. Helaas nog een aantal van dit soort dingen met dit bedrijf.
Angelo heeft me goed geholpen!
Angelo heeft me goed geholpen!
Snelle en duidelijke service.
Prachtige auto’s vriendelijke mensen…
Wij zijn super tevreden met onze aankoop! AUDI a5 coupé topmachine! Eveneens de trotse bezitter!
Wij komen zeker terug!
Ik wil Vanegmondautomotive en zijn Team bedanken voor de sympathieke wijze waarop wij zijn geholpen! Bedankt!
Hartelijke groeten vanuit Heemskerk
Fantastisch bedrijf
Daar het garage bedrijf waar ik mijn auto heb gekocht haar Alkmaarse vestiging heeft opgedoekt en de dichtstbijzijnde mogelijk voor mij schier onbereikbaar is, ging ik op zoek naar een nieuwe garage voor onderhoud.
Ik kwam uit bij Van Egmond Automotive en heb daar onlangs een APK laten uitvoeren.
Waar ik zeer over te spreken ben is de vriendelijkheid van, met name Angelo, de medewerkers en de snelle service.
Bijkomend voordeel is dat dit bedrijf voor mij op loopafstand is.
Mijn ervaring met van Egmond
⸻
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Autobedrijf Van Egmond in Alkmaar. Zij hebben mij zowel bij de reparatie van mijn auto als bij de aankoop van mijn nieuwe auto uitstekend geholpen. Alles verliep duidelijk, professioneel en zonder gedoe. Het team nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en dacht goed met me mee. De service was vriendelijk en betrouwbaar, en ik voelde me echt als klant gewaardeerd.
Kortom: zeer tevreden en zeker een aanrader!
Een man van zn woord.
Ik heb er een mooie auto gekocht. Er staat een ruime keuze. Goede prijs, fijne test rit mee gehad. Toen er een even een klein dingetje was werd ik meteen goed geholpen door Angelo. Ik kom hier zeker nog terug voor mijn volgende auto.
Competent bedrijf.
Zeer competente heren die dit bedrijf runnen, verkoper netjes en niet opdringerig. Deal was snel gemaakt. Weekje later onze auto opgehaald en alle documenten in orde gemaakt met de jongeman van de papieren.
Op een paar kleine (inmiddels opgeloste) issues na gewoon een net autobedrijf die ik zeker zou aanraden.
Hele vriendelijke verkopers en ook top…
Hele vriendelijke verkopers en ook top service, heel erg tevreden!
een fantastisch bedrijf met een…
een fantastisch bedrijf met een geweldige service en klantvriendelijk, zeer prettige medewerkers. communicatie is ook super fijn bij dese garage. Gewoon kort samengevat TOP!
Goed geholpen
Enorm goed geholpen door deze garage! Ik kon snel terecht en de service was vriendelijk en eerlijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden en er werd goed met mij meegedacht. Blij dat ik deze garage gevonden heb.
We hebben zonder problemen een proefrit mogen maken en zijn uitgebreid geadviseerd, waardoor we ook voor deze auto hebben gekozen. Vragen werden vakkundig en vriendelijk beantwoord, waardoor je je als klant op je gemak voelt. We waren enthousiast over het verloop, want alles verliep zonder problemen en nu zijn we blij met onze nieuwe auto. Hartelijk dank!
Super bedrijf
Super bedrijf. Mooie Qashai gekocht en goed afgeleverd. Bedankt.
Ik had een tweede auto nodig voor…
Ik had een tweede auto nodig voor dagelijks gebruik en heb hier iets geschikts gevonden. We moesten een beetje onderhandeln over sw prijs, maar uiteindelijk was het eerlijk. Sindsdien rijdt de auto zonder problemen.
Vandaag een hele mooie auto gekocht bij…
Vandaag een hele mooie auto gekocht bij van Egmond automotive
Een mooie Jeep Compass hen een top inruil prijs gekregen voor mijn auto ik ben geholpen door een luisterende en geduldige verkoper Peter
Zaterdag onze nieuwe Audi opgehaald
Zaterdag onze nieuwe Audi opgehaald. Super fijn geholpen en de aflevering liep vlekkeloos. Zo wilt een klant behandeld worden. Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf zeker aanraden.
Erg tevreden mijn aankoop
Erg tevreden mijn aankoop! Vriedenlijke service en super blij met mijn Peugeot 408. Zeken een aanrader.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.