Super service. Vi har brugt Valizo mange gange efterhånden. Og vil fortsætte med det. Vi får en fantastisk service. Søde chauffører som kommer og henter bagage og levere boardingkort. De kommer altid... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vores bagage blev afhentet præcist til den aftalte tid. Alt blev klaret i en arbejdsgang: bagageafhentning og check-in. Det gav en rolig og nem afgang dagen efter. Vi bruger Valizo fremover.
Oplever kun positive ting. God service både når man ringer til kundeservice og baggagen hentes. Alt er som det skal være. Vi har nu fået afhentet baggage tre gange på vores hjemme adresse.
Endnu engang benytter vi os af Valizo, har prøvet en gang før. Nem og overskuelig bestilling af kuffert afhentning, rar og kvalificeret betjening hele processen igennem. Løbende mail info og sms samt... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
HVEM ER VI En dansk virksomhed stiftet i 2016 med det formål at gøre det lettere at være rejsende. VORES SERVICE Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transporterer bagagen til lufthavnen. Vi udleverer boardingkort, transporterer og sikrer checkin af din bagageså du kan slippe for stress, kø, slæb og bare gå direkte til Gate, Vores Service Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transportere bagagen til lufthavnen - og retur igen selvfølgelig. Vores Vision Vi har sat os som mål, at vi vil hjælpe alle flyrejsende med at få en bedre start og slut på rejseoplevelsen – rejsen starter og slutter hjemme! Vores egne rejseoplevelser har ofte været præget af stress og jag i begyndelsen af rejsen, med kufferter, der skal slæbes, utålmodige børn, ventetid i kø – oplevelser som ikke er forenelig med den følelse af ro, glæde og forventning, der ellers skulle kendetegne rejsen. Det vil vi gerne ændre på, med vores check-in og bagageservice på hjemmeadressen.
Kontaktinformationen
Kastrup Tværvej 1 B, 2770, Kastrup, Dänemark
- Kontakt@valizo.eu
- www.valizo.eu
Bittet Kunden um Bewertungen
Dejligt nemt ingen stress helt igennem…
Dejligt nemt ingen stress helt igennem professionel service
Super service og kvalitet og hurtigt…
Super service og kvalitet og hurtigt levering
Valizo er et fantastisk firma som giver…
Valizo er et fantastisk firma som giver den bedste service, de gør at vores ferierejser bliver meget nemmere. Kan varmt anbefales, flere af vores venner bruger dem også.
Flinke og dygtige
Flinke og dygtige, trods fly skift midt i det hele. Absolut troværdige.
Det spiller altid 100% en perfekt…
Det spiller altid 100% en perfekt luksus når man rejser med mange børn.
Kan kun anbefale dem
Kan kun anbefale dem. Brugt dem flere gange og giver en dejlig rolig start på ferien.
Nemt og bekvemt
Som et ældre ægtepar var det en stor lettelse ikke selv at skulle bære tunge kufferter op og ned fra tredje sal.
Det var nemt at bestille afhentning og hjemtransport af vores bagage, og Valizo yder en meget fin og hurtig kundeservice.
Vi fik også stor hjælp i forbindelse med en forsinket kuffert, så vi giver Valizo vores bedste anbefalinger.
God service og dejligt bare at kunne gå…
God service og dejligt bare at kunne gå direkte til Security i lufthavnen.
En service vi bruger igen og igen
Vi har brugt Valizo flere gange, og det har fungeret perfekt hver gang. Kufferterne bliver hentet i København inden vores rejse, så vi slipper for selv at slæbe dem med til lufthavnen.
Afhentningen har altid været til tiden, og kommunikationen via både SMS og mail har været rigtig god og overskuelig. Det giver virkelig en dejlig og mere afslappet start på ferien.
Vi har kun haft gode oplevelser og vil 100 % bruge Valizo igen. Kan varmt anbefales.
Genialt koncept
Genialt koncept! Vi sidder i metroen tidligt om morgenen, afslappet og klar på ferie, imens andre rejsende bokser med deres kufferter, og slæber og maser. Vi går direkte til Security, de andre knokler igennem menneske mængderne. Bruger altid Velizo, når vi kan!
Alt er bare perfekt med Valizo
Alt er bare perfekt med Valizo , gør alting nemt når man kommer til lufthavnen, vil til en hver tid gøre det igen 👏👏
Altid god service
Altid god service. Friske gutter der afhenter vores bagage.
At få hentet sin kuffert og ikke selv…
At få hentet sin kuffert og ikke selv skal check in er bare en god start på ferien
Super service og dejligt nemt/perfekt…
Super service og dejligt nemt/perfekt service i lufthavnen
At spørgsmålene var nemme at besvare og…
At spørgsmålene var nemme at besvare og undersøgelsen var kort
God oplevelse
Altid en kæmpe fornøjelse at bruge…
Altid en kæmpe fornøjelse at bruge Valizo.
Alt fungere bare. Denne gang fik vi også leveret vores bagage retur og det var simpelthen rart.
Kæmpe anbefaling herfra
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.